推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

東施效"貧" 七少貨架

佩服佩服陰莖陰莖

回復 #579 7-siu 的帖子

hello 7-siu~

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-7-9 12:20 發表
I have made an application for day return permit this Friday, BUT Day return, any pals go together ?

You guys can stay overnight, but I have to come back.
呢排夜收工,星期五真係窄d

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-7 20:39 發表
八月二日,星期四,從成都飛回深圳,雖然航班誤點了一個小時,六點到太平"富浪"酒店。見沒有什麼時間了,都不洗個澡了!立刻開車去朱古力廠,六點半就到廠。立刻去營業部買貨!
點知去得太早,營業主 ...
上星期日在極速偷跳時,向一個有親戚到的大波女工抄了牌,早在成都已經發了信息聯絡好的女工,開完會後,在七點便來報到了。 ...
我呢排都玩大波會唔會係.......同一個,呵呵呵呵

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-8 19:50 發表

係呀,我哋次次係房玩4P架
係呀,我仲除晒衫玩.........因為次次玩除衫game
.........都係我輸

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-8 09:00 發表

傘兄,你有所不知啦,24/6 星期日我傱橋頭回廠,27/7星期五我們巡完廠去了橋頭.F 媽作証.你見唔到我並不代表我沒有巡廠嘅只是回歸前個星期沒去遮.
師兄小心d,可能你老虎搵人check住你

我覺得同囡囡玩得開心,互咀都自然d
相反要囡囡一入房就要同我呢個麻甩佬咀,都幾嘔心

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-3 20:30 發表

K狼,這條女就是星期六你朋友選個件
啊.....咁快又有一對襟兄弟

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-3 20:41 發表

S-PIMP 說,這件叫做"早走蘭"。早上九點就走。
係呀,我朋友都話佢早走呀

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-3 20:45 發表

極之同意
我都俾返個5你先
..........果晚都無同你飲杯添

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-3 20:50 發表

果晚你來既時候你已經耍極醉拳!
唔緊要啦.....
機會多的是,
我地成日都見面再飲過都唔係問題,
反正大家岩玩咪玩囉!
無計,我酒量差,遲d學parX師兄飲王吉吉好了

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-3 21:27 發表

講酒品,你同 K-狼都好啞!都有囡囡的認同的啊!
班衰女我要見一鑊插一鑊

小弟煲東瓜唔好.....請問"bt"同"鼻涕"發音係咪差唔多呢

回復 #829 7-siu 的帖子

呢件身材好似幾好,下次介紹我識得唔得

回復 #860 namtihs 的帖子

thank you!! 終於睇得明, 亦都辛苦晒七少

回復 #916 七少 的帖子

呢個就係我之前提過o既"1號"
惡魔3少年都同佢玩過一次(因為果晚我搵佢)

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-19 17:06 發表

點錯相.現在我知邊個係c.朗

她就是 C.狼嫂.又名積數
C狼K狼

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-9-25 19:50 發表

你真係掂...
點解囡囡都肯俾你影相...
我就多數唔得喇...
偷拍嘛..........
發現左都唔delete,真係吹你唔脹

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。