推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

57 123
發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

等我出第一次新興 9/F 報告

二人同行... 無送足球卡... 每人碌卡 $428 !

經理派女女 !@#
女就唔係靚... 叫做走肥... 有波... 皮膚算滑... 年約28~30左右...

PART 1 - dup都OK... 位置都OK... 係力度欠少少柔力!
             一上床就同係蓋暖毛巾... 抵讚!!
             仲有D床比龍記軟少少同闊少少...
             我大份... 好!!!
PART 2 - rpp都幾耐... 無bj... 唔肯開大...
             不過佢雙腳大脾夾住我小弟係小妹外上上落落...
             咀吧同舌係咁濕整我耳仔...
             我手又好唔得閒咁攪佢妹妹到出曬水...
             都好好玩! 出野攪到佢大脾同PP都係...
完事後清潔很好... 用濕紙巾...
沖完好快番黎又按頭...

仲有足鐘... 90MINS! 不過水吧就真係摧入房性格... 凍茶飲左無兩口就叫入房!

會再去... $428... 抵玩既... CASH $408!!
平過龍記... 無咁多人同地方大D...
朋友果個都話相頭身材幾好... 不過叫開大就要私下加錢!!

相關搜索目錄: 清潔
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2007-11-29 18:25
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2007-11-29 18:25

小師妹 (@ 報告:

上星期五晚去走一趟... 平平地睇下有咩好野...
今次抄左d no. 上去...
89 day 23 day 6 day
8仔剛做... 諗緊 12 / 71 好唔好... 突然一見 91 / 92 小師妹 on my list...
預左dup一般... 就試下小師妹d後生貨仔!

侍仔帶到房門... 已見(@企係房門等我... 一見係後生女... 已經有d心動!
入房輕抱抱... 就part1先...

邊dup輕談... 時間很快過... dup就力水一般(我唔受力就可接受)
位置, 手勢等等就欠火喉經驗... (不過應有進步空間既)
(@坐係我背dup... 唔知係唔係細粒關係... 下下要用全身動作去推去dup...
野野都聽到佢輕輕帶重的呼吸聲... 又係引人之點!!
之後就係rpp... 開始前自然波解除上身裝置...
吸手波... 皮膚滑... 細細粒... 很合心水!!
用心用功... 肯花時間... 不過又係欠火喉經驗...
part2 - 無大開... (唔知下次有無呢?!) 過程十分女朋友feel...
法式濕吻... 互相緊抱... 我攪佢佢又攪我...
手又唔得閒一直弄佢濕濕的mm... 無bj... 最後又係夾腳出...

完事佢幫我清潔, 我又幫佢清潔... 佢仲話第一次咁樣玩!

總結... 要dup就唔好選擇... 一定失望!
玩... 後生女朋友feel合心水... 玩花樣花式服務未到家!

anyway... 佢合我心水... 我會再去!!
請兄弟多post姐妹 (! 的報告! THX!!

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +60 精品文章 2007-12-3 19:17
  • 白貓兒 體力 +60 精品文章 2007-12-3 19:17

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-12-4 07:49 發表

大家唔駛再問我尼個report個囡幾多號:

http://forum.timway.com/f/thread-141946-1-1.html

早已揚左啦.
OH... 唔覺食左好野...
locker呀叔話可以開大... 堅唔堅先??
不過空穴來風... 未必無因!!

引用:
原帖由 Kyoto 於 2007-12-4 13:43 發表

又有人為佢著迷了
師兄 (! 有無意見??

引用:
原帖由 Kyoto 於 2007-12-4 13:43 發表

又有人為佢著迷了

引用:
原帖由 littlehorse 於 2007-12-4 17:03 發表

又係我出包告之時...
(! & (@
昨夜同FRIEND兩個分別MARK佢地兩個小師妹...
我梗係食番(@啦...

昨夜重逢再相見... 入房都唔DUP住啦...
溫馨一輪... 抱抱錫錫...
將(@攪到好似女朋友咁... 除下除下... 就除曬啦...
(@細細粒好好抱... 真係手感一流!!
不經不覺... 小弟弟就Shoot左啦!! 新鮮感覺好正!!

PART2 DUP因小弟很倦已呼呼入睡... (@自動波同我按腰同肩...
手勢及火喉見我之前的post啦...

朋友的(!
我經過入房前見小師妹一見面, 又係細細粒型...
化左妝比(@時代感多d...
入房前都俾friend知道係初學師的小師妹...
不過無估都評論如下...
part 1 part 2 都好似什麼也不識...
位置...手勢及力水... 時間控制都唔多得...
rpp又唔多得... 挑引性行為又唔多懂似的...
part 2 諗左一陣後拒絕朋友開大的要求...

anyway... 女女本身身材等等都吸引... 24歲左右啦...

同是學師... 似乎(@於技巧, 能力方面比(!好一點點...
有無師兄有試過2人可報告一下?! thx!!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2007-12-6 20:12
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2007-12-6 20:12

引用:
原帖由 ymtcantona 於 2007-12-10 10:22 發表
多謝貓兄指點!!

不過尋晚真係好激氣... 我都係第一次未夠鐘自己走人
真係頂個阿嬋唔住...
感謝師兄提供no.
一於badlist佢!!

很久沒有去dup骨...
前晚1條友走上去... 8仔無返... 無得試...
再找小師妹吧!!

part 1 不再詳述... 只待更多進步空間...
part 2 有RPP... 有BODY... 有VAS...
         真情流露!!

最後小師妹問我會唔會係呢個場找第二個囡囡...
佢話俾佢見到實會吃醋喎!!
唉... 又黎一個煩字!!
女人有時真係幾煩... 不論同你係因為咩關係而開始!!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2007-12-22 20:54
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2007-12-22 20:54

引用:
原帖由 teddyboy 於 2007-12-24 00:01 發表
我想問知唔知聖誕節o個d會唔會加價架..?
聖誕D客有大有細都要交人返屋企啦... 仲敢加價??
反而農曆年就會加價!!

2007最後一擊在此...
8仔又無返... 不過怕介紹的第二D囡囡SOSO...
所以都係果個!

第一次DUP骨無PART A... 直去PART B...
過程如GF與BF...
奇怪... 究竟囡囡是否對我真的有不同的感覺呢??
觀察多幾次先...

之後真係眼訓... 同囡囡一齊訓...
囡囡6:45才放工...
雖佢肚餓... 但都唔等佢食早餐了!!
夠鐘... 天光... 沖涼... 俾錢... 走人...
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2008-1-2 19:16
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2008-1-2 19:16

引用:
原帖由 mpower 於 2008-1-4 02:10 發表

欺騙顧客,該當何罪
所以呢個場要大家貢獻no. share...
以及作出badlist名單...

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-1-4 10:19 發表
新仔報到, 大大請指教。
什麼叫vas?
新興(@番咩更?? 如果下午5:00,時間O唔OK?

同埋大家條Thread早前說的 **, @%,是否已經冇做?
Thank you!
VAS - VALUE ADD SERVICES
(@ - 返夜... 放早6:45
5:00 應該係中更吧!!

**  @%   我唔熟... 請師兄代答!!

引用:
原帖由 pkhkg 於 2008-1-12 11:06 發表
Yesterday night about 10:30 when I left 9/f, I saw many polices
(more than 20p) went to 10/f Tung Woo sauna.
Any brothers knew that and the result???
查牌?? OR 有人打交? 再or 有人偷野??

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-12 13:19 發表

會唔會係佢想收埋個number唔被我地上,但查實個bg同好多客都有feel啦.
或者佢怕輪到其他兄弟做完寫報告出尼佢會酸.
公家野... 邊有收唔收呀!!
呢個網兄弟上唔到... 但一樣有大把客唔上網照上去姐!!
如果有呢個想法... 就真係好傻!!

消息:  9/F 年尾大酬賓...

20/1 27/1 星期日兩天全日 $308
憑足球卡 / 呢幾日上過去送的邀請卡就會有以上優惠...

我估就咁上都一樣可以有...

其中一人有帶朋友去一樣可以...!!

報告:

終於試左另一位小師妹 (! ...
真人都OK順眼... 鄉音多D...
後生女... 皮膚滑又係細細粒...
以下報告不會與另一位小師妹比較!

PART I - 位置力水唔夠功夫... 但好有心機...
            沿途大家都有傾有講!!
PART II - 自動波除上身... RPP則甚為不錯...
             會由頸R落腳底!!  
             R左好耐... 又R袋袋... 攪到袋袋熱到呢....
             RJJ又會R袋袋大脾兩則... 又推棍棍但唔死攪JJ頭!! (有D手技)   
             大家都車左好耐... 最後除埋性感底底...
             囡囡是次不開大... 我玩夾腳出.. 爽!!

囡囡很注重衛生... PART II 前同我清潔好10隻手指...
總結... PART I 唔好有要求...
PART II 唔好開大... 頭段自動波俾囡囡攪你會好舒服!

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-1-16 01:09
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-1-16 01:09

插曲一支...
當晚dup完... 坐低食碗麵...
突然有幾位正義朋友上黎... 有男有女...
原來locker有客報警...

細聲打聽下... 原來有客臨找數發現唔見左錢包!!
佢自己都唔知究竟係9/F唔見... 定係之前上黎前食野時唔見左...

因為佢自己都唔記得邊到唔見... 故正義朋友亦只可備案了事...!!

不過故事亦反映一間場手腳乾淨的重要!!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-16 10:00 發表

佢返夜,
吹就請小馬答.
唔... 佢問唔吹好唔好...
咁我又唔會強人所難既...
開到聲... 無所謂啦...

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-1-16 13:35 發表

咁似乎幾特別wor
有幾特別???
代友簡報...

昨夜朋友主動要求出撃... 去吧!! 勇者2人團出動!!
自己MARK的 (@不再講... 朋友點了 !)!

返工2個月... DUP SKILL就真係唔多得...
朋友話PART 2 好玩得... 囡囡算後生...
第一次無得開大... 估計再去會有機!!
身材就真係無咩... 唔好有要求...

PS: &&係大師父... 泰國人... 想part 1 & 2 都有good skill就可試試!!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +10 精品文章 2008-1-17 02:06
  • 白貓兒 體力 +10 精品文章 2008-1-17 02:06

引用:
原帖由 joe456 於 2008-1-16 20:55 發表

好玩得...!?!?唔會卦....
我之前試過...P 2 佢連3 都冇除喎...!)!
唔係冇除...係唔肯除...
我再三問朋友佢都話好玩得...

原因可能係:
1. 囡囡睇心情做人
2. 囡囡俾人丙完... 做野要做全套!!
3. 囡囡因某種原因改變了態度...

會唔會你果次囡囡有d原因唔肯除呢??
囡囡入行2個月... 會不會係初入行怕醜呀??
但今次朋友話PART2真係OK...
慢工出細貨... RPP同打JJ都唔係求其快手!!
我估有除衫因為佢講得出囡囡上身無咩身材!!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +10 精品文章 2008-1-17 11:44
  • 白貓兒 威望 +10 精品文章 2008-1-17 11:44

出下報告... 呢排唔見各C兄出報告既??

早兩日做左 !)!

OK後生啦... 皮膚都幾滑滑...
有D肉地... 多野講型...
做左2個幾月... 珠海人...

PART 1
- 普通力水... SKILL就一般啦...
  有問夠唔夠力... OVERALL普通...
  落油多左DD... 特別係推PP果一PART...

PART 2
- 脫上下... 唔好脫裙喎...
  囡囡個nipple好敏感...
  喜成日人訓上黎你處...
  可摸mm...

我估熟D PART2可以幾玩得... 有手感...

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-1-27 20:04
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-1-27 20:04

引用:
原帖由 單屌一西 於 2008-2-1 15:41 發表

咁如果自己知自己手指有傷口咁可以唔玩嫁嗎 ???  
你有傷口... 佢有體液...
一個唔好彩佢中左世紀極品頭獎...
你就多謝都黎唔切!!

肺話少講... 出下報告先...

試左^)

都成30... 身型則仲ok既...
有d波路... 但唔算大...
小肥好手感... 但唔係油膩...

Part 1 - dup得ok夠力不過唔夠柔... 位置ok... overall fair...
Part 2 - 幾玩得... 可脫UNUN... 玩下MM... 不過幾乾身...

不過事後跟進就...
囡囡落油都算多... 清潔程度一般
完事後無同我清潔.... 佢自己用餘下少少紙巾抹自己ONLY!!
佢同我講一陣你都去沖涼啦!!
問佢有無濕紙巾... 無...
最後出完去攪完佢自己... 才帶紙巾入黎...
挑, 都乾Q曬啦!!

話再見可有更多發展... (信住先好啦... 我就唔信啦!!)
我都未必再見!!

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-2-2 07:13
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-2-2 07:13

引用:
原帖由 Langfp 於 2008-2-2 10:19 發表

Ching所描述0既^),無論身形同服務方面都與我試過多次0既^)有所不同。我都係冇探佢個零禮拜姐,唔通佢變左咁多?
呢個真係唔知啦...
除非係經理報錯no. 俾我啦...
師兄請介紹下你見的^)是如何呢? THX!!

引用:
原帖由 郭政鴻 於 2008-2-19 20:27 發表

佢同其他客有講有笑
可能賭波關係啦
我都覺得佢同d賭波客會有偈傾d...
呢輪上得多... 可能認得我掛...
都有打下招呼... 不過都無兩句... 起碼無咩面黑!

相關搜索目錄: 賭波

57 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。