推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] 常平新場 - 歐亞: 迎月夜綜合評價小報告

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-10-5 12:55 發表

我地迟师兄一天去那里K玩:---

258/269 的确是都系果D女。。无麦分别。。我们对此意见最大。。为此我第二天给妈咪发了个信 ...
呵呵。。等我可以出山時都差唔多。。run-in完

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-10-5 14:41 發表

十月出不了山嗎?
呵呵。。。我窮無錢出黎玩。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-10-5 14:46 發表

小弟就..........借............都要出來玩.......!
嘩。。大哥你甘講。。真係太過俾面。。。如果你飯盒嗝係度。。再同去多次帝X。。。。

其實小弟有事會離開大中華區。。要十一月先番。。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-10-5 15:32 發表
最怕D媽咪煩  
大哥。。你唔怕。。你不怒而威。。。邊有閒雜人等埋你身。。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-6 00:10 發表
You are young and handsome !!!
But you are old and handsome.....

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-6 00:21 發表
I am old, but Chairman Mao is handsome !!!
你都好似主席甘。。。出口成文。。。“還看今朝”。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-6 00:33 發表

秦王漢武 ? 我是霸王硬上,無水都插!
係祗識彎(身)弓(字)射大(力)鵰。。。招式好高喎

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-6 14:13 發表

Jack, 你唔怕 Kimchi 在 DL 有25仔?h:" />
唔怕...DL..DH係外面揀囡...叫jack哥揀囡時戴番個哈佬喂面具........
番到K房後就唔好出黎.....鬼有人知佢去過咩

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-7 00:10 發表

掩耳盜鈴!
哩D叫..要呃人先呃自己!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-7 00:16 發表
  He should state in the K-room and let the mamei brings in girls. Also, we make sure, no girls in the same group of Kimchi.
或者你可以做住“爸爸生”先。。。係外面㨂左帶入房俾 Jack哥睇囉。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-10-7 10:31 發表

但男人就是犯憎嘛, 吃住家菜多了, 又想吃野味......, , 心痒啊, 大哥, 好多90后的高妹
90後高妹好吖。。。我都好掛住我送左番去讀書的大眼高妹。。(你之前好似未見過喎)

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-7 15:40 發表

因為仲細未夠稱!

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-10-7 18:30 發表

Hmm.. Simon gor.... so good-hearted.  not the $ only but the "no return" commitment (not as frequent as least) is not easy to get thru...

She must be an attractive girl...
我係一個傳統人。。。。。如果有兩個options:

1.俾個好女仔,番去同父母同住,係D純撲地方讀多D書。。。。但一年可能只能見一兩個星期
2.係DG,SZ小鎮都無所事事,混混岳岳。。。每星期等我番去玩一日半日

我會㨂第一個choice...因如果你鐘意個女仔。。。你梗會想佢好。。。。。我最多咪再去搵多個玩伴囉。。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-10-9 13:11 發表

我都這樣要kimchi選擇one, 但她想天天見到我
睇得大家雖然好色

但都算係好男人。。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-11 01:27 發表
Clint Easrwood's "The Good, the bad and ugly" I a the ugly.
你醜唔醜。。唔緊要。。。。
博得囡囡歡心咪得囉

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2009-10-11 21:48 發表
However, the other P at the girl's home should be retained in Jurassic Park!!
哦..囡囡有甘差咩?
果晚一般質素如何?

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-12 13:02 發表

那個朱羅紀不是在Well Done 上班的!放心!
係囉。。果度。。我印象中都唔係甘。。。。嘛。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-10-13 10:32 發表

還是覺得 帝X 最好! 燒烤果晚我和kimchi吃完飯路經帝X門口, 見輛老爺邊站的車模,
想看久些, 被kimchi拖住快走
不過好多C兄係果度囡運唔高。。。。如果你搵唔到腳。。甘你就等等我。。下個月同你去行番轉囉

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-10-19 12:58 發表

Are you talking about FF in CA Chocolate Factory ?!
算啦。。。如果你覺得夜場工作人員。。唔啱。。你咪好似我甘。。鬧到佢地醒為止囉。。。。
哩D係我地權利。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-19 14:44 發表

茶仔,你 EQ 再高一點喇!應該是所有 mamis 都信唔過!
我睇法差唔多。。。歡場中人。。無所謂信唔信得過。。。
只有做唔做得到野。。。。能唔能够令你玩得開心。。。就係甘簡單。。唔洗諗甘多。。。

相關搜索目錄:

當我多咀。。。大家就甘算。。好唔好。。。

其實大家係唔同場都有唔同際遇。。。

自己去一D自己覺得舒服0既地方玩囉。。。。

P.S.同埋有D野唔需要大眾頻道公開分享。。我本身覺得哩件事係其中一樣。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。