推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

朱古力廠內瘋狂的一晚 (4/8/07)

我係無抽DJ水
小朋友千其唔好學

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-6 22:37 發表

有架,但不方便公開.因肯4級的
潮吹

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-6 20:51 發表

"抽水機"師兄, 咁啤酒妹呢 ?
啤酒妹............已經唔係度............

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-6 22:43 發表

死仔忘記爆咗比你聽要殺人滅口先
救命呀~~~~~

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-6 22:54 發表

"抽水機"師兄, 你咁快私有化咗她?
我邊有本事"私有化".......佢轉左場之嘛

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-6 17:14 發表
地點: 朱古力廠
時間: 下午6:30至午夜12:30
人物: k狼,羔羊, Old Chan, 我和五個將會做魔鬼的少年,總共九人(九男加九女 = 九男女)

當天六點鐘我們已經在沙頭餐廳食飯,不知道為什麼當天有很多師兄都在沙頭食飯 ...
講返朱古力廠,果晚真係幾好玩
唯一可惜係人太多,未能同每一位師兄玩下.........(事實係我掛住同d女玩)

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-6 23:19 發表

我都唔同你玩啦, 醫生要我早睡 (23:00)早起 (07:00)呀, 時間都過咗啦 !
Good Night~~~~~

引用:
原帖由 Old_Chan 於 2007-8-6 23:56 發表

繼茶包笠頭後,又一次俾全世界知道我既醜態.......

不過果晚我未飲夠wor......再多幾支我會更加快暴走架~
早知就唔駛淨番幾枝,俾你吹埋仍佢好過

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Jester 於 2007-8-9 17:00 發表

唔該形容吓新工衣有幾得。
seafood+teabag

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-13 12:04 發表

我可以五﹐ 六﹐ 星期日如果繼續的話晚上走也可以。就是三日兩夜了
好羨慕呀

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-16 21:39 發表

"大海"師兄, 好難一概而論, 至尊超薄套真是冇 0.03 咁薄, 但勝在好潤滑!
咁有咩好雨衣推介

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-16 21:12 發表

傘兄,星期六有幾多人呀,你又話pm 個 name list來睇吓
我都想八o下

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-16 22:52 發表

個人覺得0。03還是較好﹐一直在用。反而 0。03 real fit 太乾﹐ 不好用。。
超薄。。 明天試。。有信心。。
係咪"光本0.03"呀
等我買黎試下先

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。