推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[灌水] 這些年來

首先多謝九九兄賞面,一叫到即做野.

引用:
原帖由 九九 於 2006-12-4 01:51 PM 發表
版主叫到,唔做d野好似唔係好arm~~~~

呢兩年其實真係好少玩了~~~~好多以前去開的都冇去了~~~

而家偶一為之,比較喜歡探險~~~

這些年來,去過的有:

1. 銀城 / 銀爵:已關門的了,而家d女去哂 ...
冇錯,馬德里,星色,至尊冇可否認佢地手靚妹好多都唔錯.唯一,亦係最大問題係D票數問題,唔識人經常開大票.
上海城市偶有佳作,都唔錯架.
金田,嘉寶D女,唉...有D質素不俗.奈可好多high野high到..,D女service往往睇心情,又或者你有野比佢地食,有超好service.
新金坊,D女好多寶記女,冇乜驚喜.

引用:
原帖由 九九 於 2006-12-4 02:34 PM 發表

沒有什麼賞面不賞面,只是正如你所講~~~~能由timway到玩在的~~~

又有幾人丫~~~
咁又係,仲有邊位半退役軍人請報到

咁小退役軍人既?
原來重有咁多人出來玩架

引用:
原帖由 細摩 於 2006-12-6 12:51 PM 發表
時間:上個月

地點: 旺輝

人數: 兩麻甩

時間: 晚七

有成個月幾無跳舞,
一早約定個FD個晚出動,
本來打算跳兩三粒鐘, 之後再去SAUNA,
點知...

呢個場囡囡可食指數頗高, 肉彈型試過, 少女型又試過 ...
摩兄好精彩的報告,多謝晒.
西餅mother過左去依度,我都只係上過4,5次左右.茶仔,晚舞都有.D女既質素有D真係幾高,但我個幾次都只係淨劈及抽下水,冇好似摩兄你有咁正的經歷,靚仔果然唔同D既 ,不過我有1,2次去晚舞都重見到金玫瑰年代既女係上面做,手指一計佢地都做左5,6年了.勁..,不過當年依幾位係金玫瑰有幾紅既.

講開金玫瑰,我都曾經好幾次有類似你摩兄今次的經歷的,個種feel好正呀.
所以香港N.C重有咁多人吸引去就咁解,大家係想追求個種過程.

相關搜索目錄: 跳舞

引用:
原帖由 九九 於 2006-12-7 12:03 PM 發表
但要有fuk兄咁o既經驗或者細兄咁靚仔先會搵倒食咋~~~~
唔好玩我啦九九哥.
我個D通常係借醉行兇既 ,點及細兄咁靚仔搵食喎.

引用:
原帖由 細摩 於 2006-12-7 12:16 PM 發表

前金記囡囡都坐過...

前金記真係燒左唔少錢, 換來當晚激情加買不到的難忘回憶

跳舞, 無相熟大班, 真係咪搵我去!!
前金記囡囡都坐過?咁可能係個1,2個了
無錯,金記當年係燒金窩,亦係好多人沈船既地方,當年佢地班女好似有專人陪訓令客沈船的課程.

相關搜索目錄: 跳舞

引用:
原帖由 細摩 於 2006-12-7 12:27 PM 發表

我絕對相信有, 相比依家, o的囡無人教不特止, 唔休做咁.

個陣我有個fd上親金記都坐兩位囡囡, 兩位囡囡厲害之處好似共侍一夫咁, 無分大細, 都係善解溫柔.

而我就衰在係...

一句話:"你同我 ...
一句話:"你同我開心過一年半載, 轉頭我都係你相簿其中一個."

你都好坦白下喎

引用:
原帖由 九九 於 2006-12-7 12:35 PM 發表

你同佢都係咁靚仔~~~不過你就型少少~~~佢就扼人容易d~~~~
咁勁?搞到我都想看下佢地真身添.

引用:
原帖由 細摩 於 2006-12-7 12:37 PM 發表

依家無得沉添, 一來明買明賣無手尾, 二來呀囡得個殼, 無follow啦!
無錯,同意.
重記起當年金記有對親姊妹,好似3個tim?都係幾索

引用:
原帖由 九九 於 2006-12-7 12:42 PM 發表

一見傾心果隻直頭~~~~
我唔玩斷背架

引用:
原帖由 九九 於 2006-12-7 12:55 PM 發表

你唔明架了~~~如果你見倒佢~~~你都可能會想車佢架~~~
咁厲害,咁真係要搵日上去找西餅兼碰下頭飲番杯了.

引用:
原帖由 九九 於 2006-12-7 01:03 PM 發表

你有時間咪今晚去踫下佢地o羅~~~~
要返工呀

引用:
原帖由 細摩 於 2006-12-7 02:32 PM 發表

今晚試多轉, 俾個中肯答案你
試左未?個晚玩得開心嗎?

引用:
原帖由 細摩 於 2006-12-11 09:28 AM 發表

個晚玩到傻左, 又駛大左
傻得開心冇所謂啦
我早幾日都去完.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。