推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-14 17:25 發表
無得去計邊個抵D  交換玩都係為左搵新刺激同享受下性愛,唔係砌耐D就抵D
你自己講既,交換黎玩就抵!其實交換玩或3p闊同窄都冇乜所謂,最緊要條女夠淫,玩得夠放姐!

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-8-14 16:32 發表
之前有安排老婆玩过一次3P,结果过后搞到要睇W生同冷战臚L 月至 和好如初。 禰i以再按排第二次 ????
你地兩公婆唔係溝通好先玩3p咩,你唔係強迫你老婆去玩呀?其實最難係第一次姐,試過一次之後,第2次應該唔難諢I

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-14 22:28 發表
又係既
咁,你老婆夠唔夠淫,玩得夠唔夠放!有冇好似上述個位仁兄講,玩左第一次之後渣晒形呀!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-14 22:35 發表
不過個次個FRD就慘啦,可能屌慣佢老婆個闊西,屌我老婆個窄西唔習慣,好快忍唔住射左,唯有死死係係旁邊睇住我屌佢老婆,重要俾我老婆笑佢係快槍手
咁得閒淨係睇咋,冇幫手咩,佢唔使比條撚佢老婆含住呀?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-14 22:40 發表
開頭就唔夠淫又唔夠放,不過玩多幾次之後就好好多啦  開頭玩佢真係面都紅晒,好似第一次俾人屌咁   俾人插入去時佢重係咁叫唔好,又話好醜
而家玩3p多定交換多呀?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-14 22:49 發表
多數都係交換先,玩過交換之後先會玩3P,其實無咩可能就咁搵過朋友玩3P,好似好怪咁
玩3p你鐘意你老婆定朋友老婆做主角呀?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-14 22:57 發表
我貪心D,2樣都鐘意
咁,你d朋友又鐘意你老婆定佢自己既老婆做主角呀,會唔會個個人都要自己老婆做主角架?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-14 23:04 發表
多數人都係鐘意搵人地老婆造主角
我都係咁話,最好就係屌人老婆,有新鮮感。第1次睇過老婆比人屌之後,第2次都冇咁興奮啦!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-14 23:10 發表
咁就一定啦  屌人地老婆個個都出盡全力,可以盡情發洩又有新鮮感,邊個會唔鐘意?
個個都要屌人老婆,有冇安排幾時邊個要出老婆呀?
唔嗲住喇,老婆要用電腦打麻雀!

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-8-15 13:29 發表

其b第一次系半推半就引诱老婆搞4P。。。。
第一次就玩4p抵你比老婆小啦!應該慢慢黎,一路路加上去,佢都冇咁大個胃,食開一碗飲,食多一碗都飽到襪到著唔落,你重比夠你老婆食夠3碗飲,唔比人屌死你都可以還神囉!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-14 23:26 發表
又無特定既,邊個個老婆唔方便時,要特別想要就玩3P
你地來來去去都係個幾pair友,女主角都係得幾個,會唔會換得多都會悶架?

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-8-16 00:04 發表

我同老婆玩4P系夫妻交换过种。。。。。
其實交換黎玩都公平諢A應該都冇乜「炸形」,係咪個條麻甩佬樣衰唔撚掂,你老婆唔滿意呀?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-17 16:03 發表
開頭玩交換我覺得係最公平,玩幾次熟左之後玩下3P都OK
原則上係公平,但可能你老婆又年青、又索、又好身材,對方個老婆又老又冇身材!又可能你高大、靚仔,屌你老婆既男人又老又猥褻

引用:
原帖由 chiugor 於 2010-8-17 16:30 發表

功夫重要過個樣,高大、靚仔又早涉, 有9 用 mer
兩樣揀一樣就梗係揀工夫啦,如果又冇技巧又唔撚夠高大呢!倒轉頭女人一樣,又靚又夠淫都硬D啦,唔夠靚夠淫都OK,又唔靚又唔淫點屌呀!

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-8-17 22:43 發表

蝷覽岳t一件事(不过禄野{大同粗过我很多), 系老婆临时缩沙大家性至泼泼过阵吾肯玩,不过我又很想睇老婆俾人 ...
咁,你就唔硠o,呢d野唔應該強迫既,最多唔玩住,下次先囉!你老婆出得黎都有d心動架,咪番屋企再慢慢tum,實有機會架!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-18 17:06 發表
強迫黎玩都唔好玩啦,老婆隻西都乾晒水,插都難插入去啦
唔係個個人既老婆都似你老婆咁聽你話咁玩得!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-18 17:51 發表
開頭我老婆都好怕羞,好唔玩得
頭一次都唔怕羞,你重驚呀!女人就算好想試3p或比第2個男人屌,第一次都要扮半推半就啦!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-19 16:22 發表
夾硬黎有咩好玩?重要俾人將D精射埋入老婆入面  我就覺得接受唔到,我覺得俾人砌都可以,但係一定要用套
玩3p梗係要用套啦,如果唔用套,之前個男人射左d精係入面,唔好話要插入去,諗到有撻野係入面都毛管洞,條尻都軟埋呀!

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-8-20 23:09 發表

我地係玩4P;夫妻交换过种。
不过我承认系第一次玩,r验吾{。係“性至泼泼“过阵没捻到对方系搞吾带套打真军&# ...
無論玩幾多P都要預先講清楚規則,要帶套應該係最基本既守則,玩完之後要睇醫生,晒時間晒錢,又要提心吊e,玩黎做乜!

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-8-21 23:10 發表
不过老婆始终冇比对方口爆,而老婆咁耐以黎都係俾我口爆过一次咁多仲係岩岩结婚过阵。我地都吾祟鬘夾野(口爆左,我就吾想打|~吃番自己D野。老婆仲 ...
師兄真識歎,口爆重舒服過內射,口爆完條女重係咁啜你尻,連最後個滴精都啜埋出黎,真係腳都軟埋!

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-8-22 02:11 發表

老婆当初系直接韺琝t/咀蝭鈮d到我性高潮系老婆既口入面内射(简称“口交“)。 味试过吊完西洞至将禄野放入老婆口到(老婆吾祟騿^
口交唔同口爆,口爆係在女人口中發射,女人會成口都係精,大部份女人都唔肯!口交係性愛既前奏,大部份女人都樂意做。

引用:
原帖由 babez 於 2010-8-22 00:37 發表

我仲以為男人係鐘意內射完之後先再含添..
不過其實口爆真係有咁爽咩??
內射完拔出黎再用口含,興奮度都過晒,口爆就唔同,條jj重係條女口中,一路射精一路啜,真係有幾多存貨都比條女吸晒出黎呀,爽好多架!

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-8-22 23:56 發表

对吾住,将口爆写成口交捞埋一讲,多得阿James提醒。

我老婆被我口爆过一次就没玩左,成口浆。。峇U就呕晒出黎。。

不过 ...
如果單方面口交冇咁過癢,口交係69先最舒服、最興奮,一路刺激對方一路比對方刺激,雙方都有好享受!

引用:
原帖由 babez 於 2010-8-22 23:58 發表

2種都有試過 次次都係俾條仔搞到high曬之後佢地就會開始要求....
ex鐘意玩口爆
不過SP就比較鐘意做做下拔出黎再用口含至口爆!
妳都好玩得,做妳男朋友真好享受!好多女人接受唔到口爆,妳重可以換完西先口爆,成口都係自己既西水,妳好野!即係男人比妳口爆完再打車輪,好多男人都接受唔到食番自己d精啦!

引用:
原帖由 babez 於 2010-8-23 00:00 發表

口爆其實係咪真係有咁舒服???
口爆即是條女同男人口交到高潮射精落條女既口入面,梗係舒服好多啦!即係有男人都妳口交,奶西奶到妳高潮,定係咁意奶幾下就算,妳話邊樣舒服?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。