推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] ♠♠♠人妻熟婦篇♠♠♠

♠♠♠人妻熟婦篇♠♠♠

近日大家在熱烈討論有關人妻的題目,小弟亦在此獻醜講下呢幾年部份食過嘅QQ人妻歷史,但全部都係國內怨婦,如貼錯版望版主見諒。

小弟本著呢度食唔呢度痾宗旨,所以就算在公司遇上心儀人妻亦唔敢上,唯有乘工作之便北上覓食,但肉體買賣始終無feel, 在偶然機會之下就開始左人妻之旅。

人妻A
約30歲樣子極普通做嬰兒用品文職
身材矮小約150cm
皮膚白滑但波細
屁股大脾有肉但結實

話說多年前要幫老細睇廠兼睇數, 晚上應酬少不免, 飯後廠佬餘興節目小弟反而無興趣, 以免畀同事講閒話,但間接地認識到廠佬佢地d客, 其中一個就係A, 見過兩次交換電話後, 佢主動約我去食飯, 本來食下飯無諗過有咩著數, 去過兩次街後大家而有少少了解, 原來佢老公應酬仲多過我, 經常掉低佢無所事事(可能係藉口)有日同佢飲完下午茶, 因早一晚睇完波太攰想返去瞓, 佢提議不如去酒店開鐘點房休息無謂搭車浪費時間, 仲可以幫我按摩, 小弟本著有食唔食罪大惡極心態下9秒9應承佢, 上到酒店都係果幾樣男男女女要做嘅事無咩特別, 不過佢好主動, 冲涼時已經捉住我隻手撩佢下面, 又自動要求玩69, 以後一年斷斷續續再做左十零次, 多數都係佢call我去做, 佢亦會答應我要求, 短裙仔絲襪上陣, 未做可以先玩佢對腳。

小弟覺得人妻有共通點:
夠主動, 夠淫,  唔做作, 勁多水, 夠投入, 唔會要你買野

相關搜索目錄: 酒店
本帖最近評分記錄
  • 筆突 金錢 +40 讚! 2011-7-6 15:27
  • 筆突 威望 +40 讚! 2011-7-6 15:27
  • 筆突 體力 +40 讚! 2011-7-6 15:27

人妻B
約35+有一仔
貌似官恩X但豐滿型
身高約160cm全身有肉
皮膚白滑兼十分軟

呢個係晌大陸某某官員辦公室認識, 佢成日要代表公司打交道,所以每次見佢都係套裝高跟鞋, 甚至著牛仔褲都襯高跟鞋, 好識打扮, 唔開口講野仲以為係香港人, 見過幾次面後開始打招呼熟絡左, 利用大家公司作話題, 拎電話號碼做工作上籍口,得閒就call佢扮請教, 食下午飯了解, 耐左就開始約佢去睇戲, 頭一次好正經, 第2次就摸佢隻手, 初時有抗拒, 好彩我呢d厚面皮無恥港男死捉住唔放就得米,第3次仲可以掃佢大脾, 戲院黑蚊蚊就大膽得寸進尺, 大脾內側甚至摸埋條底褲, 但佢係咁多個人妻中最怕醜, 唔肯畀我摸得再深入, 即刻離場提議去飲茶, 又渣住架豐田大皇冠走人,(做佢呢個位應該幾好油水, 架車成40皮人仔又成身貴野), 當然又去返以前A帶我去果d酒店飲, 飲完又借頭借路用個藉口開房,佢真係好怕醜, 唔肯一齊沖涼, 沖完仲要著返衫,真係吹撚漲, 幾經辛苦又車又吹氣先可以除佢清光, linlin唔係黑提, 有小肚楠, 屁股好大好軟, 想幫佢奶妹妹時十分震驚, 話果度好污糟連老公都未奶過, 聽完仲令我興奮,一定要用條脷幫佢下面破處, 用脷尖頂佢第一下時侯, 佢真係掩住咀叫出黎, 似乎真係未試過畀人奶, 奶多廿零下已經叫停話頂唔住, 跟住就做返男女平時要做既野, 同佢做比較少花式,佢亦唔肯吹, 最多用咀掂幾下, 前前後後約出黎做左三四次, 每次都係怕怕醜醜, 記憶中連女上亦只係做過一次, 但9仔式就最好玩, 屁股肉彈下又震下, 想叫又唔敢大聲叫最正,近來亦唔再見佢去d官既辦公室, 聽講無再做留屋企相夫教子。

以下係偷影人妻B既相片
佢從來都怕醜唔肯影相唯有趁佢做野時偷影

本帖最近評分記錄
  • 筆突 金錢 +40 讚! 2011-7-6 15:31
  • 筆突 威望 +40 讚! 2011-7-6 15:31
  • 筆突 體力 +40 讚! 2011-7-6 15:31

人妻C
約30歲做跑業務
貌似祝文X普通身材160cm高

呢個在十分偶然機會下認識, 十足十咸故一樣, 因出差要訂國內機票而有對方電話, 某日佢親身送機票來才有幸見面, 大家都好似有觸電既感覺, 之後佢都親身再來送機票, 由佢送我返香港果一刻開始, 我知道有會野食。有一次佢送我走之前經過佢屋企附近,話要返上去攞d野, 叫我一齊上上, 當然諗緊會唔會設局屈我, 但男人就係咁, 死就死啦, 上到去估計佢應該唔止一個人住, 有大量香港用品及有港幣放在枱, 可能老公/男友係港佬, 逗留5分鐘就走無謂出事。隔左幾日我揾佢放工食飯, 之後好直接問佢今晚陪我得唔得……..佢無出聲, 得左!
直去開房, 一齊冲涼佢好似小烏依人一樣, 在熱水花洒下佢攬實我車, 車足十分鐘, 床上表現尚可但睇得出好渴求, 佢解釋因太耐無做好緊張, 又驚我唔滿意, 仲話下次會令我舒服, 之後幾次佢真係唔同左, 感覺到佢下面暖粒粒緊緊咁包住我, 呼吸聲又好強烈, 明顯佢仲投入過我, 一路插佢一路又捽又吮佢linlin, 沉重呼吸聲加埋呻吟聲真係好好聽, 似有高潮幾次黎左, 往後再同佢再做過幾次, 我地好似兩公婆但又似偷情一樣, 又乜都可以玩, 甚至用條野撩佢塊面佢都enjoy, 每次都好珍惜相處既時間, 一做就要起孖, 因大家都要交人, 有時佢仲可以用優惠價兩百幾人仔book富臨添, 當時有諗過再維持落去可能出事(係我會沉左) 最後唔知點解佢突然失踪, 手機停左又辭左職, 可能係玩厭左我都未定, 但到今日我仲有掛住佢。

相關搜索目錄: 機票 手機
本帖最近評分記錄
  • 筆突 金錢 +20 多謝分享 2011-7-6 15:34
  • 筆突 威望 +20 多謝分享 2011-7-6 15:34
  • 筆突 體力 +20 多謝分享 2011-7-6 15:34

人妻D
30有一仔
身高約165cm全身肥肉
外型似牛頭角順嫂似皮膚黑實

呢個真係經典, 我呢一世都會記得, 佢都係班廠佬d, 大棚人食過幾次飯, 交換過卡片, 佢原屬北京總部單位, 但會四圍飛國內各省市, 某日佢突然打畀我話會到深圳出差幾日, 約出黎食餐飯敍下, 到嗰日佢食食下透露屋企有事唔開心, 同老公又話唔夾, 仲飲咗唔少, 送佢返上酒店房諗住即走, 又畀佢拉住要求陪佢傾計, 傾下傾下講到佢老公好耐無掂佢, 我提議佢返屋企爹老公多d, 扮性感d就得, 點知佢突然打開個心口仲撲上黎車我, 問係唔係咁樣, 仲一直摔住我JJ唔放, 再用極速除衫剩返胸圍底褲, 佢對波真係好大, 起碼有37D以上, 忍唔住手揉下揉下, 佢又幫我剝光豬, 但解開佢胸圍就知道奶野, 對木瓜係墮既, 仲有粒大黑提加個3吋直徑既黑乳暈, 好想即刻著衫走, 未諗完佢已經一口含落黎, 條野又唔聽話愈黎愈硬, 個腦d血集中哂落去再唔識支配自己四肢, 仲畀佢拉左上床, 又一野除褲想坐上我塊面叫我奶, 當清楚見到呢隻黑邊鮑之時, 突然覺得似電影隻異形Alien流緊口水想食我一樣, 隻西真係一直流緊水, 雖然唔係潮吹咁多, 但真係一直流出黎要用毛巾抹, 要想我奶打死都唔制, 但唔扑佢一鑊睇怕都出唔到門口, 又畀佢吹到慶哂, 死就死啦, 帶套拿拿聲隊佢一百幾十下諗住收工, 點知扑極都唔射, 可能係飲左酒影響, 佢仲讚我好猛好操, 又換多兩個姿勢繼續, 佢條隧道太濕滑, 基本上完全產生唔到磨擦力, 插極都有水流出黎, 我話太攰唔得啦不如留返下次見面先再玩過, 點知佢坐上黎自己un, 感覺完全係畀佢強姦一樣, 又自摸又自摔, high得佢呀, 好彩好快派彩, 否則JJ都會畀佢un, 趁佢高潮完未回魂我涼都唔冲就走人, 真係好驚佢要黎多, 而家佢間中仲有打畀我想一齊出差去玩, d極品小弟自問啃唔落, 但又成日要求我睇佢玩QQ 裸聊挖西, 總之以後一定唔會再扑佢。

本帖最近評分記錄
  • 筆突 金錢 +50 讚! 2011-7-11 10:21
  • 筆突 威望 +50 讚! 2011-7-11 10:21
  • 筆突 體力 +50 讚! 2011-7-11 10:21

人妻E
約160cm高但大波
全職煮婦一個貌似4姨太+你深結混合體

某年去廣交會, 公司正想找人做part-time幫手, 見有一群師奶物體在館外派宣傳野, E佢係其中一個, 傾好價錢第二日開工, 一星期做完後佢地問下次再要揾佢地, ok no problem, 反正錢唔係我既, 攞哂E既聯絡資料, 隔左幾個月再call佢有冇興趣再做, 之後佢地又做咗十零日, 事後約佢食飯多謝, 落下藥又氹下佢, 但感覺食到機會不大, 惟有放棄回港, 期間一直保持電話聯絡, 講下家事又講下咸濕野冧下佢, 要到再下一次廣交會先上到佢, 揾左半日冇咁忙拖左佢返上酒店, 唔除衫真係唔知佢咁好身材, 佢亦係咁多個人妻中胸圍底褲最講究, 襯哂成套有哂花紋, 奶佢時好識享受, 捉實我個頭又用大脾夾到緊, 毛又夠哂多又長, 吹奏亦有水準, 唔知仲以為佢係出黎做, 女上男人簡直係享受, 一路頂一路揸佢對軟林林波波, 真係少d定力都俾佢坐爆, 總共只同佢做過兩次, 由識佢到上到床足足要一年時間, 但有種溝女feel, 但廣州對我來講太遠容易俾條女知, 所以無再同佢做, 之後亦再視頻過好多次, 原來佢同老爺一家住响舊區, 屋企好簡陋, 估計平日唔多方便同老公做愛。可惜同佢玩視頻剝光豬挖西相片唔見哂, 惟有睇住佢個樣, 揾得返會補返上黎。

本帖最近評分記錄
  • 筆突 金錢 +20 多謝分享 2011-7-27 10:49
  • 筆突 威望 +20 多謝分享 2011-7-27 10:49
  • 筆突 體力 +20 多謝分享 2011-7-27 10:49

人妻F
約30+
約155高

家庭煮婦師奶一名

呢個又係另一經典個案, 佢跟老公由另一個省黎深圳做野, 偶然機會下由其他人妻識到佢, 老實講以佢樣貌,身材,家庭背境基本上係唔會有非份之想, 點之响QQ上聊過幾個月之後, 唔可能發生嘅事竟然發生左, 仲要係有手尾跟添。佢老公係開鋪頭每日都好忙, 但又係果類藉口好悶老公忽略佢之類, 咁同佢見下面飲餐茶食下飯本來好平常, 點知幾次之後佢話鐘意左我, 又話唔係想做小三咁講..........頂佢咩, 我未有心理準備喎, 佢竟然可以一直唔放棄, 仲厚面皮過我呢啲港男, 我又無牛華咁靚仔都要沉我, 但條J最後都叫我同佢去左爆房, 第一次佢好怕醜, 唔識主動但可以任我搞, 下面好緊完全唔似生左兩個, 之後一直有keep住出去爆房, 佢一次比一次狂野, 一次比一次主動, 自摸加口爆已經係指定動作, 但最後終於出事, 玩咗年零, 佢老公發現佢偷食, 仲唔畀佢出街, 但呢個淫娃成日西痕想回味再玩, 小弟亦怕畀人劏開九十幾碌而拒絕再插佢, 連見面亦唔敢去, 但而家一直仲同佢响QQ保持聯絡, 佢成日趁老公夜晚做野未就返就除哂衫引我, 玩波又摸西, 連個仔响度瞓緊都要擘大對腳扮狗仔式畀我睇, 再唔方便激玩就除底褲收埋隻cam入裙底自慰畀我睇, 真係淫得很.......... 如果唔係畀佢老公發現, 今日應該仲做緊我長期SP,  貪佢夠淫夠賤夠放又從來未問過我攞錢攞禮物, 仲可能玩埋假狗顏射都有機會。

相關搜索目錄:

近日人妻F經常在早上趁老公返工後感覺西痕, 想我盡快去仆佢, 但以佢環境我畀人斬死都似, 咁佢就視頻露波除底褲挖西係咁引我, 攪到我在office都硬哂想屌西, upload一批相同各巴打分享一下

除底褲

挖西自摸4級相要版主同意下先會upload

近日淫妻F經常趁老公不在屋企又西痕,

叫我上去幫佢止痕,

仲叫我買隻震蛋帶俾佢

以下相片設咗權限, 如版主認為過火請刪掉

如反應好再加大特寫相片

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

近日人妻F間中又叫我上去插佢, 奈何條女管得我好緊無可能去, 天寒地凍佢都仲要拎對波出黎引我

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。