推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 遙遠的東方有條咁既河 !!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-6-5 13:00 發表

现有性价比不值!现在的3,6,9 ,如果在以前,2,5,8都不愿给!
现在的3,7,11以前最多给2,5,8。还是在无得拣时,才会一剂算那种!

要抵制 ...
我諗d人唔去...都主要係....價錢同質素...比唔上其他地方...

甘服務最好..可能係古都d..SN

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-6-13 17:54 發表

也只是我预先叫她留我喜欢的类型囡囡给我。而要她够胆留囡给你就一定要她留的,你给她信心你一定要才好。她就会真的为你去选择。有些 ...
哈哈....
甘我咪合晒要求囉....

咪話多一件平台....有時多兩三件平台都坐得落...一定唔會拒絶留台囡囡....
...而且..我唔識龍爪手喎....!!

引用:
原帖由 par3 於 2012-6-14 10:18 發表

我同過一個金至尊助理個零兩個月 上年好似返去自己做  唔知依家仲喺唔喺度
感覺實在成本太高 做得助理即係道行有返咁上吓 自問唔係佢對手 不過嗰次閞咗個頭 中途放棄仲唔抵焗住 ...
三哥...你應該己經浮番上黎....
最近去過幾次澳門..但都無機會去探下..YY......下次見到你要問下去係邊個地方番工...

引用:
原帖由 AINY 於 2012-6-27 22:34 發表

是啊。。过年前她已说要回家结婚的。。
唔怕...你仲有ms. small...有排唔会结...除非同你结......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。