推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 惊蛰打小人

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-3-7 14:58 發表
自从虎年年底至现在,我的嫖运都差到飞起!要不是年底,90%的囡囡都回乡过年,或都囡囡水准太差,不能入目;或者妈咪刚好有事,没有上班,阴差阳 ...
七少。。。睇開d啦。。。係甘嫁啦。。。
今年四處都閙民工荒。。。連夜場都不能幸免。。。。。
所以我今年都以會SP為主。。。散餐為輔助。。。。
起碼同d。。SP件件都有交流。。。。唔會一D互動都無。。。。

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2011-3-7 16:08 發表

大哥:
你那天訂房的SP媽咪,一個晚上都沒現身!什麼招呼都沒有!是不是因為你沒有去看她!她發脾氣了!
果個早兩年己經唔係我sp嘞。。。。本來係另一個媽咪訂的。。。不過佢番左去四川,果晚搵替工訂就出事。。。。
真唔好意思。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-3-7 17:53 發表

我也是这样!当年见到我的老四,惊为天人!立刻帮她把只狼狗赶走,一心要她为我暖床!

但好可惜,给小人在中间离间,她离我而去!上星期六 ...
邊個甘大整古啊。。。。。真係無品。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-3-7 18:01 發表

早两年的?不是"见人即闪"白大爷吧!
呵呵。。。我食野一定俾錢。打完麻雀離枱前一定找數。。。。。。更加唔會欠囡囡的,我每次都俾足工錢嫁。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-3-8 13:32 發表

可能她們在想 ‘前幾年又是800, 就是10% 通脹以年,五年都應該是1288 RMB 啦,你們還是給800, 所以服務態度也是6折吧。。

對我來說,如果態度好,服務沒什麼也可以。 有一次在常仔哇汰, (跟大家玩的), ...
個人覺得除了囡囡態度之外。。。。自己去玩樂的心態也有影響。。(我去cp,三不求,一不求bj,二不求咀咀,三不求。。。。)
有時心情好順手都坐兩三件,。。。只要放得低,有時都會覺得坐到好野。。。
有d囡囡當朋友,都keep住聯絡一兩年了。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-8 22:09 發表

雞哥,你米中意大波AV 咩?洋鬼子又啱?  
乜有人唔鐘意。。東洋大波AV?

引用:
原帖由 冰河 於 2011-3-8 23:38 發表
都唔知係好彩還是唔好彩?

上星期飯盒才開出廿萬投標價,想小弟做承包商……
無話值唔值。。。要睇承包期有幾長先。。。。

引用:
原帖由 冰河 於 2011-3-8 22:56 發表
今次係小弟第一次去「勾阿」,當小弟進入花街後,便覺得雖然這個場比CP其他場貴D,但是真係物有所值,囡囡的質數比CP其他場高,雖然二千元的模特仍然係一個笑話!

唔知是否因為坐了七公的順 ...
呵呵。。。。甘下次有局去勾阿。。。預唔預你去?

相關搜索目錄: 笑話

引用:
原帖由 36D 於 2011-3-9 15:16 發表
小弟自年前在常仔遇到一件超級死魚後,已灰心了。返而在神州深處,久唔久又食到D好野。
你去到幾深啊?。。。俾d貼士黎喔。。。估下。。。

引用:
原帖由 冰河 於 2011-3-9 22:03 發表

賭,很多年前已戒掉;但嫖就真係點戒都戒唔甩!

之前隻腳做完手術休息了兩個多月冇西小,真係比死更難受……
所以一拆石膏,揸住兩支拐杖,都馬上急call七公「出發」。
你鋪癮真係大。。。。

引用:
原帖由 par3 於 2011-3-13 20:11 發表
咁開心 我個回鄉卡趺咗 遺失冇快証要30號先有 今個星期有乜行動通知聲 如果係CA唔係FF竇口問題不大 我上次睇過栢悅啲房落咗搭都未用過 最平好似係380+一晚
其實係有特快證的,兩日有。。不過係一張紙。臨時的,祗可出入兩次。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。