推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

公公正式出宮

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-10-17 14:35 發表 我個 Partner X總落黎坐坐,果個高妹都好正,又話皮膚好滑 又嘴又摷 ,重即場驗平安鐘,我坐對面,佢打開個罩睇:咦咦 ... 重粉紅 wor ... 於是,火雞話:係?又去睇睇 ...好似動物園   晒料? ...
哗!。。。乜島上玩到有錢佬甘放?

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-17 15:34 發表

我都唔知出唔出到黎... 我既某某返左黎.. 可能要睇下d時間先... 我唔在場你想點玩咪點玩... 嘻嘻... 不過佢話下星期唔返工等我wor...
甘開心番食。。。。
會唔會變左做長客。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-18 11:42 發表

唔會做長客啦... 呢排同正印搞緊分開既野, 等簽完字就真系變回自由人...
不過找唔會再玩結婚呢樣野...

如果師兄們有興趣, 細佬可能會另外開文講下我呢幾年究竟發生乜事, 點解會鐘意我老虎鐘意到自宮做太監 ...
等你搞掂d手尾之後。。。再慢慢講故事。。。
哩度有樣野好。。。大部份都有經驗之人。。。
慢慢交流下。。唔急的。。。

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-10-20 17:46 發表

孖妹雙飛的確是令男人有無邊的幻想的!
:lol。。。。。。。。。。。。
。。。。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-21 09:43 發表 頂, 故事就系甘發展了... 認識細孖在先, 當然有乜乜乜啦...之後識左大孖, 就喜歡左大孖, 細孖嬲左一輪, 不過後來都無事...當然, 佢而家系叫我姐夫... 當然亦一定唔同我乜乜乜了... 我亦都唔想...至於心中 ...
C兄,你試過大細孖一齐食未。。。。。我就

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-10-25 21:27 發表

係星期四晚..如果飯堂X屎. .去呢間"東莞佬揸直升機場"就仲卜街啦!!!
哦。。原來你去左哩間!

相關搜索目錄: 直升機

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-28 09:52 發表

講真, 細佬系入宮之前都識有過唔少霧水姻緣 (吊, 甘能文雅..沉過幾次就沉過幾次啦..)
睇下d女女既老家系邊, 真系有時其他老一輩既說話都幾真...
比如福建既女女... (唔系福建城個d, 系真系福建黎個d)... 佢地真 ...
仲有安徽囡囡。。。好鬼痴身。。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-10-30 23:56 發表 識得一個陝西漢中...千依百順...獵男高手!!!
你係唔係佢集郵名單之中??!!。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。