推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

引用:
原帖由 kkqwerqwer 於 2010-8-23 13:45 發表
我同我女朋友都搵緊D有經驗既人玩, 希望可以識到你, 交換一下經驗

qwerqwer1@livemail.tw
你想識男定識女呀?呢度既師兄個個都好有經驗,一定可以幫到你同你女朋友!如果想識女既就慢慢搵啦!

引用:
原帖由 babez 於 2010-8-24 00:28 發表

咁又唔會話要佢食返啦
不過因為佢口爆完之後會主動kiss我
所以個感覺真係會好好多 (就算D精味真係好難頂!!!)
同埋佢都主動錫就我, 咁我滿足下佢又有咩所謂~
所以男女之間既性愛一定要互相主動先可以有最高既享受,妳對男友好,男人都知道既、有感激之心,會用盡方法去滿足妳既!

引用:
原帖由 kkqwerqwer 於 2010-8-25 21:27 發表

我想識男
呢度好多師兄都好有經驗,你想識邊個想同邊位交流既咪比個pm囉!

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-8-31 01:04 發表
近排心痕痕。。很想睇老婆俾人砌返一~,不过睇落老婆吾N自V应承。。吾知各位C Hing有何对策 ?
呢排有d師兄提議同房唔交換,你可以試下!或者各自兩對攪野愈玩愈激,玩到交換呢!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-9-5 11:20 發表
同房唔交換都刺激既  通常老婆肯玩得同房唔交換就好快可以玩到交換埋
我都同意大小小兄所言,玩得同房唔交換,即係心思思想玩交換,所以不防一試!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-9-6 15:51 發表
要用KY就代表你老婆唔係太興奮,下次等佢興奮到出晒水先好入
唔係個西唔夠濕,因為佢老婆唔想比第2個男人插入個西!佢好似講搽KY落大脾度,個男人係大脾磨出野!

引用:
原帖由 issacsac 於 2010-9-10 18:55 發表
file:///C:/Prada/budget%201
你條女幅相好能正,夠豐滿,個pat pat又多肉又渾圓,應該好好屌!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-9-11 21:05 發表
你老婆個PATPAT幾正 狗仔式大大力咁插佢一定好正
大小小兄,你老婆都好正,幾時post佢既性感相我地班網友欣賞呀?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-9-11 23:27 發表
貼過幾次我老婆俾人一齊砌既相啦,不過都俾人投訴太過露骨  等我搵D無咁過火既相先啦
你貼張好似issacsac兄貼個類咪得囉,唔係一定要露出個西既!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-9-12 09:36 發表
我影個D唔係露出個西,係老婆俾人屌到啪啪聲既相
比人屌緊d相重正啦,冇露出性器官應該冇問題諢I

引用:
原帖由 大小小 於 2010-9-13 16:56 發表
幾正都好,對得耐點都會悶h:" />
大小小兄近來同老婆有冇攪攪新意思呀?

引用:
原帖由 issacsac 於 2010-9-19 01:47 發表
      Iam, lunaticarx, ghostiny
& 各弟兄, 恕我直言, 老婆已過三+, 外表普通OL一個, 勿想像似4仔ge女女, 以免失望.
找到兩張生活照, 係老婆茧f當曰鷁^行開波&M衫影ge:

14 ...
你老婆著便服都好吸引,有d肉又唔肥。以我來講,愈普通、尋常既c9愈吸引!個d靚女明星、av4仔女星,我地都係得個睇字姐,邊有機會可以一親香澤呀,連幻想空間都冇!

相關搜索目錄: 琴行

引用:
原帖由 raymond98 於 2010-10-11 17:58 發表
其實當年妻比他們玩弄時都有點害怕,睇見妻全身赤裸裸比見晒,幾個男人赤裸裸對面她,幾條JJ對面她,咪話唔驚,當幾個男人一齊玩弄她時都害怕,但玩弄一陣子她開始ok,她不斷比我們搞,我比JJ含,她都含,叫她拿其他JJ來玩都ok ...
師兄幾時貼你老婆d相比我地網友欣賞下呀?

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-11-7 18:51 發表

过次第一次玩4P,老婆并吾系比人~大米,不过冇带套,好彩茪j肚。。。
即係你老婆比個男人屌,你又屌番個男人老婆啦!你可唔可以講多d人地老婆既野呀-----身材、反應?

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-11-8 23:08 發表

睇番第25 篇就知http://forum.timway.com/f/thread-291439-25-1.html
睇完第25篇,師兄都要寫好耐諢A好詳細。咁,你有冇覺得唔抵呀,自己靚老婆同人換條肥c9,重有,條肥c9係咪真係個男人既老婆呀?

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-11-10 16:49 發表

冇话抵吾抵,重簬Y同老婆都结左几年婚,老婆虽然係靚,但性生活都冇咩突破,有时同佢做爱好似交差咁。。

所以就諗到用尼招黎“开放“下佢。ㄖC下佢D保守 ...
個次之後,有冇再試過交換呀?有冇諗住安排3P呀?

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-11-10 19:05 發表

话晒都係自己老婆,我都吾想佢好似做鸡咁Cheap簬K俾人屌,再加上次第一次就搞都大镬左D(内射);我肯佢都味必肯。。。。
試過唔係會上癮咩?你樓上位師兄都話佢老婆玩過3、4P之後淫好多諢I

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-11-14 17:53 發表

佢查b过时係有D后悔被人屌咖,ㄔ繯惘A玩呢?

不过自被人上过后,
Y觉老婆佢係衣著比较性感左。有时敢穿著一件薄薄t 恤而冇戴上胸罩出街 ...
其實男女都會幻想多姿多采既性愛,女人顧慮多d,怕影響家庭,既然你都唔怕睇住第2個男人屌你老婆,你老婆使乜驚同第2個男人攪野呀!上次(第1次)係個男人太粗魯,嚇驚你老婆隉A個次之後都過左咁男耐,你有冇再問過你老婆玩交換或3P呀,可能你老婆思想改變左呢?
我認為應該玩3P對你老婆會好d,因為有你一齊感覺安全d,人會安心d,自然會放鬆心情去享受性愛,你一定唔會好似上次個男人咁粗魯架,盡量同另外個男人慢慢攪慶你老婆,女人性癮起話之乜男人抽插都會興奮啦!

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-11-17 13:28 發表

有试探过,老婆坚持吾彩我。。
個次之後同你一般既性生活有冇乜野轉變呀?有冇妏d或保守d呀?

引用:
原帖由 tokyo-man 於 2010-11-17 16:30 發表

我老婆就開心左, 人都開朗哂, 平時著衫都大膽左
人食飽左心情梗係開朗啦!師兄你既心情又如何呀?有冇再安排多d比你老婆嘆呀?

引用:
原帖由 tokyo-man 於 2010-11-18 10:55 發表
其實望住第二個男人奶我老婆淫西, 心情15 16
點解心情15 16呀,唔係特別硬特別興奮咩?

引用:
原帖由 tokyo-man 於 2010-11-18 11:28 發表

唔低得佢咁enjoy咁淫蕩

好似我奶佢時冇咁high

同時間我又好硬好興奮, 所以咪15 16 lor
正常呀,同第2個男人攪興奮過同自己老公,唔係d女人使乜偷食呀,重有,有老公睇住同人攪,有d羞恥感又有新鮮感,應該更加興奮更加濕添!我屌第2 d女人都特別硬d、射精都多d啦,梅開2、3度都得,同老婆1 Q都勉強。

引用:
原帖由 tokyo-man 於 2010-11-18 13:56 發表
無錯, 見到老婆對腳夾住第二個男人個頭... 真係好正...
師兄,你喜歡睇老婆個西比第2個男人奶定係比第2個男人屌,邊個場景會興奮d呀?

[quote]原帖由 lawrence0729 於 2010-11-18 18:19 發表
傻既....自己老婆都可以俾人砌??? [/quote
各有所好隉I師兄你未到呢個境界唔會明白個中既樂趣。

引用:
原帖由 tokyo-man 於 2010-11-18 17:48 發表
唔同味道

老婆俾人奶西, 係好淫蕩

老婆俾人插時, 我覺得佢出哂汗既身同樣好野性...
如果老婆比人插緊又口含一條,可能效果重正,睇得更加硬諢I

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。