推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 久別重臨,朱古力廠表姐妹雙飛合戰肥七公

可唔可以詳細D......

囡囡質素...樣貎身材...同埋..服務態度....

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-9-21 16:31 發表

12點春天和大海說先走了。我們也喝得差不多了。因為現在禁酒令,不敢喝得多。所以也就叫買單了。連$200DJ小費,共是$1,470,每人才$245。

其他的不用多說了。回到房後。

看了一會電視,叫了個牛腩湯公 ...
實在寫得太正喇。。我如果有份玩就好啦。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-9-21 19:25 發表
插了表姐幾分鐘,就想轉去插表妹,但表姐說要換袋,我就話,不用喇!你們兩個是好姐妹,兩個都無病的嘛。不要換喇!她們又ok喎!這樣,就插表妹了!表姐還有點聲氣,插她時,還有點” 唔!唔!”的叫床聲。但表妹就完 ...
嗱嗱嗱。。。。真係好鬼耐未見過你寫。。情色小說。。。。。。。又寫得幾好啊。。。

相關搜索目錄: 小說

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-9-21 19:44 發表
一覺睡到8點鐘。她們兩個還是睡得很香。因為我怕熱,她們怕冷。我又忘了叫多拿一張被。我便只好睡一邊,讓她們兩個睡一邊。醒來,是表妹睡在我旁邊。她一直沒有穿衣服又攬著我睡了一晚。早晨的小七又起來了。便吻下去 ...
連中華出入口商會會員都做埋。。。真係唔得笑。。。。應該好滿意啦

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-9-22 15:50 發表

親上加親嘛!不過你地要錫住她們兩姐妹啊!唔好大力洞西啊!我好輕手嫁!
甘有無我份啊?

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-9-22 16:13 發表

等你出洞果时已全是襟兄弟啦。。。。
我食尾圍都無所謂。。不過你要調教好表妹D吹功先

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-9-22 16:39 發表

我都吾会上拒。。不过我今晚会带几条香蕉比拒练习下。。话系七公叫我带比拒既。。。
你咪鬼嚇D囡囡啦。。我邊樹有甘誇張呢。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-9-23 12:49 發表

4 weeks from now    biu mui and biu tse would have become mature players by then but I believe that there are always good stuff.

希望在明天啊。。。
Denny 仔.....你幾時番?........我又停到十一月先再有機會出黎!!

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-10-5 09:11 發表

Mid Oct  lor.   Still 1.5 more weeks.   Now in Obama-land, pretty cold here and not enough clothes, may be no warmth from ladies. haha..
咦。。果度肥婆多喎。。。搵件攬下。。。包你成身暖晒。。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-4 17:16 發表

Look it in another way, it is not bad at all, to go have fun once in a while. You would be more treasure it.
你哩句都講得無錯。。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-10-5 09:21 發表

Oh, not exactly. I was in the hotel for bfast this morning.  I was surrounded with high school girls, some looked quite nice...  Believed they stayed in the hotel bcos of school family day or whatev ...
你甘靚仔有型。。當然搵到食啦。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-10-5 11:35 發表

好FREE果几个系啦。。好多都系要搭棚先行得既。。。
我咪係其中一個non-free..囉

引用:
原帖由 drm 於 2009-10-5 13:47 發表
唉,咸D這兩三個月,簡直係預支晒09年餘下的quota,都唔知點算
甘就要拎埋2010年D..Quota埴番條數先

引用:
原帖由 drm 於 2009-10-5 15:28 發表

neither permits nor sperm

最要命的是,全花在一個女人身上,包括「感情」!
甘要你自己先衡量到值唔值。。。事關投資感情。。從來唔會有回報。。。

相關搜索目錄: 投資

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-10-5 15:51 發表

WHO Said that !!  Every Successful Man has a Woman behind him !!
乜唔係負資產咩?

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-10-5 17:10 發表

Reason 係齋打炮唔過引 wor ...   
C父。。甘要點先過癮啊?

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-10-5 18:15 發表

試試屋企無人,帶條女返屋企搞 ... 果種緊張刺激 ...

無間道曾志偉:呢個遊戲輸左會 ...   
學人搞Office Affair.....够刺激啦
姣免不吃窩邊草。。。你睇金奶龜搞到而家都輸左大半啦

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-6 00:13 發表

yeah, office affair ? No way, a sure dead end road !!h:" />h:" />Although, there are a few very nice supordinates under me in office, I aways avoid staying alone with them.I can afford to pay the nig ...
係吖。。。office。D囡。。最多目及下好嘞。。。仲唔好目及甘實添。。。唔係又被人當性騒擾!!

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-10-6 00:48 發表

呀GUMP呢铺都输硬啦。。。甘多野吾搞搞办公室恋。。。好快拒老婆都要同拒死过添呀。。。虽然而家好似好支持拒甘。。。
計我話都係。。係OFFICE外面搞其他OL算喇

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-10-6 01:06 發表

有看到呀。。
所以我话好快拒老婆就要搞拒啦。。。
所以我諗我做唔到政治人物。。。選乜選物。。。
一出左名。。。以前由旺角開始D玩樂歷史。。到同你and七少都可能上晒壹仔。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-10-6 12:23 發表

讲紧莲X助理。。。
??誰帶着蓮lake助理啊?

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-10-8 12:31 發表

甘又飞女成功啦。。。。
甘樣。。又可以去番華記玩嘞。。。

甘多野好玩。。唔去玩。。。
玩代筆??!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。