推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

引用:
原帖由 babez 於 2010-8-9 22:44 發表

就係通常玩得都係三十咁上下,
想搵d 二十幾既都有d 難,
我想搵返d 同我差唔多ga ma...
咁,妳幾多歲呀?

引用:
原帖由 babez 於 2010-8-9 22:46 發表

冇錯!! 咬傷左既話仲洗玩既file:///C:/Users/Feli/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png
要叫既時候就識得轉用手架啦~
妳高潮時重識得咁理智咩,唔係飄飄欲仙,個腦一片空白咩?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-9 23:52 發表
如果你二十幾,試下三十幾既女人都無所謂,另有一番姿味
其實幾多歲男對幾多歲女都冇乜所謂,最緊要互相配合,大家岩咀形姐!後生仔未必勁熟男未必唔得,靚妹未必唔夠淫,中、熟女未必一定淫!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-10 16:17 發表
都有,好多時我要我老婆入面著埋TBACK  睇到佢走光時一樣咁興奮
有冇試過乜都唔著呀?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-10 16:58 發表
有,入面真空  試過幾次,睇住老婆上落電梯時就好易走光
下次你老婆著短裙入面真空記得通知我,而家諗到當時既情景都硬晒!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-10 17:42 發表
不過老婆唔多肯,佢話唔衛生  個情景又真係幾興奮,我試過同佢一齊上條長自動電梯,我專登企後小小睇下係唔係會走光,原來真係會,我重見到係我老婆後面有2個男人跟佢尾上電梯,一望上去,見到我老婆真空,成個PAT PAT 無 ...
咁,邊樣興奮D呀,係走光比陌生男人睇西定係睇你朋友插老婆隻西呀?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-10 18:13 發表
一定係睇住朋友砌興奮D
你老婆有冇睇你呢個post?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-10 20:05 發表
緊係無啦,想死咩 俾佢知道我講緊佢點樣俾屌到叫晒床,重得了
未必諢A可能佢知道咁多男人想聽佢叫床聲,想屌佢個西,佢更加興奮更加濕都唔定!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-10 22:20 發表
我就唔夠試啦
3p都玩得,睇呢d咁既post咁小兒科,應該冇問題既!可能佢覺得你寫得唔夠激添,試下啦,可能擦出火花架!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-11 16:32 發表
玩3P或者交換都係幾個人圍內事,大家玩完平時絕對唔會提,但係係網上討論就好多人睇住,唔知老婆會唔會嬲
玩3p個d人可能耐唔中都會見,d男人可能用奇異既眼光望住你老婆,雖然著住衫,感覺上成隻西都比人睇穿咁!但在網上,你唔識我,我唔識你,吹完水,在街上都唔知邊個打邊個,可以暢所欲言,講乜都得啦,一d尷尬都冇!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-11 17:00 發表
女人就好衰,未俾人睇過就好似好驚咁,但係如果都俾人睇晒全相,連西都俾人插過就好多野都唔多介意 ,反而無咩尷尬
咁,d網友唔好話插過個西,連個樣同個西都未見過,更加冇問題啦!快d叫你老婆comment下個post啦,可能話你寫得唔夠放呀!

引用:
原帖由 babez 於 2010-8-11 23:19 發表

二十頭啦.....>*
恭喜妳,妳重有排歎,咁既年紀岩岩先係開始懂性趣!

引用:
原帖由 babez 於 2010-8-11 23:21 發表

其實好少會玩到個腦一片空白啦...
就算點玩都會知放左入口既係咩黎既
咁就點都唔會咬落去啦
妳話未試過3P,妳含緊男人條JJ個時最多都係玩緊69,高潮時既興奮度,可能冇玩3P時一路含住碌野一路比男人抽插咁高,所以個腦重有d清醒!

引用:
原帖由 babez 於 2010-8-11 23:24 發表

試下三十幾既"女人"....-0-
我唔敢同女人試wo...
可能大小小兄手文之誤姐,佢應該叫妳試三十幾既男人!我認為如果妳係想享受性歡樂既,應該要嘗試不同年齡組別既男人,因為每階段既男人體能和性技巧都唔同,各有各好!20幾既男人血氣芳剛但性技巧不足,30幾既男人開始掌握多d性技巧和體能都足夠,40幾既男人最熟悉女人既身體,性技巧最成熟,有耐性令女人享受前奏的高潮,如果體能保持得好,一樣可以令女士有連綿不絕的高潮!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-12 16:58 發表
試下三十幾既男人,唔係試三十幾個男人  俾太多人屌過又好似唔係幾好
試三十幾個有幾多呀,個個男人都唔同size和技巧!比我試三百幾條女都嫌小啦,雖然都係一樣得兩個波一個西!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-12 17:48 發表
始終太多都係唔好,好似變左男人公廁咁  個個都插過入去
唔係同一次排隊咁插入去,一世人試三十幾條仔有幾多呀,假設女人有35年性趣,平均一年都冇一個男人!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-12 17:48 發表
始終太多都係唔好,好似變左男人公廁咁  個個都插過入去
你老婆比幾多男人屌過呀?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-12 23:32 發表
無特別數住  不過肯定唔超過10個
你知道就唔超過10個姐,佢未識你之前呢,你有冇問過你老婆呀?你老婆係咪老處比你開齋架?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-13 00:04 發表
係呀  係處俾我開既
你都叻喇,有罐頭食!我未食過呀,我個件2手貨咋!不過跟左我之後未比人食過。

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-13 00:12 發表
又係咁  不過真係窄D既  所以我都唔想太多人屌過佢, 隻西太闊真係唔好屌,我交換過朋友個老婆(生過BB),隻西真係闊D,無咁好玩,唔怪得交換完朋友猛話我老婆隻西正
係咪你碌野唔夠大,所以你老婆比你屌極都咁窄呀!如果個女人係得一個男人,但個男人係鬼佬size又長又大,一樣屌到闊晒!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-13 08:45 發表
男人就係,女人如果食得太多就會俾人當係雞
d女人唔講邊個知佢比幾多男人屌過呀?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-13 09:05 發表
咁又係  不過俾人屌得太多,變闊晒都係無著數
女人闊窄根本就唔重要,最緊要就係外表,樣靚身材正既女人,就算幾撚闊d男人都爭住屌!你睇下李x欣,The One 同Me Too都爭崩頭啦!如果又肥、又唔靚,就算窄過處女你都唔屌啦!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-13 09:05 發表
我屌過朋友過生過BB既老婆,真係闊好多  好似屌極都唔射精咁
咁咪好囉,可以屌耐d!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-13 23:13 發表
交換玩黎講就真係抵,我個FRD射左我老婆成幾個字,我重係到屌緊佢老婆
咁,你認為邊個抵呀,係男人定女人呀?

引用:
原帖由 油七佬 於 2010-8-14 00:05 發表
我老婆都比唔少男人屌過
佢份職業會接觸唔少男人
唔屌都會摸佢摷佢
油七佬兄,你老婆最多玩過幾多p呀?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。