推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

無無聊聊「樟木頭」

無無聊聊「樟木頭」

前幾天跟相熟邪 bg 聊天時因一時口快,暴露了自己「天煞孤星」的身份 (即溝唔到女既可憐蟲)。雖然 bg 因為同情,馬上 同我交換失戀日記,並繳出 名字, 手機和 QQ 各樣霖巴俾我,但我的心情仍然跌落谷底…

剛好友人致電,話而家火車提速後,去樟記會好快,叫我去果度識下女,心情一定會好番。

OK, 去就去。首站X園酒店,係各巴打的「勝地」,但我 FD 係介紹我去洗爪。
首先,最近新來的 爪妹,都會在大堂貼相。我選了相頭最好的那個吧。

爪妹進來,真人相頭可以,某些角度也蠻可愛;但始終樟記係比較純樸的地方,爪妹無論在 相頭, 吸引力, 談吐, 見識等,都會不及 一線的邪骨紅 bg.

爪妹表示我較一般客人年青(其實我都年紀好大),又問我兩次幾時會再找她…

埋單 90分鐘 五草嘢;前檯問我點解唔同 爪妹出去食飯?我說無時間…

果度既做法喺可以隨時買鐘同爪妹食飯,都係幾草嘢。雖然 純樸既爪妹真係悶悶地,但我呢個孤獨精都真係好應該搵人陪吓食飯,唔駛成日都咁寡。或者下次去再約佢囉。

無時間,係因為要趕上半山。一年前 7:00pm MM 已俾人揀哂,今次我 6:30pm 去到。點知,鬼影都無隻。雖然mm 唔多,但馬圈只有我一個男人…

現在不同組別的 mm 都會有不同的性感工衣。但此地之 mm 質素,早已淪為二、三線,聽聞靚女都去了塘廈,但果度高消費,我唔會去。

三爬兩撥,便求其揀了件 mm。 其實我係為 DJ 而來到此地。半山的氣質少女 DJ ,多年嚟令我津津樂道…但點解坐了半粒鐘都無 DJ 進來?媽咪提議我上大堂揀。上到大堂,7:00PM,DJ 都無出現。此段時間,亦無見到有其他客人進場。
要到 7:10 PM 後,DJ 們才出來兩行列陣。好彩有出嚟睇咋,班 DJ,一年無見,已全部換哂…雷龍、劍龍、速龍…好像連暴龍也有! 不過最後都揀了件似人的,十八才…美貌氣質跟以前的差好遠,但還可以。

整個晚上,都是玩得正經的,猜枚劈酒,但氣氛好好。DJ 亦抄了牌 (其實係要我搵佢訂房)。 我就 HIGH 到上哂腦嘞,雖然我一般也不會和 MM 去馬,但最後 MM 仍和 服務員一起扶我回很遠的副樓,令人覺得有賓至如歸的感覺。
當然,MM 扶我回去,亦可能係想爭取最後入閘的機會。
回房大覺瞓,翌日便回港。總括半山消費如下:

小房:$380 加一。
紅酒三支:每支  188 買二送一。七喜兩罐, 每罐 20 ?
無嗌其他小食;掛住劈酒,晚飯也忘了吃…

計埋我唔知道既雜費,K場埋單都要 要 $ 641,基本上消費跟以前是差不多吧。

MM, DJ 各二百。過夜房 二百,送早餐。出入可以搭酒店車。

整個 半山不搞野的 消費 盛惠 $1241,等於在香港跳三個多鐘頭正經晚舞囉。

因為酒量淺,紅酒存了一支,即下次去叫一支紅酒便可以,應該會便宜一點吧。

因為酒只可存一個月,所以短期內便要再找 DJ 訂房了,到時咪再睇吓有無得跟進。

相關搜索目錄: 手機 酒店 紅酒

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。