推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

31 Jan 2009 Charity K in Pensinula

引用:
原帖由 lomo 於 2009-2-4 04:02 發表
TMD。 你地推來推去,我身在遙遠嚴寒的北美洲,算點呀。
快的出report,讓我可以溫暖一下啦。
我都同你差唔多....,正在受緊...軟禁監..唉!

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-2-5 09:13 發表

雖然當日要趕回香港交人,不能與各位同樂, 但做善事都應出份力, 請算上我一份吧!
其實我都同你一樣諗法...雖然大陸無得番...但善事....仍可以做....
7公,.....果個係咪red cross 戶口....我都可以去入數喎

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-2-4 21:26 發表

有幾難?

你想溝翁靜晶嗎?  
翁靜晶姐姐..係我讀初中時偶像喎

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-2-5 00:57 發表

Kmy 最遺憾係無試過俾律師含過 ,真遺憾;

下次要試試 ...  
C兄...你預告下次目標係着...制服0既紀律部隊

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-2-6 09:21 發表
D哥,

your report is often so amusing.  haha.

兩舊加一封利是送走無名,畀張大牛金魚,佢居然問咸D:這張是什麼?
wa, your 小婷 looks to be very naive but tempting..   

KMY is a very good singer. ...
我都甘話...要等出籠..........之後我一定要大殺四方...

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-6 17:01 發表
萬零蚊玩十幾天!抵X!哈哈!
真係抵喎....圍起條數一日都唔洗一千.....仲要係兩個人洗...

引用:
原帖由 par3 於 2009-2-8 10:52 發表

木魚雖然會有下文,但好多都係冇service過喎
如三哥你出手。。。溝D囡囡的話。。。。
試問有邊條金魚唔冧你啊。。。

引用:
原帖由 Treblefly三飛男 於 2009-2-9 03:00 發表
來來去去都是一樣,並無新意啊,個個星期五六,同一個動作,同一個夢想!
甘要靠大家意見。。。諗D新野出黎玩

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。