推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

LATE REPORT

13/2晚上去探(@
是晚同囡囡都傾都好耐偈... 加多一粒單鐘要$248..
囡囡是晚可能偈得多心事... part 1 十分好心機同耐!
part 1 skill 有進步... 有點功架... 開始沒有新手的感覺...
part 2 囡囡唔想bj我無勉強... hj only!

兄弟曼近有無night shift good 囡囡介紹?
最好比較後生又有vas! thx!!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +10 精品文章 2008-2-19 21:46
  • 白貓兒 威望 +10 精品文章 2008-2-19 21:46

引用:
原帖由 郭政鴻 於 2008-2-19 21:46 發表

日前上去, 入去時見到佢黑面
到走時見到佢, 佢無講多謝不特止, 仲要黑面

真係要搵劉華同佢傾計
無既... 我果日上去... 一見面即同佢講恭喜發財... 祝佢今年搵多D!
出到黎... 即問我係唔係MARK (@...

其實發哥都係一個心水清的人...

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-2-20 09:45 發表
這是一份遲來的report, 是一個大家熟悉的數字 -- (@
(@的報告之前已經很多, 希望大家不會嫌多一個吧。

相頭: 8/10  多數囡囡都是見光死的, 她反而是走房出來接我, 而且樣子不錯。
身材: 7/10  個子不算高,  ...
你講13/2晚上? 應該係你先了... 我做完出面都執野等收工天光羅!!

早兩晚的報告...

轉試新口味... 由場發板... 介紹 #^
新轉場過黎... 北妹... 約26左右吧!
相頭普通... 身材偏胖...
因為實淨... 可以用有D肉地, 少脂去形容...
但相信佢唔係輕磅之類...
我不喜歡她很做作的討好客問長問短... 問三問四... 很八婆感覺!!

PART 1 - dup就真係不錯... 夠力, 位置都OK! 腳都有推足油... 不爛...
             不過條女本性有D懶... 勁要我踏背...
             我都話我唔受力... 唔踏! 都仲要講多2~3分鐘見我無反應才收口!!
             況且佢都有番咁上下... 我都唔想受罪!

PART 2 - 扮怕醜... 唉! 唔好玩啦... 條女係佐敦都跑過3間場.. 有咩未見過!!
             肯除曬... 無大茶飯... 有D波路...
             都可以玩下MM... 不過很乾... 無FEEL又無引!!
             要求BJ爆... OK! 但跟手慘啦...
             條女D BJ SKILL係負分!!
             可以用牙整到你痛叫停!!!!
             可以吸到當你唔係肉棒又痛到叫停!!!!
             最後我叫佢唔好攪... 含住好啦...
             自己勤力D... 我自己出入插爆口出算數!!

最唔好... 整到人痛仲話係呀係呀... 我要DIU爆你... 當係講笑!
知係講真... 又大陸式說話"多謝你既寶貴意見... 我一定會改善架!" 唉... 都唔知好笑定好嬲!!
我話你想DIU我... 大佢話黎啦... 一齊開大啦!! 佢又縮沙話你同鐘房講DIU我先啦... 玩野!!
"聽到D咁既女句句話DIU來DIU去... 難聽當風趣... 真係幾難頂!!, 個人不喜囡講粗口... 太不入格!!"

此囡我不合心水... 佢仲話下次再找佢啦... 找咩? 找條毛啦...
去得呢D場PART 2 都有D要求吧!!
我出門都唔駛佢送!! 佢係要送去一段... 唉!! 煩!!
頭也不回... 無下次!!

9/F都係兄弟報告為參考行先好D... 多次即場介紹都唔合心水!!
同埋D囡質素真係唔夠龍記平均... 好睇彩數!!
PS: 某職員之貼士有時仲好D!!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-2-25 04:01 發表

小馬, 囡囡都同你TEO及bg了,
你何必計較她的做作呢?
有時女女待人及溝通經驗不足.
貓兄... 我不是計較... 只是講出事實...
有兄弟喜歡... 有人不喜歡...
老實... 我寧願佢唔多出聲...
但同樣亦有兄弟唔鐘意囡囡唔出聲好似啞左咁...

呢個係個人喜好問題... 無得計較... 亦無得比較!!
但事實就係事實... 出得report... 就俾兄弟知真像!!
雖知每份report都會有個人主觀角度...
所以可以的話我都會盡寫得details去讓兄弟多D資料自己去判斷!!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-2-25 11:28 發表

我的做法, 若不是態度問題,是溝通技巧問題,我會臨走時提一提佢將來改善,就算我唔翻麥佢.
哈... 我都盡曬人事教佢BJ技巧!! 算係咁啦...
換轉第二個整到痛曬... 早就黑面走人啦!!

睇完C兄報告前晚去試左 % 仔

唔駛等... 人唔算太多... DUP完剛好睇歐聯!!

高高瘦瘦... 走肥... CUP手波... 四川成都人!
入行前係深圳做美容的...
相貌ok... 係幾多野講! 不過我好倦... 講多幾句就訓左!!

PART 1 - DUP都算夠力... 位置ok...
             技術就大路格...
PART 2 - 除埋底底... 有BJ BM...
             RPP都係大路格... RJJ普通OK...
             有淺車... 錫耳仔...
             不過好戲在BJ... 一路BJ會一路再R C眼.. R袋袋...
             最後頂唔住都主動反擊! 係佢度係咁出入如抽插...吹爆!!
             feeling good!!

完事後有紙巾清潔!
有時間仲有DUP下頭... 無偷懶!
會再試!!

相關搜索目錄: 美容 清潔
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +40 精品文章 2008-3-6 23:35
  • 白貓兒 威望 +40 精品文章 2008-3-6 23:35

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-3-8 13:49 發表

小弟剛試了!!!
下一個目標 : Littlehorse的 %仔
出埋 ^) 的報告呀...
順手出埋 % 仔!! THXTHX!!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-3-10 09:46 發表

report在此~
http://forum.timway.com/f/thread-172369-2-1.html

HAHA~
你試左%仔, 仲想睇report?
我想知囡囡對不同C兄的服務態度有無不同 !!
知多D... 係醒D!!!

引用:
原帖由 單屌一西 於 2008-3-10 23:57 發表

依樣嘢唔洗講更係有唔同嗱 !!!

每個人每個人的需要,

唔同人有唔同的需要。

所以更加要多D報告啦!!

引用:
原帖由 kensir 於 2008-3-13 11:10 發表

如果有咁多人有類近經驗,我估假的機會相當高!

之前小弟REPORT過佢對野,眼望非常OK,摸落就非常麻麻.......

其他BG M到我都摸過(. .),都冇佢果隻奇怪質感,望落亦出奇地挺
假既唔出奇... 大陸用PPGA隆胸的美容店周街都係!!

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-3-14 00:21 發表

littlehorse不如派你去一次啦, 我地試過了,
你去驗一驗,
then問下佢有沒有相熟ppga加料。
妖... 假既唔要!!
我係第二個場試過一個囡囡,
個波揸落去有D一塊一塊的硬野 INSIDE!!
真係咩MOOD都無曬!!

我寧要真細都不要假大!!

引用:
原帖由 joe456 於 2008-3-16 22:57 發表
足球咭有兩種用法...
一係有三個印花可減$80...
或者星期日惠顧埋單$368...但唔知有無印花...
但係邊種jetso 啲呢...
因為我無咩試過星期日惠顧....
平時星期日上去用卡都可有特價... 一樣有印仔!

前晚上去... 返叫 %

今次訓得好夠上去... 人很清醒!! 試得仲真D!!

PART A - DUP SKILL真的算係咁... 同上次一樣都令我滿意!!
             開頭有問我邊度倦D... 我話腳...
             但DUP中途我半昏睡... 我不太好吹水!
             囡囡到最後便就是沒有按腳!!! 呢度要扣分!!
             part 2 後繼續有按頭!!
PART B - 上下清除!! 可摸MM!
             囡囡RPP確有不錯的手勢...
             R得我主動轉身邊避免走火!!
             轉身囡囡一手掏了大量BABY OIL落小弟弟!!
             oh NO!! Where is BJ??
             囡囡馬上清理及BJ上套!! (無黑面抵讚!!)
             同上次一樣... 一路BJ一路RPP,C眼及袋袋!!
             如 BJ可以柔多一點則更好!!
             結果當然係忍不住不斷抽插出入... 直至完事!!

最後用私家濕紙巾清潔... 十分乾淨!!

相關搜索目錄: 清潔
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2008-3-21 18:07
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2008-3-21 18:07

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-3-22 09:16 發表

高高瘦瘦... 走肥... CUP手波...
相頭如何?  
(不過小馬哥短時間番插, 都應該不錯吧)
佢自稱好靚女... haa!!
不過... 好靚又唔係...
長髮... 普普通通... 順眼女仔一位羅!!

引用:
原帖由 羅琳 於 2008-3-22 21:14 發表
宜家d塲大部份北方佳麗 local已絕少有 靚的local簡直係孔龍----絕晒種
未至卡完全絕種既...
後生既可遇不可求...
30左右既食到都偷笑...
40+以上多的是你又唔多願...
嬸嬸呢... 俾你又見鬼咁走!!

引用:
原帖由 PENMILK 於 2008-3-24 02:12 發表

莫非真係要北上......
唔... 我就唔會啦...
一黎北上時間車費都係番度...
二黎囡囡質素亦好睇彩數!!
況且大陸賣有料的多數都唔係識dup... 無謂!!
仲有係安全問題...

留港建港啦!!

引用:
原帖由 單屌一西 於 2008-3-24 20:02 發表
請問 $ 328 這個優惠係咪至到這個月尾呀  ???

暫到呢個月尾的星期日... 即30/3也!!

引用:
原帖由 ansonexpress 於 2008-3-26 20:08 發表
今日去完,足之都試62,但無想像之中咁好,反而97玩咁多次,佢最有feel。
dup骨呢家野... 各有各好... 人人口味不同...
人家報告參考下服務質素等等就可以...
夾唔夾... 見人見智啦!!

今晚係最後一晚special prices, 就上去幫襯下同埋儲下印仔!

果然特價係多人d既... 想要咩無咩!
發哥一句所有旺number都俾人mark曬...
頓時啞口無言!!
唯有交俾發哥派版 - !)@
謂新女... 合我心水喎... 不過都要等40分鐘!

近30北中女... 入行2個多月...
樣貌, 身材, 皮膚均一般...
半細粒... 不多肥...
好處係唔多聊你講野... (我不好亂吹水, 或小姐問長問短)

part 1 - 夠力, 不過位置一般
           推油已開始界埋你C眼同手多多...
           當然我也不會示弱... 也出手進攻吧!!
part 2 - 有BM... 肯BJ... 不過我玩左夾腳!!
           玩完女上男下... 又黎男上女下!!
           囡囡幾認真... PP擰完又擰... 又上又落...
           好似真既一樣!!

總結: 要後生皮膚滑no way... 要dup得就唔好啦...
        想part 2有經驗對手! Good choice!!

引用:
原帖由 iverson33 於 2008-4-8 17:01 發表
我從上網見到網友話新興閣好好...我打算同朋友今個星期六去試下...

我地想要留...全套幾多錢? (今個星期六12點am)
邊個囡囡好好? 大家有冇去過呢?
我地想留12:30-星期日早上6:00離開 我唔知費用幾多錢? ...
1. 機場無全套服務...
2. 早班不是我主場... 請其他C兄介紹
3. 正常應該係$418雙鐘連代支
4. 你由中午DUP完訓到第二朝早6:00???  無野呀?!

引用:
原帖由 joe456 於 2008-4-8 19:24 發表

你要全套可以其他地方呀...
唔一定9樓...樓上樓下都得...唔洗咁煩...
優惠三百幾... 正價四字頭...
出曬名的機場... 同你開大 全套???
唔好玩啦...

你晚上半夜去... 想訓既講低就ok!!

本月星期天特價$328繼續!!

新發現... 除大家食開的A餐外...
原來有加家用斬料加餸的大餐!!

想查字典的搵發哥!!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-4-29 13:25 發表

所有侍應生都可加餸?!  

haha~ 如果同發哥講 "斬料加餸", 我驚佢唔明wor~
當然唔係個個得啦... 否則點解要發哥特別安排喎!!!
放心啦... 俾多d家用食大餐... 佢識攪架啦!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。