推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-7 17:36 發表
因為係大家交換玩,我老婆俾佢屌過,但係佢老婆一樣俾我屌過
有份換妻個d梗係唔撚驚佢唱啦,我話單男玩3p個d!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-7 18:11 發表
正常玩都唔會玩單男, 通常都係玩交換,玩過交換個D先會有機會一齊玩3P
即係好多時玩3p,你老婆都唔係主角?咁多pair,有冇玩群交呀?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-7 18:28 發表
有時我老婆係主角,有時唔係, 都唔係好多PAIR, 無玩群交,太多人真係唔方便玩,淨係換套都煩啦  都係3P或一對咁交換比較好玩
咁又係,有幾pair,玩晒咁多個組合都有排唔使重復!雖然係好朋友,但都好難開口問人玩唔玩換妻,係你開口先定係你老友提議先?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-7 18:53 發表
緊係唔會一開口就問人玩換妻,你知D朋友結得婚耐左,就大家呻下話對住老婆耐好悶,最好飲D酒,當貓貓地時發下up風,話大家交換下,如果佢唔玩你就當自己飲醉左亂講,如果佢有興趣玩就再慢慢講,通常結婚有超過3年就好多都會有 ...
你老婆又大波又索,你d老友既老婆可能冇咁正、年紀大、身材走晒樣,會唔會覺得蝕底架?

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-7 21:45 發表
玩得就唔應該咁計較, 不過玩都唔會交換年紀差太多既  我覺得我老婆又唔係真係咁好,不過我老婆未生過,下面就比較緊D
唔怪得你話覺得悶,原來未有仔女,有冇諗住生?結婚唔生,結黎做乜!

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-7 22:08 發表
遲D先,享受下人生先啦  而且生過既女人真係唔係太好砌,我交換過朋友個老婆就係生過,真係闊好多下面
我知點解唔生喇,要黎交換鵅A因為你想屌朋友d老婆!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-7 22:08 發表
遲D先,享受下人生先啦  而且生過既女人真係唔係太好砌,我交換過朋友個老婆就係生過,真係闊好多下面
其實好唔好砌都唔關闊同窄,最緊要個女人夠唔夠淫,玩得放唔放!如果窄到好似處女咁,但成條死魚咁,都冇癮啦。

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-7 22:28 發表
咁又係,不過最好就係又淫又玩得又夠窄
我覺得闊d重好,出入都唔使咁晒氣力,又唔會比個西夾到好快出野!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-7 22:38 發表
出入順唔順利同隻西闊唔闊又唔係太大關係,最緊要係條女夠興奮,多淫水流出黎
咁又係,最緊要條女夠淫夠濕,玩得3p條女應該都好興奮既!生過都未必闊既,我老婆開刀生既,而家都重好撚窄!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-7 22:57 發表
開刀生就緊係啦,如果唔係真係會闊D既
唔知係咪屌得窄西多,或者自己份量有番咁上下,我鐘意屌闊少少既西!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-7 23:04 發表
咁你換D 四十幾又生過幾個仔係人妻就正晒啦  咁大塊田,有排姦啦
你點知架,我真係鐘意呢d諢A不過最緊要夠淫!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-7 23:16 發表
女人四十如狼似虎,你駛驚唔淫?
如果唔淫,使乜晒氣力屌人老婆呀,不如返屋企食!你點知四十如狼呀,你屌過最大幾多歲呀?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-7 23:34 發表
四十一, 開頭怕羞就唔係好淫,多幾次屌熟左就唔同晒
所以未必40幾就一定淫既,都係睇條女既本質,不過年紀大既就一定淫過d靚妹仔!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-7 23:51 發表
因為經驗多
經驗多係其中一個原因,咁大年紀唔食多d玩放d,遲d收左經可能驚冇左性趣,或者佢想都冇男人肯屌!

引用:
原帖由 babez 於 2010-8-8 21:09 發表

但係好難搵返d 咁上下大既"對手"le...
乜野咁上下大呀,係年紀定陽具呀?

引用:
原帖由 babez 於 2010-8-8 01:07 發表

咁係咪即係要親仲後生就玩晝佢先??
後生唔玩唔通等老先玩呀!唔好話女人啦,就算係男人都要親後生好氣好力食多d啦,6、7拾歲就算有個香港小姐剝光訓係度都冇力啦!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-8 22:04 發表
都唔係太難,通常玩得都係三十咁上下
其實乜野年紀都有,20有20既玩法,最玩得應該由30至50!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-8 22:59 發表
認同,最玩得一定係30以上
如果係已婚男士,應該係七年以上個d男人,因為對得自己個黃面婆耐失去性趣,要搵新對手攪攪新意思,重拾激情!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-8 23:31 發表
以前就係,而家社會快左,對得有2年以上已經有D悶,我好多朋友都係咁
我地d老野真係跟唔住時代既變化,乜已經變左2年之癢臐I不過2年係男既覺得悶姐,但可能個老婆重係咬住唔放,想偷食都唔係咁多機會!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-9 06:27 發表
怕唔怕玩得太勁,嚇怕你老婆以後唔夠玩?
應該倒轉講,玩過4p之後,食大左個胃,第2時玩番3p唔撚夠飽!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-9 15:46 發表
咁就以後次次都搵多D人一齊輪先得啦
都唔使搵多人既,玩開3p就3p、4p就4p,不過要搵多d新男,等老婆有多d新鮮感!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-9 16:17 發表
4P或5P好似太誇張啦,我老婆話好似俾人輪姦咁  唔係好想試,都係3P已經夠
一般3p應該好足夠,除非個兩條麻甩佬都係三吋釘加快鎗手!如果4、5p,個女人唔好話享受,重衰過做雞!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-9 16:41 發表
3P我老婆有時都話辛苦,佢話一碌插住佢個西,另一碌就塞住佢個口  佢造想叫床都叫唔到,有時幾辛苦下
唔係呀!想叫床唔好含得咁實,鬆一鬆口就得啦,一係等我用你老婆實習下喇!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-9 17:01 發表
就萛鬆左口都叫得唔大聲,我老婆叫床聲好大聲,真係隔離屋都聽到
咁咪岩囉,有支野係個口度,唔使叫得咁大聲,費事騷擾隔離屋比人投訴!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-9 17:57 發表
但係有時我怕佢太興奮會咬到我碌野h:" />
咁,你有冇聽過女人興奮過度咬傷男人碌野呀!女人醒過我地男人,有乜依郁佢地識吐番出黎。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。