推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

CP五月花KTV6月25號試業

引用:
原帖由 sinnid 於 2009-6-22 10:58 發表

知道了~~~

我有位朋友正在培訓~ 有興趣的話可以pm我~
正有位C兄講...去得東莞玩的男人..有邊個唔識番幾件DJ,囡囡,助理,媽咪,經理......etc...話過去May Flower做....
不過一拖再拖...呃完又呃....睇黎好多人都會先取觀望態度.....睇下佢開唔開到張先?

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-6-29 18:45 發表
Most of the reprt in other site are bad comments .
你不入地獄..誰入地獄..

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-6-29 18:51 發表
Well ! I don't mind to go to hell, however, I want you be my company .  
甘又係..死起上黎..都無甘悶

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-6-29 23:36 發表
PM Dr. Tea. ask him. Should be after 24 July.
咦..我以為果日去扒艇..燒野食添....

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-6-29 19:03 發表

Bro 7-siu, please arrange Saturday Meeting in May Flower KTV next week la !!
係囉..不如你地早D去...等我地一眾消費者都有得睇番個中肯報告...

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-7-1 23:39 發表

甘多野玩。。。
甘就25号果个礼拜六啦。。
好!!...一於定為7月25日...(甘唔知算唔算吹雞呢?)

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-7-2 12:23 發表

去游山玩水都算!? h:" />
都算係旅行"團"嘛......

你地個七一游"咸"報告..幾時出啊?

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-7-3 11:07 發表

Five couples already !!  Really ENVY !!
甘你都可以一齊黎玩......你可以同七少pair up嘛....

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-7-6 12:15 發表
我仲等緊Kimchi 介紹女朋友給我!
早一日(星期五)去掘。。。同媽咪講。。要斯文處女咪得囉。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-7-6 12:47 發表
我在高妹樂園從來都無運的。
甘上..'孤'島...或...勇闖新世"界"...或...入桃'花'源.....其至...游'蓮'湖...去搵都可以....又唔係好遠...
你叫到..我一定陪你.....

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-7-6 15:15 發表
即捕即ɚ,去扎松山湖就無意思喇!都沒有那份戀愛人的感覺!
甘要相信一見鐘情0既感覺喇....

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-7-7 00:49 發表

We'll hand by hand and I'd more time to have the KISS when the boat sunk !!  Hehe !!
喂喂喂...我叫你地pair up..一齊去搵囡...double dating喎....乜越講越遠.....

不過你地都可以試下玩2+2..4P...(不過要有人肯濟至得)......

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-7-7 15:33 發表

I do. but no girls available now for this outing..
搵下就有啦....你甘靚仔.....大把囡等緊你餵...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。