推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

咪再繕 豬古力啦 吾該!

引用:
原帖由 johnlamhk3 於 2007-10-5 00:43 發表

就係親身去過 先敢大大聲

算啦, 講完..............
係呀...唔好去呀
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

一睇個部長介紹"HMM"比你就知你比人玩喇,'HMM'係廠好出名架.....
出名衰丫嘛
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 木馬殺客 於 2007-10-5 16:09 發表
木秀於林,風必摧之;堆出於岸,流必湍之;行高於人,眾必非之。

當初高調鼓吹朱古力廠班人...家陣幾乎一齊話果度唔好~
真係成也蕭何..敗也蕭何
有冇人先己反思吓: 點解朱古力廠會變到咁?

冇當初班 ...
有咩話繕唔繕,鍾意去O既就會依然去,去過覺得唔OK O既咪唔好去囉...SO SIMPLE
當初大家係抱住個有好野大家分享O既心態去POST出黎,而家攪到棍多過西我諗冇人想,
有D師兄可能抱住好高期望去,可能失望而回,正所謂各花入各眼,岩咪去囉,唔岩咪當比人搵左笨實囉,唔係可以點,唔通叫話廠好果D兄弟夾錢比返你咩.
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 9-siu 於 2007-10-7 19:28 發表
支持港燦低調
師兄果然做到"人必先自侮,然後人侮之."
自己都叫自己做港燦,人地有咩辦法唔咁叫你丫
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 tommyoou 於 2007-10-21 11:55 發表

為何你哋以前極力推介,
現在極力追殺,
唔明,唔明
首先之前係我地覺得好玩講出黎,之後有唔少師兄都話貨不對板,而且我地都覺得個場質數確係下降左唔少,可能人多左所以質數下降,咁我地都係照講出黎....
我都唔明d人,讚好又小,鬧又小,咁究竟你地想我地點呀,講好又唔得.講衰又唔比.係咪要攪到個個都變晒cd rom先安落
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 anakin 於 2007-10-22 00:55 發表

討論區本來就係咁既一事,好野既講,唔再係好野,都講。
以前既樟目投,
近D既CP,
同而家既CA,
都有一個共通既地方,
1.有人去過覺得好玩,上討論區講到天花龍鳳,
2.越多人講越多人去,
3.D塲 ...
100%同意.....此乃不變o既定律
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 木馬殺客 於 2007-10-26 15:51 發表

好多嘢,..愈辦愈明嘅...

如果只係因為爭辯兩句就話自己做番cd rom 好...咁冇人可以阻止到你洵陘@個半個人話做番CDROM就會變到無人講嘢...
的確係唔會冇人講,但係就係因為某d師兄一時又張道德無限放大,一時又話人老點,本來有d會出報告o既都費事再出,一陣第d師兄去到貨不對辦又開個post鬧....唔通師兄敢話冇d咁o既情況咩....你估個個好似七少咁大量咩...
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。