推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

82 1234
發新話題

囡囡真係當我地傻的嗎?

囡囡真係當我地傻的嗎?

近來同個心頭好bg來往甚密,四川妹,幾靚又高又好身材,但佢係咪真係當我傻,佢之前話好鍾意我個電話我冇理佢,跟住佢話阿媽要做手術我只係安慰下佢,佢阿媽過兩日就冇事,跟住又到佢俾醫生騙錢,我又冇乜表示,今次佢終於想係鄉下買樓但唔夠錢(差幾萬)~~~

講真,數目唔係大問題,係真唔真佢果d cases全部咁行貨,定係真係咁橋呢!?

引用:
原帖由 bigdonkey 於 2007-6-17 00:16 發表
近來同個心頭好bg來往甚密,四川妹,幾靚又高又好身材,但佢係咪真係當我傻,佢之前話好鍾意我個電話我冇理佢,跟住佢話阿媽要做手術我只係安慰下佢,佢阿媽過兩日就冇事,跟住又到佢俾醫生騙錢,我又冇乜表示,今 ...
Are you handsome ? Let's be and told her how much you'd paid for one night only !

引用:
原帖由 DrTea 於 2007-6-17 00:23 發表

Are you handsome ? Let's be and told her how much you'd paid for one night only !
我唔算特別靚仔喎,不過正正常常唔樣衰,咁通常d bg都會有興趣做friend,玩下短訊傳情咁,但係同bg係咪當我傻有乜關係?

其實人地都系講真果句了,你自己FEEL唔到而已。
1、人地中意你部手機。
2、人地想問你要幾萬。

相關搜索目錄: 手機

唉..........! 依家d 囡, 十個著緊九個半, 都係某你d 錢咋.
不要再自作多情. 人地咁辛苦, 都係為錢啫. 咪傻呢.

讕リf咁行貨,
呃鬼都唔信啦!
何況呃你。

既然她好鍾意你個電話, 送給她然後食左她就算,應該唔太貴

引用:
原帖由 走出安逸 於 2007-6-17 12:03 發表
讕リf咁行貨,
呃鬼都唔信啦!
何況呃你。
決定鱄囓i以心軟~~~
佢唔happy我咪轉女,反正女多的是~~~

從來不會對她們有乜dream啦,只是有時會心軟,囡囡開心我又afford到都ok,不過覺得佢地唔好以為咁多傻仔先得架,都要諗下d新橋呀。

有好多都係咁樣講啦!飛咗佢啦!佢好似真係當你係傻仔喎!出面有的是女唔使理佢!

禁"橋"o既!我以前嗰件都問過我借錢在郷下父母買樓,由開始幾萬,我無理佢,跟住話"踭"一萬,然後話"踭"幾千.....

千奇米中計!

引用:
原帖由 leel 於 2007-6-17 17:16 發表
禁"橋"o既!我以前嗰件都問過我借錢在郷下父母買樓,由開始幾萬,我無理佢,跟住話"踭"一萬,然後話"踭"幾千..... 千奇米中計!
Leel 師兄, 你心中一早要訂下自己可能付出嘅數目, 這個數目可能愈來愈多或小, 這就看你有幾喜歡她或她有幾討好你囉 !
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

千万不要惯坏她们哦,一而再,再而三
开始了 就不会停

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-6-17 09:50 發表

Leel 師兄, 你心中一早要訂下自己可能付出嘅數目, 這個數目可能愈來愈多或小, 這就看你有幾喜歡她或她有幾討好你囉 !
我都係咁話,有時食過就算.條條都係咁,你唔放水,佢就立刻找第二個.你要醒.

或者佢真係可能應該(想)買樓呢?
付唔付出就真係要你衡量一下你地之間是什珍鰜Y了!

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-6-17 17:50 發表

呢個女仔只為錢,佢不停講大話,紙係包唔住火o既,加上佢講大話o既技巧太屎啦,不知不覺的被我識穿,令我越來越嬲,最後趁機撇左佢

they are just trying to find one certain dummy among we 'clients'

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-6-17 17:50 發表

講得啱。。。一早定下Budget...唔洗諗甘多。。。
出得起。。繼續玩。。。出唔起。。得拜拜。。。

引用:
原帖由 leel 於 2007-6-18 00:32 發表

呢個女仔只為錢,佢不停講大話,紙係包唔住火o既,?
佢講d洟嘢你唔arm聽, 如果佢講, 我俾你屌但 "要角借錢在郷下父母買樓,由開始幾萬,我無理佢,跟住話"踭"一萬,然後話"踭"幾千.....~~~ "

你又會點睇, 出嚟玩, 大家知係 mud 嘢一回事就算啦
我係車神

MM's 三部曲﹕-
1。 細老開學
2。 阿媽病了
3。屋企起樓
是時候閃了

呃錢騙財既故事聽了不小,我反宜想聽下唔貪錢唔騙財真係玩感情真愛果隻,有無師兄分享下?囡囡好,洗腳妹好,大學生好,qq妹好,都分享下丫.

真心的也有的。 我也曾遇過﹐ MM 也是人嗎。人就有敢情喇。不多就是了

82 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。