推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

30 12
發新話題

[原創] 在厚街上的豪華一夜

在厚街上的豪華一夜

先前同一班玩友提起不如今年提早搞生日會....因為正日一定走唔開而又比較忙
而丹尼又去外地在即...就趁高興一齊玩.....

當我地商量去邊度玩之時....
有人話唔去半記...有人唔去虎門....有人唔去CA.......有人唔去歐啊......橋仔華記又最近出左事.....
卒之就提議去下地方.......厚街.....

下午去到朋友預先訂好之商務酒店...2百2十幾...又幾好幾大下..可惜交通唔係太方便...

六點幾去到酒店...去中菜廳食飯....間酒店真係大...迷宮甘...無人帶路有排搵....
因為地有幾個人無帶女伴同行...食飯食到趕喉趕命..七點二就去揀囡....

哩度都算幾貴...分2,8,10....3,8,13....5,15,23.....
不過囡囡平均質素都幾好.......

但當我揀左兩件囡囡...我有個女性朋友..突然出現...都令人幾尷尬

期間我亦攞自己認為唔錯0既酒俾大家試下......

好多謝大家嘗臉出席

尤其是今次埋單都幾貴下..令大家都洗左唔少錢....

(待續)...........

相關搜索目錄: 酒店
本帖最近評分記錄
  • 筆突 體力 +20 用心分享 2010-2-8 17:47
  • 筆突 威望 +20 用心分享 2010-2-8 17:47
  • 筆突 金錢 +20 用心分享 2010-2-8 17:47

引用:
原帖由 Mr.big 於 2010-1-18 06:42 發表
Simon 兄,係咪Sheraton呀?
正如另一玩友所講...地點係嘉X....
如有你應該更好玩..不都可能又斷片...

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-1-18 07:48 發表

no, it is K 華.   

Thanks for tea tea in coordinating the event and simon in booking and suggesting this place...  And it is a charity event as we should have raised over 1k...

my experien ...
大哥...早知你喜歡果個小妹妹..就讓俾你啦.....
你知我個女性朋友係度...要帶囡走都有D尷尬........點佢果日陪到我1點直至我離K為止.....

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-1-18 10:23 發表

and sorry that I do not come to say hello to your lady friend.  She seems to like you wor. always looking at you....

Oh, I quite like my 2 girls and your girl is also a good choice.   As yo ...
其實果個女仔真係我朋友..唔係我女朋友...我諗佢唔會鐘意我掛.....
佢都幾靚..應該都有幾多人追掛......

我識左佢幾耐下..但係第一次同佢一齊係K玩(包括有囡及量販型的)...所以揀囡同街都有D尷尬...就住就住甘玩.....

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-1-18 11:10 發表
無緣出席,遺憾

Happy Birthday to Simonkok   
多謝...海哥果個..你去唔去?

引用:
原帖由 hk2005 於 2010-1-18 09:23 發表
請問現在這場系米都還系重有好多東北妹呢!
東北妹多唔多就無詳細統計....
但variety一定比CP多....河北,山西,浙江,杭州...哩D係CP都好少搵得到....

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-1-18 18:10 發表

眼尾那些痕迹吧。。我想。。。
哩個星期個派對。。。你諗好去邊未?

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-1-18 23:05 發表

欧亚又怕阿查吾中意。。。你提议呀。。
我陪亞查去半記揀外賣番過黎.......

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-1-18 23:10 發表
I don't know, nevertheless, I will go anywhere. I don't mind I can find girl or not. Just like Ka Wah, before I go there, I know I would eat shit, I still go and say nothing. Because, I have been ther ...
大佬...都係你俾臉啫.....

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-1-19 10:29 發表

其实欧亚我也不大想去。。怕小花进来跟我太熟啊娇见到不好。。。
甘你唔好出面同佢BOOK囉。。。。
因為間場甘大。。如果唔係預先知你係邊度。。。要搵你都唔係甘容易

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-1-19 11:01 發表

酒香地方豪, 當作和kimchi相識一周年的慶祝! 也夠膽唱下歌了!
simon 兄的女性朋友真不錯, 特意來祝福你, 難得一美人!
我哩個女性朋友。。。雖然個樣都唔錯。。。但係佢真係我朋友黎。。。。應該唔會有其他野。。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-1-19 12:45 發表

应该无问题。。我今晚同拒讲定先。。。今晚欧亚。。
如果你生日會去Euro-Asia。。。我又想去。。。甘我唯有冒死同老虎請假。。。。

因為佢已經係星期一警告左我喇。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-1-19 18:46 發表

我十年前試過一次,PR 好好 service.  
其他人我就唔知。。但我本身係果度帶囡出去率祗有50%
不過服務都算唔錯。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-1-20 11:22 發表

果條街好怪,飲飲下茶有條女黎搭台,請你唱 K wor ...    
甘奇怪。。。邊間酒樓?。。。我飲茶都係去萬X宮0乍。。。。。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Mr.big 於 2010-1-20 10:53 發表
厚街我淨係去過Sheraton幾次,平均質素都幾ok。
Sheration price tag?

一樣係。。3,8,13?

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-1-20 16:37 發表

I have been there when they were first open, some 4-5 years ago.

They have various classes of girls. 3.8.12
5,10,15
and some "Model" which only sitting tables and not guarantee going out.

...
我又點同你呢。。。你甘斯文。。。都唔會點帶囡出街。。(除非囡囡係巨胸啦

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-1-20 16:41 發表

The fact is I am a poor guy !
嘩乜你甘講。。。
我先至係一向用緊都係"寡婦的銅板”<--耶穌話錢雖然少,但已經係佢0既所有

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-1-20 17:03 發表

When you talk about bible, I have nothing to say !
總之唔洗計甘多。。。每個人自己心中有數

有得玩就投入D。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-1-20 19:45 發表
That must be before I arrive from the restaurant ?
just one round....

不過最特別...係其中有對係東北双囡囉...

引用:
原帖由 海豚仔 於 2010-1-27 17:47 發表
"哩度都算幾貴...分2,8,10....3,8,13....5,15,23.....

咁又真係幾貴wo。。。
由頭到尾先見到5件5,15,23。。。。睇得唔多。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-1-28 00:11 發表

But while we were changing the KTV room, I saw over 10 very beautifull tall girl in the corridor. I didn't stop them, just because I though the mamai would bring them ...
下次幾大都欄住佢地問一問...靚女喎唔揀都睇下啦.....

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-1-28 05:53 發表

i think we are new to this KTV, and mami did not get the power to bring in other model groups, only bring in that so-so so-called model grade..
佢可能知你唔帶走。。。想幫你慳番D錢

引用:
原帖由 hongkonger 於 2010-2-26 04:16 發表

嘩! 你次次都去咁貴0家!
都係我唔0岩。。。果次我係去幫個60後窮人搞生日啫。。。平時無甘貴嫁。。。

引用:
原帖由 hongkonger 於 2010-2-26 10:46 發表

how about DJ quality?
都有D幾靚下。。。。
我好朋友就客串過下做DJ。。。我自己唔評分。。。
質素好唔好你可以問下七少,大海或DANNY2000

引用:
原帖由 FATFAT917 於 2010-3-5 14:49 發表
After read all page of this page, I am still no idea for 分2,8,10....3,8,13....5,15,23...

Anyone can let me know what it is... or PM me

Thank in advnace for your information
一個簡單問題,你有無去過東莞0既KTV玩?

30 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。