推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

引用:
原帖由 kitty181819 於 2010-11-22 14:17 發表
如果有特別嗜好,而大家都咁開放,當然有莫名嚙鳥纂I!
會唔會初初幾次睇住老婆比人插會好興奮,試過幾次之後又冇咁刺激!

引用:
原帖由 kitty181819 於 2010-11-22 14:41 發表
可以M唔同对手,場地都有新鲜刺激感!!!
男人屌唔同既女人就有新鮮感姐。最刺激始終都係睇老婆第一次比人屌,之後就算唔同既男人屌都冇咁大感覺!

引用:
原帖由 wewa_168 於 2010-11-23 12:00 發表

我提議個老婆應同佢老公講 : "兩公婆扑到好悶啦,不如我M個姊妹玩3p找D新意." 佢老公一定嗒晒糖馬上應承.玩過一兩次再提出M個男人加入玩4p,依個時候佢老公仲邊有借口反對 ?
我都想老婆搵多條女比我屌玩2f1m既3p呀,如果係咁我搵個男人屌番佢有乜所謂呀!

引用:
原帖由 hp3827 於 2010-11-23 21:51 發表

X N
莫非呢位師兄已經去到呢個境界,可唔可以講出黎分享呀?

引用:
原帖由 野狼300 於 2010-11-25 17:08 發表
我唔係咁鐘意睇住我女朋友被人扑,我反而鐘意偷睇佢被人扑,好似佢被佢D朋友同事久隊U鱈幙Q佢地扑,或者偷睇佢偷情時果種表情多D
女朋友比第2個男人扑你都可以睇到,就唔係偷情、偷食啦!

引用:
原帖由 大小小 於 2011-1-24 23:05 發表
除左拍拍聲,重有叫床聲
可能重有潺潺既流水聲

引用:
原帖由 大小小 於 2011-2-18 22:47 發表
第一次玩最好同自己朋友玩, 最好係大家交換玩  因為你確定知道個女人係唔係朋友個老婆  雖然你太太俾你朋友屌過 但係你朋友老婆一樣俾你插過  佢又點會傳開去呢? 同樣你都一樣唔會傳開去 ...
搵志同道合既夫婦唔係咁容易,唔通無端端問朋友有冇興趣換妻呀,比人打一身都有可能呀

引用:
原帖由 根本英俊69 於 2011-2-17 15:25 發表
同自己朋友。我不會的。萬一傳播開了。太太以後點面對人呢。
我認同師兄所言

引用:
原帖由 大小小 於 2011-3-1 17:47 發表
最好就係借醉時候問下 , 有問題就可以賴飲大左
都係3唔7好,唔甯J最多唔再聯絡,唔使第2時見面尷尬

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。