推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 渣波渣到手指尾抽筋

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-6-29 17:44 發表

As I reported, my girl mourned in rhythm as I pumped her in rhythm.. However, after that, I also heard some noises coming from other rooms..  Not sure from which room.
你住幾號?

我都講下果晚

我同大海一齊坐車…..但因天雨關係..比預算中遲左唔少…
去到皇宮都七點半左右……
去到K房選妃時….比堅尼囡囡都剩番唔多… 大概祗有十件左右..(本來最期望..想睇同埋坐)…… ..
見到件唔錯(泳衣)..但佢又話俾人訂左…等緊個客….
同大海目及到另一件黑白泳衣…睇得下…..”喂大海哥,好野黎..唔好諗多”  
總算有件泳衣囡囡..入房鎮下場….

而我自己就揀左兩件… 第一件係果度D儷人…(3,8,10)… 本來我都無乜idea…
但亞七話…”第三個係好野”. .
甘我就揀…睇真D…原來亞妹唔係野小….自己報數”36” (識我D人都知..我好少坐甘大…)
另一件…就完全唔同….. 腰細…唔高大….但可愛白淨…原來係”潮州”
黎玩一個星期….的小文員貪玩黎坐平枱..明天一早番潮州…佢一坐低就話唔出街,
佢話如果介意換走佢無問題喎… 我見佢都幾得意…無所謂啦…..
原來哩件先係sex machine (後來見佢跳舞就估到)… ..

到左9點….就話有泳衣SHOW睇…. 但我覺得不外如是…
可能期望太高…….

番到房…氣氛開始熱閙..到埋好好玩… (尤其是見到”吹雪”兄)…
祗可惜..0岩0岩果日公司有D鑊….要午夜左右趕番房同D西方老細..開會吹水….
十一點半左右…派彩放生…..(不過梗係抄左牌先啦)

我坐車回酒店途中…諗起早幾日同今日都收到一個大眼黑妹發俾我0既訊息
(以前去過東坑番左兩日工,陪過我一晚之後就番左鄉下無做)
佢話番左黎..深圳(公明)…不過搵唔到野做..去左長安投靠佢(表)姐….
一場黎到CA..我咪聯絡下佢….點知佢都話好想見我..叫我過去接埋佢….
我心諗都算順路..(距離E東..唔到5分鐘車程)…咪過去接埋佢….
我一去到…佢就撲埋黎攬住我… ..(車埋添)…
.囡囡就曬黑左D…但一樣甘眼大可愛….

返到酒店….我就開conference..佢就好靜甘坐係度…
連電視都唔開黎睇…. 大概一個幾鐘後….搞掂左D公事….
我就同佢傾下計….問下佢點… 點解仲搵我…
佢話我人幾好..想見下我..(中間其實發生左D事)…..
我話…係咪真假…乘機就車下佢….
甘就攬攬錫錫…整下又少一件…整下又少一件…..甘咪卒之肉帛相見….
好慢..幾 enjoy甘做左一次…..

大家好攰甘瞓左….
第二朝起身頭岳岳…..囡囡叫我甘…問我係咪好辛苦….我只好苦笑…
甘又再同我做多次….(其實因佢自己經歷關係..佢話佢自己唔多鐘意搞野)….

不過..佢話唔介意..我鐘意就得嘞…
有時間的話多D黎..睇下佢… (太感動…有少少想整個LB)…
我當然做番男人應該做0既.野…
趁佢去冲涼果陣…將D錢放左係佢個手提包裡面… .

差唔多中午…茶仔打黎叫食飯…我問佢去唔去…
佢話唔餓…唔去喇(因為佢唔識D人)….

我送左佢返去之後…就join大圍飲茶…

相關搜索目錄: 酒店 跳舞

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-6-29 18:12 發表

238 and outside..  left hand side....
甘唔係我嘞..我出笠之後..右邊....

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-6-29 18:43 發表
What happen to your 36 D model girl ? You sent her away ?
係吖...因為唔知果日要做野做到幾多點.......

不過我抄左牌...你要的話..PM你囉...(你放心..我無搞過佢嫁 )

引用:
原帖由 metalazo 於 2009-6-29 20:51 發表
SP !! SP !!
有時間有心機玩的話...做LB都唔錯...
可惜我無.....

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-6-30 01:56 發表

Be her Wolf-Dog lor !! Hehe !!
你估我係姑爺咩

相關搜索目錄: Dog

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-6-30 06:27 發表
你有條件嘛!所謂"潘,驢,鄧,小,閒", 對大陸的囡囡來說,你只欠"閒"吧了!
七哥...對女人0既...辦法..你又何止..(降囡)十八掌..啊.....

你甘大頂高..帽笠落黎...我點敢當....

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-7-2 15:16 發表
Well, actually I tried yesterday morning. Her response was great and I can feel her tunnel hot.
work就要keep住用嘞....

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-7-2 17:26 發表

但係,我唔用都得喎!噤又好似何必用呢?!
我唔同你...我唔挑逗下D囡囡...佢地未必有性趣同我做...(我衰過你甘多)..

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-7-2 17:35 發表

應該係,如果你不用,條大根又插唔入!
嘩..咪亂講. ..唔係其他人信以為真.. .

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。