推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

七少懇求各師兄,口下留情,收聲當幫忙!

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-4-28 17:34 發表
在我要報告我的一皇二后之前,我要向所有兄弟提出一個要求。如果這個要求,你們覺得是吹毛求疵,多舊余的,我就無話可說,也不會做這個報告了。因為關乎我的人身安全!我是實實在在的說,是關乎我的人身安全的!
...
哩一排忙到日日無停手。。。都無時間上黎。。。。
禽日朝早又甘轎撞到JapJap.....先叫我上黎個網度睇下

七少。。。我睇到你條Thread...深表同情。。。。
哩D野有時無得避。。。祗可暫時忍下。。。。避下風頭。。。。

印象之中。。有D台灣人有時都幾麻煩。。。

引用:
原帖由 ying8585 於 2008-4-28 21:19 發表
7-SIU, 我一定支持你啦, 邊條pk咁冇品, 事實繼cp後, ca已經開始成為熱點了, 所以我而家都很少會再出report, 因為太多brother了, 再大肆宣揚, 在憎多囡少的情況下, 我諗真係會冇 ...
我都覺得係甘。。。。
所以我遲D出0既報告。。會係D比較少香港人提0既地方。。。

引用:
原帖由 ying8585 於 2008-5-2 22:35 發表
剛剛睇到鄰台有個report開哂熱點場全名, 睇到呢d報告真係眼火爆, 都唔知d人博乜, 以後只有越黎越冇隱!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
C兄。。你係咪講緊D網果篇  ’8天7夜長安常平重慶3C之旅(CA,CP,CQ)’。。。。。

佢將CA朱古力厰成個名寫左出黎。。。兼講到果度囡囡好好添。。。睇黎短期內會有好多盲炳會去果運吉。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-5-5 09:28 發表

Peter headmaster,
I know we could not be angry since we could not do much.  Just to share my anger...

in fact, i have also not visited all the places you mentioned.  I am interested in 啦c喂 ...
唉,真係無眼睇。。。。
本來我寫緊個報告。。。係一D比較少香港人去玩或出報告0既地方(雖然都係東莞)

而家都唔想出住。。。。睇定D先。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-5-6 02:24 發表

The point is I am so well known in the "Factory" !!!!!
廠都揚晒。。。。要係長安玩。。。
睇黎要發掘另外一個場。。。暫時避下風頭。。。

引用:
原帖由 par3 於 2008-5-7 00:46 發表

之前本著熱心助人,支持一下新來者,回答咗一啲問題.最終俾人拎住張相按圖索驥.小弟都差少少奶嘢.基於唔係百份百肯定係邊個,主管終於冇再多問.但從此小弟已絕跡該場以防萬一.
唉...有時真係 ...
唔知你仲記唔記得。。有次我同你一齊坐車時講。。。
哩個網(xocat)D人都幾好。。。。又唔寸有溝通。。有問有答。。。。
但唔知係咩時候開始。。。連哩度變得甘差。。又要防25。。。。唉。。。。

引用:
原帖由 peter_gcru 於 2008-5-5 02:06 發表
To denny2000,

算把啦!
佢o地只係到過沙灘、407等地方!
豪d o既如深仔 正保龍、啦c喂+c相信都未去過!
更加唔好話到過半山、朱古力等地了~
其實朱古力好耐都無去了~
可能真係好揚關係~
最後去果幾次都 ...
深仔 正保龍,,,(球隊名),,原來C兄都有去過哩間。。。。
我上次有D舊同事同我係果度飲酒。。。D囡真係唔錯。。。。
不過我果晚都係坐平枱。。。唔知去街要收幾多呢?,,,
都唔知貴唔貴。。。。

引用:
原帖由 par3 於 2008-5-7 01:51 發表

小弟選擇落戶於此作大部份report之首發地正正有感大多數bros都好好人,有素質嗰隻.但近來覺得品流雜咗好多.所以真係冇咁放心完全地share info啦.
連哩度都搞成甘。。。大家惟有收埋D資料俾D識得0既Friend囉....

引用:
原帖由 peter_gcru 於 2008-5-7 02:23 發表
To simonkok~

果幾次去都係跟d客去(客請)~
D囡囡好得好高好靚~
個個都係Old Chan所好果類~
不過聽朋友講過夜最少要2K~
好彩人客比全費~
如果唔係坐平檯都好甘~
客請食雞我出豉油都死 @@~
係吖...我都覺得認真唔錯...
囡囡都好有家教.....
好有90年代初香港大場FEEL....(囡囡吸引迷人但唔一定毎次都去馬)...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。