推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] 純分享, 抒發感情......

引用:
原帖由 東方星月 於 2011-3-24 15:38 發表
從來不是出開黎玩既人, 亦有穩定感情生活. 不過係過去既幾天大陸公幹, 就令我心裡泛起漣漪.

最後既一晚, 跟隨國內同事及老闆去KTV, 遇見她, 田田. 老實說, 以前也跟過他們去KTV, 都沒什麼感覺, 我還蠻挑剔的, 總 ...
師兄是另一種境界。。。畢竟在夜場玩純愛。。。是一種稀有而難度高的游戲。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-27 22:02 發表

柴爺咁搏? 橫掂隔離有間 ER.   
常平人民醫院乎?

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-3-27 23:35 發表

KMY, Yazoo 是我當年最愛(其中之一隊band), 還有很多英倫組合正到暈。。。duran duran 2010 又出來,都幾正啊。。。

唉,我就是執左那倆個KTV girls(當然是不同一晚啦),做左U571,好彩上水也快 ...
你次次都撞到d好野。。我好想跟你去搵食啊。。。。
想你帶下我去玩。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-3-28 00:54 發表

唔好話人...你都有份 ...

聽日去EA係睇吓揾唔揾到AINY件好野昨
我好似無係EA帶到野走喎。。。

呵呵。。睇來如果要係EA執野走的話。。我要排隊跟你。。。跟隊尾。。。。
不過EA的護理主任。。上千上百。。。我相信你點都搵到合心水的伙伴。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-3-30 14:32 發表

都系果句啦。。缘分嘛。。你有另一个仲好既。。甘咪益我吃个好野咯。。果晚如果吴系我个KH女女带了个朋友来无人要。。要拒一起走。拒就会留下 ...
大哥,你真好。。。有feel有action。。。。。唔洗空等待。。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-3-30 16:30 發表

的确是很。。。。。。。"人档“。。。。 。。
我也是顺其自然。。好又一餐不好又一餐。。好的就多找一两次。。不好的就一笑置之。。不再找就算咯。。。。
我好耐先有一餐食的。。。所以我想食d好味少少的。。。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-3-30 16:46 發表

师兄就大把好野等紧你食啦。。
唔見得喎。。。最近挑囡眼光越來越差。。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-3-31 09:32 發表

local KTV.正呀...果種feel又唔同la....系間黑麻麻既K房入面搞1,2,3...

又刺激,,又驚慌,,出面聽到有人声..好有偷既感覺...

有次系果間燒左既"新华"..同條女玩幾鋪大話色..吹幾下..搞左几個 ...
呵呵。。。好多年前我都有去幫趁。。。不過唔係哩間。。係上一層0既”麗都”。。。。
現在幾回味嫁。。。。果間有好多剛下海做part time妹仔。。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-3-31 09:41 發表

系啊,我都好鐘意,重要系你看到人影在外邊行過,好有偷情feel。。又有feel 了。  更激的系。。。。。2對人一起。。。

我去年碰到一個運動員(不能說那個sports,是代表香港隊的), 她結實的肌肉 (但小蛋蛋 ...
師兄。。。。你小心俾人捉黃腳雞。。。。(如果你係富豪)。。。

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-3-31 10:12 發表

我帶出街扑都系比5舊喎...入面搞5舊都幾难有生意...因為钟錢實在唔平!!!!

唔好用wet tissue ..我赖過野...千祈唔好沫九头...好多细菌
甘你要袋定支”滴露”係身。。。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-3-30 23:33 發表

师兄早有佳人要来陪。。拣女只不过系随便找两三个陪坐下遮。。。
唔係掛。。。真係甘咩。。。。。
我係搵唔到食啫。。。所以先搵舊囡啫。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-3-31 00:27 發表

啊STAN哥话既。。要着西装背个背囊先得。。。
個背囊裝住左。。。皮鞭,震蛋,...etc.....

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-3-31 11:29 發表

when you have a back-up in mind, then you are less eager to find a good new one.  要破斧找女啊。。。。
我其實成日都破斧喎。。。。所以都沉舟(船)左好多次。。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。