推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[疑難] 北京NightClub

引用:
原帖由 Y2K_ 於 2007-10-3 14:00 發表
小弟一日本友人于下星期到北京开会(住北京饭店), 请问各位有否高档
NightClub 推荐? 谢谢!!。
亮馬河飯店地下一層
天地豪情俱樂部

我果次去到睇左兩輪...每輪6個..
全都同我差唔多一樣高或高過我......(我本身都178~179)...
樣都係好或靚的....

第三輪先叫佢帶D唔好甘高黎...
坐左個172燎寧..大學生....

不過要注意..好似好多都唔出街....

引用:
原帖由 Y2K_ 於 2007-10-3 14:36 發表
To simonkok,

Thank you so much for your information.

May I know if you can provide their address and pricing info??

Pls. advise if you have any idea about 北京天上人间夜总 ...
哩間好多年前執左之後都未去過....
己經PM你啦..

引用:
原帖由 kkwong7606 於 2007-10-3 15:17 發表

好似勁貴喎
係嫁..係貴嫁...
不過師兄話要高級場...仲要外語系...無辦法啦...
一分錢一分貨......

相關搜索目錄: 外語

引用:
原帖由 老江湖 於 2007-10-8 02:12 發表

富華個場格調點都高D
你講0既。。係咪在東三環附近。。。地點在富華大廈果間?

引用:
原帖由 任我痕 於 2007-10-8 13:44 發表

就在東四十條
沒錯就是富華大廈地牢
附近有間俏江南
比較多香港同台灣客
呵呵。。。。果時東四十條仲有一間好出名。。。
”保利”。。。
唔知師兄你有無去過?

引用:
原帖由 RacoRaco 於 2007-10-9 16:15 發表

伊甸園.....2005年從新裝修...房入邊有個TV櫃"趟"門

有大堂有表演...OK啦...
哦。。。估唔到連名到改埋。。。。
我幾年前曾經係保利大廈酒店。。住左一個月有多。。。晚晚都係果度出入(酒店唔係K)。。。

相關搜索目錄: 裝修 酒店

引用:
原帖由 27741644 於 2007-10-11 21:16 發表
Hi Simonkok, can you also pm me please? thanks
Which one?

引用:
原帖由 Y2K_ 於 2007-10-3 14:00 發表
小弟一日本友人于下星期到北京开会(住北京饭店), 请问各位有否高档
NightClub 推荐? 谢谢!!。
Y2K...你最後去左邊間玩,有無報告?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。