推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

如何在朱古力廠玩得開心些秘笈

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-8-28 22:47 發表

我對囡囡都.....ok啦,所以佢地都對我好好

呢兩次我搵果個囡囡,仲氹得我好happy添.....黎緊應該會繼續搵佢陪我
k狼...你不嬲氹囡都有一手o既,梗係好服務喇
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-8-29 09:21 發表

等我星期六落足眼力欣賞下係何方神聖!
你睇囡幾時都落足眼力架喇
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-8-29 11:02 發表

NO啦...我揀來揀去既類型都差不多!!!
都係揀狼就OK丫嘛...咁你可以揀K狼喎
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-8-29 23:35 發表

哈哈哈哈~~~~
我呢排玩得斯文左,都有d同感
k狼你不嬲"撕聞"架...全部兄第都知架喇
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 9-siu 於 2007-9-19 02:16 發表

有無師兄試過囡囡邊到都唔淮掂 ???
唔准掂搵佢黎把Q咩,呢D囡叫佢坐到2點再比2舊叫佢走就岩架喇
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-20 12:53 發表

你咁早就回來. "托咩" 尋晚無女陪呀
冇計喇...七少呢期玩扮老正,要鬼表姐丫嘛,唔係咩?
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-20 15:37 發表

下次你叫條女比我玩你比錢,你唔好玩喎.後我大大聲說你寧願自己唔玩比我玩等表姐的特務覺得你禁.痴心
我一齊玩得嘛....
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-20 15:49 發表

好呀.女我選表妹小乳囉比你食.
又"小乳"....唔好喇,一陣七少又登報紙咪pk

相關搜索目錄: 報紙
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 焦器勃勃 於 2007-9-20 23:10 發表

7-siu 兄, 小弟有個 愚見,

開一個 新 Post , 標題是  "朱古力廠 Daily / Weekly/ Monthly 巡廠報告 or Factory Audit 報告" ,  ...
蕉兄好提意...最好SET高小小,唔駛比某D麻煩友入黎攪攪震,因為我發覺最近個版多左好多麻煩人
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。