推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

36 12
發新話題

[原創] 兩生花 (加左後記)

兩生花 (加左後記)

哩套係小弟早年睇過的電影....其實拍得不錯,一直都有印象...
(70後或80後的朋友可能睇過另一套類似的戲..中山美穗的"情書")
以上純為吹水.......內容同哩d電影女主角無關......

話說一眾師兄短期內要返歸剷雪....
甘就約埋聚一聚.........席設古都........
一齊去吃"湛江雞".......不過哩餐就真係吃到火到黎埋兼印象深刻....
到左大約七點左右.....就去到是晚場地...."敢廋山河"...
我因為行李比較多...所以先將行李擺上房.......
不過當我落到k房時...己經發覺有幾名c兄都身邊有伴..而且不乏巨胸...
佢地仲同我講....有兩輪靚囡入左黎..走埋添...
吓唔係掛.....之後等左一陣.都未見有囡帶入黎....有d心急....
即刻聯絡下手上contact...睇下有無路數.....
............
打到俾其中一個上次留左電話的囡囡.....
"原來佢話佢唔係個場做..上次佢係做佢妹妹替工..不過佢話佢妹係果度返工..要唔要佢過黎坐"
"我無問題,我叫不如兩姐妹一齊黎啦........"
"囡囡話..要睇下啦...要辦臨時牌".......
................
又留在唔知幾耐...卒之佢地兩姐妹到嘞...原來....
...兩個一模一樣的人出現......佢地係TWINS....
其實第一眼..我真係分唔出我之前見過的囡囡係邊一個....
不過後來...玩左一陣就知...對我熱情D就係家姐....
.......
之後一直左差唔多兩個鐘頭...都不斷想着同一件事-----"好唔好雙飛呢"....
因為以前去K雙飛經驗都唔好.....亦好耐無試過.......
但機會難求.........最後決定去馬!!
之後詳情就唔寫嘞.....不過今次整體感覺良好...
兩個囡囡態度唔錯...當然係家姐對我好點..比較有感覺....
但我如果有機會再去的話...我可能祗带姐姐返房....我始終覺得1對1比較適合我一D....

後記:
昨日收到大孖訊息。。。。說佢地兩姐妹要陪她們外公回去老家了。。。
今天出發。。。。之後還未知什麼時候回來。。。。
正如好多時我地講。。一切隨緣。。。。我今次都算係有緣。。。如果去遲三日就見唔到佢地。。。莫講話雙修啦。。。。

本帖最近評分記錄
  • kenny01 體力 +80 所以要惜緣.... 2010-12-9 10:29
  • kenny01 威望 +80 所以要惜緣.... 2010-12-9 10:29
  • kenny01 金錢 +80 所以要惜緣.... 2010-12-9 10:29
  • Kingcwk 體力 +15 精品文章 2010-12-6 13:58
  • Kingcwk 威望 +15 精品文章 2010-12-6 13:58
  • Kingcwk 金錢 +15 精品文章 2010-12-6 13:58
  • anakin 體力 +50 多謝分享 2010-12-6 10:13
  • anakin 威望 +50 多謝分享 2010-12-6 10:13
  • anakin 金錢 +50 多謝分享 2010-12-6 10:13

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-12-6 11:02 發表

too bad that I could not join you..

how come this place has so many twins? yours are not from HN, right?  

My friend and I went there for 'another twins", my fd ate the younger one and later ...
I am not sure, might be same or not....most important I have very good feeling with them or just s3x...
Do your friend sit both of them together?

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-12-6 11:03 發表

..中山美穗的"情書")
my top 5 movies. so great! but the same director. I watched 4-5 other movies of him, just so so...
呵呵...
估唔到你都係70/80後喔...

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-12-6 12:12 發表

if they look very alike, then it should be a different pair of twins.

he sat them separately, first with the younger twins. then, she mentioned that she has a twin sister, he then sat the elder ...
相似度極高...95%以上....因為連身高,化裝..甚至髪型都一樣.....

引用:
原帖由 AINY 於 2010-12-6 14:48 發表
一次我在上海周边一家K坐了一个妹妹。。她说她是三胞胎之一。另两个也在同一K上班。。吓。真系未见过三胞胎。。马上叫她把另两个姐妹叫过 ...
呵呵....以一打三....真係雙手雙腳加埋都唔够用....

引用:
原帖由 par3 於 2010-12-6 14:59 發表
以前喺SN曾經被offer過但冇落搭 因為對孖大家姐已經冇乜好感 但下次有機會都想試試 人一世物一世嘛
其實我都有甘0既心態(人一世物一世)...但之前對個囡囡感覺唔錯..知道佢有個孖生妹...更加想試一試...
事實上我係喜歡家姐...

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-12-6 16:46 發表

去年上苑 SN 有對 Twin, 套餐開始1K, 排長龍,後來揾夠返老家
個老板 loan 100K 俾佢買房都唔要.

我承認...大部分係心癮...
我以後應該會搵佢地坐平台...但只带家姐走...

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-12-6 14:54 發表

恭喜恭喜

可遇不可求, 姐妹花双飛, 师兄好野! 過程一定超爽, 有空當面時講來听下.....
你會唔會瞞住阿嫂..走去試番次啊?

引用:
原帖由 pkhkg 於 2010-12-6 21:32 發表
约+年前係惠州試過一打三,重係要過埋夜,雖然唔係三胞胎,但都回味至今。
虽不及葉問。。但勁過廖師父
十年後都回味。。的確好味喎。。

引用:
原帖由 bambooman 於 2010-12-6 23:16 發表

西門師兄,請問敢廋山河的囡囡是行268制的嗎?
好似係掛。。我就俾左8。。。。

引用:
原帖由 Logman 於 2010-12-6 23:23 發表
恭喜C HING TWINS 双飞. 据说TWINS 会有心灵相通感觉, 不知C HING 有否查证?
唔知點引證呢?

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-12-6 23:58 發表

好多兄弟排紧队。。。, 等轮到我。。。可能。。。
不过人一世。点都要試番次。。。
好似無人排隊喎。。。。你有機會啊。。。。
(順手話你知。。我最近又食左件171。。。心口無肉,不過幾瘦下,反應好)

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-12-7 09:29 發表

171, 师兄就好哪, 腿修长吧? , 瘦才能腿修长! 流口水了........! 又白又修长的美腿!
不過..171唔係雙生花之一.......係高桃四川...同我見面後,己經回了老家...返唔返dg都好..應該都會從良....

仲有無啊?...

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-12-7 12:43 發表
当然有喇!不过怕出不了街!被版主删了!
甘下次要親自提取先得...

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-12-7 14:28 發表

不如開個版叫..."高級自拍學會"你做會長啦
未算高級...佢都未曾拍到柴爺你支柴喎...

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-12-7 14:51 發表

如果要'公諸同好".....非你"大根"莫屬啦....

莫非你想7少同你整張"沙龍"....
柴爺甘講..小弟真係見拙...

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-12-7 15:45 發表

当然不是喇!这个星期六,我约了上次你想吃又没吃到那个极品,和这个星期的囡囡双飞!(原来她们两个是好老友的,咁就 ...
呵呵....你餐埋年飯(2010)好豐富下喎....

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-12-7 17:20 發表

以前在沙头都玩过两表姐妹双飞喇!
講玩多飛就梗唔及我地以前"xyz"戰友啦..

引用:
原帖由 AINY 於 2010-12-7 17:54 發表

N年前啦。。。我都系觉得上下场好玩D。。。
係吖...想當年我係H華...試過'上'+'中'+'下'...三場....創出..2+1+2...嬌人成績

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-12-8 11:32 發表

H 華,很多美好回憶。。。  試過一次喝醉,睡醒發覺旁邊睡了一個不認識的女孩。  她說是我12am 才挑了她,把原來的那個放生,但我一點也不記得。。  碰都沒碰過條女就要給 800.。
H華。初開第一年,的確有唔少高質有態的mm。。。。而且仲係2,5,8添。。。不愧為當時5星龍頭!

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-12-8 14:55 發表

i went there quite late, 2005/2006...  1st year should be around 2001?
其實H華係cp都算幾新下....2005/2006开囉....
果時就真係好鼎盛下.......俱徒矣

引用:
原帖由 AINY 於 2010-12-8 17:02 發表

沙头也玩了一年多。。那时是沙头最光辉的时期了吧。。
不过我唔知點解...係沙頭都一直無運行...

引用:
原帖由 AINY 於 2010-12-8 21:45 發表

其实我都无。。只系成日系度玩而已。。。
不過。。。我都有個秘密嫁。。。
你有無食過沙頭0既DJ?。。。。。

引用:
原帖由 kuman 於 2010-12-8 23:47 發表
找twins雙飛,而且小妹還不差,真是太棒的經驗了,這輩子不知有無這樣的運氣
唔敢講係運氣。。不過真係要講緣份。。。兩生花係我同佢地雙修之後三日離開古都。。。返左去老家。。(詳情睇返。。POST1的後記)

36 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。