推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[檔案] Par3 貨架

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-11-5 11:41 發表

At the first few months I first knew her, I like her so much and I could tell she liked me also. But I could feel that there was a man behind. Actually you can easily tell, there is phone calls ...
For such a long time, you can feel the truth......behind.

引用:
原帖由 par3 於 2007-11-11 16:45 發表
終於送走o左琳琳,一齊過o左四日,應承送手機俾佢,諗住加幾舊水俾佢當路費佢點都唔肯要.我相信我唔送手機,佢今次都唔會收我錢.但始終唔想佢一面倒地蝕底,總算還o左心願.就算以後冇下文,我都有一個美好回憶啦.起碼佢 ...
點都好....聽到你有新發展..
希望會循住你想0既方向走。。。。

相關搜索目錄: 手機

回復 #654 par3 的帖子

”我已經山窮水盡,有心無力了”

你哩句講得好。。。。但我唔同,我都講唔出口(就算自己真係山窮水盡0既時候)

所以我自己有時覺得自己真係抵X死(沉船)。。。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-11-20 13:07 發表
Quoted from Par 3:

"詳情已經由大海,西門 & 7少完整地綜合報告o左.補充少少題外話...
好似輸o左罰入茅台冇乜bros提過咁o既"

整晚那麼多事情發生,當然會掛萬漏一喇!

好吧!讓我來補充 ...
講到好似監獄風雲甘。。。。
要飲頭髪水。。。。

哩D野無得呃。。。睇見佢望你D眼神就知喇。。。
含情黙黙甘。。。。。。幾鬼。。含。。。(蓄)。。。

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-11-20 20:11 發表

請問西門兄有無飲呢
唔記得清楚喇。。。。總之過到骨啦。。。。

引用:
原帖由 par3 於 2007-11-20 23:40 發表
休魚期係補交功課o既好機會.唔做得都可以諗o下嘛
開o左一卡多號之後,我當然唔會咁老實告知歸期留返少少時間俾自己走盞啦
”路上保重,希望有機會再見你”<-哩句野我成日同D囡講,不過真係見得番0既囡唔多。。。
但係真我都好希望同你會有機會見番再玩過。

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-12-9 23:28 發表
This is life. Marriage is some sort of dream you aways to jump in, but won't be long, you want to jump out too.
哩D感受..只有果D曾經..試過婚姻0既人..先講得出..!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-12-22 07:11 發表
我在這邊是一個千依百順的好老公!一年只乖那兩個半月,盡量做好點喇!多積陰德!
哩排風頭火勢。。。不如大家靜靜地過聖誕新年啦。。。

3哥。。。都係果句。。。
唔好諗甘多。。。
如果關係純的建立在金錢之上。。。。
就唔洗煩。。。無錢自然唔再來煩你喇。。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-3-3 00:16 發表
It is sure the reflection of MY life !!!!!
Me too....我都唔知係好事定壞事....

引用:
原帖由 par3 於 2008-3-4 10:12 發表
hmm, maybe this is the reason

倪匡都有講過..愛上妓女的男人係世界上最on居的男人,
一個女人.可以去做妓女..出賣自己身體,證明左,佢為左$,可以出賣自己身體,即係表示佢好需要$,並不是需要感情
而一個男人, ...
但做大俠要好瀟洒喎。。。。。友情大於愛情。。。。愛國多過愛囡。。。甘大家又做唔做得到呢?

引用:
原帖由 par3 於 2008-3-5 00:44 發表
feel like collecting reports lately, well, nothing much i can do otherwise

各位巴打,現在十個港男有五個都娶大陸妹,仲一系唔娶,驚死蝕底要娶件人靚身材正的北妹,越北越好呀!小弟係qq就快兩年,奶 ...
唉....所以我咪見QQ囡甘都耐....都唔會去攪果D有老公...

不過哩原則..最近打破左...

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-3-5 01:01 發表

In other words, you can uphold your principle, just because you have not met your Ms. Right.
唔算係啦.....因為今次個囡囡真呃到我......我都唔知原來佢有老公....

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-3-5 23:04 發表

You are still a good guy even now!!

Just like I said, if I were You, I would not pay the $???  !!!!!!
係囉...我情願留D錢去番....5次 x 6日癡線瘋狂trip...

引用:
原帖由 par3 於 2008-3-6 09:29 發表
keep it serect on what have been happening
still have time to delete the amount in the post?
我delete左amount in引用....wait for 7-siu

引用:
原帖由 par3 於 2008-3-7 02:55 發表
05. 冷漠,有時候並不是無情,只是一種避免被傷害的工具。香港討論。
這句也是我想做到的...可惜不是時常能做到.

Par 3....我都入黎打卡.....

引用:
原帖由 par3 於 2008-4-6 00:53 發表
pics in email
哩件囡囡唔錯喎...係邊度執到嫁?

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-4-6 23:59 發表

K-wolf, 你這個"阿嫂唔搞得"....是否講緊我件172cm高妹?係就好兄弟哪!
件172係邊度嫁?...有無姐妹啊?....有性趣喎...

引用:
原帖由 par3 於 2008-4-6 14:29 發表
i assume u r talking about the last pic, because of her tits, i paid a rather deep price, not just money, but all the effort in between.
this was my first failure of trying to settle down and chan ...
我講緊哩件喎...->圖片附件: DSC03108.JPG (2008-4-6 00:53, 19.31 K)

個囡囡係邊度嫁?

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-4-7 17:29 發表
真是兩個世界的人。。他們就天天為了錢在煩。。是社會沒給他們機會。。還是他們沒努力。。
老婆可以去做雞。。老公可以在家等錢。。
覺得女人真偉大。。為愛人能這樣犧牲。。
做雞也只能做几年而已。。人老色衰 ...
敢偷敢搶就不是小男人啦.....
有人話港燦成日俾人搵笨無用.....
我諗點都好過D四川狼狗咬老軟掛.....

引用:
原帖由 par3 於 2008-4-14 14:26 發表
i guess guys can never settle on what they already have for a long time, or it is the problem of the before and after marriage face from the wife.

the following pic is dedicated to bro simonkok
你地個個都甘講。。。。甘就快嚇走晒D囡囡喇。。。

好彩。。我真名。。唔係甘多人知0即。。。

引用:
原帖由 par3 於 2008-5-7 01:28 發表
小弟不嬲都唔會精神分裂不斷開新account推自己啲post,所以每次返嚟有機會都會盡可能清清啲存貨以續本post之deadline.但近排真係感到草木皆兵.加上心情極度低落冇乜心機寫report.所以請bros見諒 ...
我覺得佢可能離開左一個男人..變回單身...(純綷個人意見)....

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-5-13 09:11 發表

i agree with other brothers' comments.  She has turned into single and available.  Strange enough, why did she say "可愛女人" not "可愛女孩"?  Any advice/comment?
結左婚...離埋添...所以叫自己做'女人'!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。