推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 上海包月

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-3-11 08:57 發表

This method is not the best . I tried it before with a sp, while she did not get pregnant (may be my sperm level is low), the fear of injecting inside (her) is too high. however, it is a good way  ...
有個得九成得的方法。。唔知你敢唔敢試(仲有一成機會失敗!)

引用:
原帖由 Salute 於 2011-3-13 10:58 發表
着急不过人等人,难受不过人想人,温暖不过人帮人,感动不过人疼人,残酷不过人害人,阴险不过人算人,郁闷不过 ...
師兄。。。幾日唔見你寫文。。。。有d吊癮添。。。
好在今日又出番。。。

引用:
原帖由 Salute 於 2011-3-15 10:04 發表
Hi All Ching, sorry about that, as there was a long weekend holiday in Australia, you know I can't write so freely at home.
明嫁啦。。。。我都最怕long weekend......

引用:
原帖由 Salute 於 2011-3-18 17:56 發表

香港人係咁架啦,不想浪費時間,正所謂莫使金”槍”空對”穴”。就是怕有蛛絲馬跡,所以用了客房,唔用我們睡的主人房囉,第二曰房口來收拾後,就乜跡都冇。
但你唔怕第一日就被人揭發咩?

引用:
原帖由 Salute 於 2011-3-19 18:19 發表
其實講起都幾得意,我亞大和亞二我都分別帶過她們去亞三的按摩店按腳,即是她們是間接見過面的。
師兄。。你甘西利。。。玩得甘刺激。。。。

引用:
原帖由 Salute 於 2011-3-23 07:25 發表
昨晚亞二發短信來撒嬌,說她放在公司櫃的Julique被人偷了,氣死,因在上海買要近千元人仔一瓶。又追我幾時過去。唉,有女人煩,冇女人殘!
我諗係你小二太耐無開餐,餓緊,要你過去食番餐飽。。。

引用:
原帖由 Salute 於 2011-3-28 10:56 發表

个死八卦婆係我公司生意上有來往,她當然識我老婆,好彩佢今次係對我生意partner講話見到我同個后生靚女去shopping,重話下次來澳洲買貨時話比我老婆知,咁我個partner梗係第一時間通知我啦,好彩 ...
你都算好彩。。。。。
好在有線人通知你。。。。做足準備。。。。

不過人多混雜的地方有時想避都無得避。。。。所以近哩兩年都好少去深圳旺區行街買野(例如東門,鬼叫港鐡係甘宣傳去SZ shopping)...

引用:
原帖由 AINY 於 2011-3-31 15:11 發表

哈哈。。大家彼此彼此都系差不多年纪。。想玩就玩。。玩得郁就玩而已。。已不介意一晚几多次那些啦。。玩得舒服就够啦。。我跟LB一起时也就是想玩就玩。。也不是每天玩。。一晚就最多一Q。。。 ...
不過你有時同yy去xx果時。。。。。8點幾。。就先來個快餐。。。。
十一點幾又食宵夜。。。。。
心情好就深宵整多個深宵點心。。。。

最後食埋早埋個早餐先返工。。。。

十零個鐘食四餐。。殊不簡單喔。。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-3-31 17:17 發表

都系误传蔗。。大多数都系带女女回去。。三两下搞掂就睡到第朝一早返工啦。。早餐绝少食既。。。
所以D女女都好喜欢坐我。。因为吴使点做。。 ...
個奇人我識唔識嫁?

引用:
原帖由 AINY 於 2011-4-1 11:26 發表

的确是。。我跟LB一起已三年多。。已少了激情。。刚认识时是早晚。。LB特别喜欢早操。。慢慢早操就省了。。我贪睡又一早要赶上班。。现在就一日一。。有ਲ ...
最近同sp都係天亮之後。。。。。。都可以做兩次。。。。。
有水有feel。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-4-1 15:24 發表

都话你都系奇人啦。。morning Q 都 起双。。。
最近會果兩個sp都係甘。。。。
而且都係高塔。。。呵呵。。。加埋有343cm。。。。

引用:
原帖由 Salute 於 2011-4-1 12:19 發表

我都有時喜歡早操,尤其是我呢的四眼佬,曰光白白可以睇清楚多的嘢, 例如人體大特寫,表情反應等等。做完反正要洗澡,那正好洗完順便換衫上班去。
唔好意思。。。 又hj左你條thread....仲等緊你寫落去。。。之後故事發展喎。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-4-1 18:03 發表

太勵害了。。。

。。。之前那晚是否已2-3q?  
之前都是1q啫。。。。而家飲左酒之後都比較攰。。。。。唔搞得幾多。。。

引用:
原帖由 Salute 於 2011-4-1 19:58 發表
今日下晝,小二打電話給我,很不開心的樣子,說昨晚在房間俾個客蝦,借故灌醉她並且把她衣服拉下,吓死佢。嘩”可怒吔”!我也吓得係公司跳起,她也聽到我驚叫,接下來我听到她在電話嘻哈大 ...
你同你小二真係有情趣。。。。。羡慕死人。。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-4-11 09:20 發表

聽到你說便知道你的道行了,我提醒是怕你太陶醉。。。。
如果怕太陶醉,可以分散投資囉。。。

相關搜索目錄: 投資

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-4-11 10:22 發表

你無聽过.."多隻香爐多隻鬼"咩!!!
不過,係適當時機。亦可比翼雙飛。。喎。。。

引用:
原帖由 Salute 於 2011-4-11 11:40 發表

哈哈,西門兄,你忘了我提過做按摩的亞三嗎?所以應該是三飛,今日手機冇乜電,明天再說去年三翼齊飛的故事啦。
三翼齊飛甘激!!!。。。。一定要洗耳恭聽。。。

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-4-11 15:59 發表

like you? haha...
我邊有本錢。。分散投資啊。。。。

相關搜索目錄: 投資

引用:
原帖由 Salute 於 2011-4-15 09:47 發表
昨日心情不大好,下午打個電話俾小二訴訴苦,原自前一天因些家里小事和亞大吵了一鑊。小二很細心安慰我,還叫我好好逗回亞大開心才對唄。好似佢係佢個妹咁口氣。唔知佢帮亞大定幫我。
唉!但係 ...
為佢準備一份禮物。。。但要訂造之類,等到月尾先有得攞(藉口!!)
所以先遲d出發見佢。。。。

引用:
原帖由 Salute 於 2011-4-17 19:04 發表
甘徐志摩以下哩句係咪暗示。。交合的時光呢?

在這交會時互放的光亮! ...
。。。文人多鹹濕!!!

引用:
原帖由 Salute 於 2011-5-4 15:36 發表
昨晚第一次食咗佢件撻
嘩。。。越來越好feel。。。。喎。。。。

引用:
原帖由 Salute 於 2011-5-4 19:16 發表
哈哈,佢下面妹妹個口就真喺流咗好多口水喇。
如果甘正。。。。真要來個六九盡情享受下。。。

引用:
原帖由 Salute 於 2011-5-8 10:52 發表

小二现在我身边还是睡得很甜,昨晚又搞了埸大龙凤。十二点至点几才双双入睡,开埸时当然少不了食撻這環節啦。搞到唔知係佢妹妹啲 ...
哩d就係小別勝新婚0既效果。。。。。。無見一頭半用,對你對你女伴來講都有新鮮感。。。。

師兄。。哩兩日係上海有無一d新搞作。。。。。

引用:
原帖由 Salute 於 2011-5-24 12:46 發表
  早個星期同小二已經玩到食撻,搞到她洪水氾濫,早几日還未走,可能越玩越開心,比我插到佢潮吹,潮水象水鎗向我身上射了出來,連床單也濕了一片。
哩d真正係水乳交融。。。。。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。