推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

大家好吹水區...

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-4 22:52 發表
全香港夜場都知啦!
咁犀利,羞死人了

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-4 23:08 發表
所有夜場女仔獲分配放大鏡一個........
放大D蟲蟲牙

回復 #2950 johncage 的帖子

我而家同陀地靚妹msn傾緊計.

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-4 23:36 發表

邊個先?係咪失蹤左n年個?
係失蹤左n年個位

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-4 23:39 發表
下!佢攪咩?同佢講我好掛住佢!
佢冇再做個行了.
不過就未有新工做.過埋年找wor.

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-4 23:41 發表
................我同你地 say hi..........
你地都唔理人.....嗚鳴嗚........
HIHI~唔好咁la

回復 #3130 chiwanw 的帖子

為乜呢,大家搵食.加上妳認為自己冇錯咩.
我就唔多贊同你D行為了.

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-16 15:33 發表
我要從良.....我可以做返個俏秘書 la...
唔駛再做囡囡啦.....開心死我啦..
恭喜晒妳呀sugar.
可以離開做番正行.
個日妳send短訊比我,我唔係H.K呀,所以冇覆妳,sorry.

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-21 18:41 發表
點解尼排唔見左 fuk .....
佢好忙ga...
返來了,我係度呀sugar,妳掛住我呀.

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-3-2 12:17 發表
COO兄

此言差矣
君不xocat臥虎藏龍
大量"化金為木"o既高人乎
我就慘,D女見到我就化木為金.

引用:
原帖由 COO 於 2007-3-2 12:33 發表

fuk兄:唔通你改左形象,冇做酒肉和尚,佢地以為你唔再扑木魚,所以將自己變成金魚來遷就你喎~~
我都想,可借我係一個正淫君子
D女見到我個狼相都怕左我

引用:
原帖由 COO 於 2007-3-2 12:41 發表

你個狼樣……  上面定下面個樣呀?  可能睇埋另外一個樣後,會有 180度改變架
我冇咁勁,我下面只係一個小小fuk..

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-17 00:21 發表
一個二個,話黎又唔黎,
你地令到糖糖好唔開心,
守諾言既男人果然唔多!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

下....咁最終有幾多人參與呀?
糖糖唔好唔開心啦,錫番妳啦 .

引用:
原帖由 COO 於 2007-3-17 12:46 發表
申報:小弟之前已 confirm 15 及 16 號出差,所以唔會到。

Really sorry to learn that
我都一早同sugar講左收好夜,唔會到 .
不過我尋日都send左sms比sugar,希望佢玩得開心D,但估唔到會咁樣....

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2007-3-17 13:22 發表

我 地 呢 o的 退 休 老 兵 , 有 好 多 難 言 之 隱 o架 , 一 係 唔 出 得 、 或 本 來 得 突 然 變 唔 得 、 或 本 來 唔 得 但 突 然 得 但 又 約 唔 切 人 、 etc. etc. 。 出 得 o既 , 又 想 把 握 機 會 ...
你講既野我都明白
但都要睇下當事人sugar及搞生日會既韻韻的感受喎,諗住有一班人開心玩一晚,但突如其來又唔出現會另人幾咁失望同空歡喜一場呢,如果比著個個係自己又點呢?
所好其實我覺得去就去,唔去就唔去囉,總好過話左到或者睇當日環境先知到唔到.等人地一早有如算囉.
以上純自己意見

回復 #3820 honeysugar 的帖子

sugar 生日快樂,身體健康.
尋日send左sms比妳講左sorry來不到,希望你唔好見怪啦.

引用:
原帖由 honeysugar 於 2007-3-17 14:06 發表
to: fuk ,coo
我無嬲你地,因為你地真係有同我講過..
咁就好囉,不過係電話傾計你把聲好好聽

引用:
原帖由 honeysugar 於 2007-3-17 14:08 發表

遲些出來食飯啦....but 你請
冇所謂,食請完飯,加埋落bar飲野都冇問題.
反正我地之前都有講過,重話飲野同...重記得ma?? (講笑)

引用:
原帖由 honeysugar 於 2007-3-17 14:16 發表

記得記得...
係既,殊
幾時返新工?

引用:
原帖由 honeysugar 於 2007-3-17 14:21 發表

如無意外4月中
嘩...重有成個月体息,去邊玩?

嗚....
靚仔冇我份..

引用:
原帖由 honeysugar 於 2007-3-18 22:21 發表

fuk........
點呀sugar
唔知依度咁多人話靚仔,有冇我份呢?

引用:
原帖由 honeysugar 於 2007-3-18 22:29 發表

你係我心目中係最靚仔.....
咁好~但妳都未見個我,妳自己直覺呀

引用:
原帖由 honeysugar 於 2007-3-18 22:36 發表

一個人靚唔靚係睇個人架.....
thx
今晚訓唔著

引用:
原帖由 honeysugar 於 2007-3-18 22:40 發表

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。