推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

七少新玩場

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 11:59 發表
多些師兄回帖,我才貼出玩時的相!最頂癮的是 NUDE LAP DANCE.

BT 差點走火,我就差點就插了入去,(環保) !!!!!怕怕!
積極支持.....
幾時帶我去....

(不過都係講下啫..我俾人軟禁左响孤島,唔知幾時可以重見天日)..

相關搜索目錄: Dance

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 11:59 發表
多些師兄回帖,我才貼出玩時的相!最頂癮的是 NUDE LAP DANCE.

BT 差點走火,我就差點就插了入去,(環保) !!!!!怕怕!
積極支持.....
幾時帶我去....

(不過都係講下啫..我俾人軟禁左响孤島,唔知幾時可以重見天日)..

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 12:26 發表

你雙腳重踏祖國,就可以去喇!
多谢你甘俾面....
不過話時話...佢地D..lap dance似唔似在台灣酒店女跳果D?

相關搜索目錄: Dance 酒店

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 12:53 發表
全身光豬,在你大腿上兩個波在你眼前擺來擺去,毛毛在你細佬上磨。你的手在她身上忒意游摩!爽!

實在係引死人喇....點解我都無辦法玩...
唯有....睇住你報告..打住飛滋先...

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 13:17 發表

是自己簡的囡囡跳!
甘就台灣果D差唔多啦....
不過佢地仲會跳舞中途玩changing partner添....

相關搜索目錄: 跳舞

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-9-27 13:40 發表

被其哥BAN都要講

正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正

唔怪得simonkok師兄話要「睇住你報告..打飛滋」啦
係吖..我已經打了兩粒飛滋啦....
你唔好周圍同人講...

其實我哩邊真係好悶...

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 13:53 發表

因為只得五分鐘,自己條女都未摩完,仲邊處得閒去換 partner 呀!
哦明白...在台灣果D...平均每個鐘頭跳一次...每次跳兩隻至三隻歌.....
我覺得CA都有好多台灣廠佬...
佢地應該幾受落甘0既法...

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 14:03 發表

只要我做出業續,我就可以要求加料玩意!

I am trying to increase our negotiation power, but before this I have to show my power.
祗要我在香港的話..我非常樂意一齊去開發D新玩法...
希望有甘0既機會.....

引用:
原帖由 berlin 於 2007-9-27 15:58 發表
一樣是在長安嗎??
真想也換個新地方嘗試
師兄..你甘有創意...
不如你去探下險...
番黎..出番份報告俾我地睇下.......

唉。。。問人攞料師兄。。。你地有無D好報告交換一下。。。。?

引用:

如果D囡囡跳到好似佢甘:

http://www.youtube.com/watch?v=SSfjkjjbv7w

可能齋睇都出左兩次貨!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-3 00:10 發表
I c annot go to "Factory" this weekend la, as my "7-so" gone bacvk to Hubei. There are a lot of spy there.

Go some where else ?
甘你可以趁機抖下。。。。
橫掂。。時勢都唔係最佳時機。。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-3 12:16 發表
馬上瘋

囡囡很玩得

呵呵....據了解..囡囡應該係下面真空嫁喎....
甘唔係...西對頭...

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-4 17:31 發表

到現在都還未有一個估到!!!
唔好甘快估到..我都仲未去過..慘...

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-4 20:18 發表

好,有人估到都不公開!最多 PM 你!
呵呵,多謝多謝。。。
我都無以為報。。。。。

我唯有報下。。。乜超聯D情報俾你同你D。。FD啦。。(不過都唔你地有無興趣或睇唔睇)

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-5 10:26 發表

靚仔讀書時就是球癡,也是因為這樣,才有我的鬼妹,"車,車,車,插!"

但自從有了賭波後,我覺得變了質,而且,也沉迷了救國!對足球沒大興趣了!也只剩去救國的其中一個借口吧了! ...
我而家同你一樣...齋睇唔玩錢喇....
心願..係...去現場睇四大聯賽....
(哩個係最後一個POST..講用腳踢0既波...費時D師兄..又話我離題)

相關搜索目錄: 賭波

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-8 01:29 發表

Which one 172 ?
乜果度有172。。甘高0既囡。。。唔洗收MODEL價錢?

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-8 07:36 發表
Except a few 5 star hotels, there is no different between model or normal girl in Karaoke.
This rule is applied to DG only, not in BJ.

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-11-23 18:21 發表
Sailor Moon ? 不要把我上星期扔那條女的事告訴老媽。我不想她受罰!
七少,我而家知道D囡囡點解甘0林你。。。。
因為你雖然唔係好滿意D囡囡。。但仍然替佢地設想。。。真係有品。。

回復 #226 7-siu 的帖子

講開長安D酒店。。我想問下。。。。蓮花山莊。。D客房得唔得?

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-11-26 22:52 發表

If you say the rooms in Lotus Hill Resort is not ok, you cannot find any "OK" rooms in CA la.
好似我有D朋友要招呼鬼佬客。。。唔知够唔够。。4~5星呢?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。