推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

大版主, moderator再受衝擊!!

Wan1 兄暫時離線, 請稍後他回來時,交待一下.

不能掩耳盜鈴
請回應 WAN1

The original complaint

WAN1專偷人圖扮高手

引用:
原帖由 mon11463 於 2007-7-13 11:19 PM 發表

原文
http://www.hkml.net/Discuz/viewt ... %B5L%C1%5C_%B3B%B2z

wan1之文章
http://forum.timway.com/f/thread-106575-1-2.html

wan1吾好 ...
We are not the member of your forum
Can't log in to read that thread.

can't register
對不起,目前論壇禁止新用戶註冊,請返回

多謝
已經看到.
只有一句
深表遺憾

好心痛,卿本佳人,奈何作賊

國有國法,家有家規,
請大版主公正執法。
不要失禮人前

簡直痛心疾首,
請問還有沒有moderator當值,請將垃圾筒的文章搬回原處,讓所有版友知道究竟發生了一件甚?樣的事。

人家已投訴到上來, 大版主應馬上處理

引用:
Any urgent or impt matter, digest it and PM me.
大版主已經兩天沒上來, 莫講pm, 有兄弟打電話M過佢,
都唔得閒理.
件事吊係到, 無人執手尾, 簡直比人引為係笑柄

引用:
原帖由 brasco 於 2007-7-14 05:41 PM 發表

咁我明喇, 你地熟到有電話contact鼣ㄟ筏屭鴢,
咪由得timway俾人笑囉. 我地呢d"外人"都係無謂再多事!!
唔係我有電話, 只因昨晚有位網友自稱要自殺,
我多事, 報了警.
被人怪我沒知會大版主,
但大版主不在線, 如何知會,
有人代我打電話通知大版主,
但大版主話佢唔得閒理.

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-7-14 05:45 PM 發表
BATMAN,

你淨係MOVE走一條THREAD?
WAN1先生D THREAD裡面D相全部都係人地架
不如你入去MOVE走晒佢偷人相 D THREAD啦
Ban 左佢算把,
人地個forumn 己找到wan1 在那邊的 2 個 account, 亦ban 了

如果唔ban, 邊個得閒將佢d post 逐個 filter,
留低一二個係度都俾人笑

PM From twlwlt
引用:
因為我地同d member既"私人恩怨",連累你地forum,我果邊都無收過佢投訢,發生咁既事,我地都莫名其妙,代我向其他版主講聲唔好意思。

大版主那有時間看這堜O!
他早說過有甚麼要事,你們要先digest再Pm他嗎。
要找個東廠太監,向他說:皇上,弘一是奸臣,皇上貶了他吧,讓奴婢為皇上擬旨吧。
這便成事。

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-18 05:16 PM 發表

gk 你唔記得我做返網民喇?? 我 e+重 recover 梗, 無得扣呀
不如我交翻個 YOUTUBE 版俾你.
我都有點兒心淡.
每日上來查看新帖,百分之九十以上
都是腳 +三級小說.
其他版小貓三四隻.

相關搜索目錄: 小說

引用:
原帖由 anakin 於 2007-7-18 08:51 PM 發表

咁快洩氣呀?
我係你就留意下自己個版既hit rate,
呢樣都可以反映個版有冇人睇;
一個有質素既回覆,
好過四五十個ddddddddddd、顶!既回覆魽C
不是洩氣, 只是有點心淡,
做大的不做好榜樣,
令到我地小版主好失望.
好似個d 回dddd 的版友,
我馬上扣分,
但高位的做錯事, 就 無人處理.

有人出廣告, 我一見即 Ban,
但全版都是盜圖,
卻放在那媊m世.

你叫我怎樣熱心?

相關搜索目錄: 廣告

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。