推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[檔案] Par3 貨架

引用:
原帖由 par3 於 2008-9-2 15:22 發表
相熟囡囡告知今日起放假至五號.殘奧後又有九一八,唔過夜晚十二點都唔好考慮出動啦
甘真係俾我玩殘。。。九一八之後。。不久又係十月一喇。。。

引用:
原帖由 par3 於 2008-9-5 06:07 發表

在此向我的前notebook敬個禮 佢捱到最後一口氣地榮休咗啦.新嗰部買得比較倉促冇乜得揀.畫面的確係清咗,但19分鐘嘅file盛惠7GB空間,善後工作有排攪,真係懷念舊notebook帶俾我嘅便利.
呵呵。 。。我就無哩個煩惱喇。h:" /> 。。最多咪100∼200M囉。。。因為我邊有3哥甘勁成19∼20分鐘

引用:
原帖由 par3 於 2008-9-12 03:34 發表
關係好似好複雜,但現實生活中來來去去又的確係得呢幾幅被
唔知有無條路可以搞定之後。。變番普通朋友呢。。

引用:
原帖由 DrTea 於 2008-9-15 16:26 發表

However, I found a Narrow Gap BG here and raped me twice within an hour !
你地就好。。。長假都有得玩。。。
我就例牌遭受軟禁。。

引用:
原帖由 DrTea 於 2008-9-16 00:17 發表

You're better than us !  It's because you'd play TIGER or LION at zoo (home) !
其實我都好喜歡同狐狸玩嫁。。。

引用:
原帖由 DrTea 於 2008-9-16 22:54 發表

I only like to play with FRIENDS and sexual intercourse with GALS !
呵呵,不过同我玩果D狐狸都係雌性。。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-9-28 10:32 發表
You guys so hurry to issue your reports!
甘係咪另外開POST做報告呢?
定係要去埋第二次先做總結呢?

引用:
原帖由 par3 於 2008-10-5 09:38 發表
尋日差少少奶o野, 諗住早少少返嚟report完沖涼接放工,時間剛剛好啦.點知記錯咗放早班時間係早半粒鐘.收到短信再覆嘅時候佢已經戙咗喺我門口,感覺得倒佢暗地裡發揮緊女朋友嘅觸覺 ...
l
嗯。。你越來越感覺到’另一半’feel....甘你覺得係開心定係麻煩?

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-10-13 12:56 發表
而家興認細嗎。。
我最細。。(0的毛孔)。。。

引用:
原帖由 DrTea 於 2008-11-1 14:37 發表
I believe that 仙記 is better and Eighteen have more Beauty MMs !
其實如果唔嫌時間太快同過程高速的話。。。十八SN應該好過Dl...

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-11-10 20:09 發表

患難見真情。。條女看你無錢要分手正好讓你知道她不是真心對你。。就順勢撇好了。。
其實平時這也是一個測試女女的好方法。。說你被炒油了。。暫時無錢給她。。看她怎麼說。。。
我就無甘幸福。。。我0岩0岩。。有個兄弟。。學似你甘同條囡講。。。
囡囡答案。。竟然係。。。。。。。

"我落場去坐平枱,大家一齊捱住先"

嘩。。。真係患難見(變)狼狗

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-11-11 08:51 發表

If you have been supporting her (full support) for 6 years and she does not show any sympathy and asks for separation, it is a good reflection how much she "loves" you.  You could even try testing ...
我都係甘同我個兄弟講。。要珍惜。。。。
P.S. 個囡囡唔係夜場識。。亦無做過果行,雖然個樣生得唔錯。。。

引用:
原帖由 par3 於 2008-11-11 21:56 發表

當你心死時,你就會放得低好多嘢.包括你曾經好在乎嘅嘢.不過學識呢個道理,都付出好大代價吓
不過。。假如你好似我個兄弟甘。。。個囡囡叫佢升格做狼狗。。你又會點?
你會唔會死心蹋地以後祗同佢一個一齊過生活呢?

引用:
原帖由 par3 於 2008-11-12 10:30 發表

雖然做一個軟飯王子都係一門謀生技倆,但小弟真係接受唔倒推條囡落火坑.加上冇打打殺殺嘅能力去幫囡囡拆解各樣工作上出現嘅問題,所以橫睇掂睇都覺得冇可能會發生喺小弟身上咯
我意思唔係真係叫你做狼狗。。祗係甘0既囡會唔會感動到你呢?

引用:
原帖由 par3 於 2008-11-18 04:17 發表
感覺見咗一個鐘心理醫生多過去SN,囡囡完全冇服務咁滯,但小弟居然好快完事.幾乎係有史以來最快,三分鐘都唔知有冇.跟住佢話破例俾我第二次因為佢返咗幾日工第一次有感覺.唔知佢邊句真都冇擺喺心,可能 ...
C兄。。你而家諗多D你個正印女友。。。LL果D就唔好掂甘多。。等佢慢慢淡。。。

引用:
原帖由 par3 於 2008-11-18 04:30 發表

問題係我行開幾日做正經嘢,正印好多嘢諗,我最怕呢啲好地地硬係要鑽牛角尖嘅女人,本來今晚特登抽空返嚟陪佢.點知去到我屋企之後卒之佢又話要返屋企.所以攪到我好Q煩
佢多野諗。。代表你係佢心中佔好大位子。。也太緊要吧。。。。
如果你地開始無耐。。。可能佢唔習慣啫。。。
慢慢就好轉。。。其本上相方都緊張對。。想對方好嘛。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-11-18 09:57 發表
對於佢將自己寫成受害者,我好唔妥佢呢一點,但個blog係佢嘅,所以只可以忍.因為唔想展開駡戰,做男人點都有返少少風度好.
Support. And girls (and even men sometimes) always pretend to be the suffere ...
每個人接受程度唔同,公平D講。。。出黎玩0既男又唔係。。好多target好多backup.....

引用:
原帖由 par3 於 2008-11-18 10:11 發表

我都認同,出嚟玩有邊個個電話入面唔係至少收埋十個八個呢
不過因為我一開始係想同LL過人世,所以要求梗係唔同啦,係咪?
你同大海一樣,屬於專一類型。。。
我就唔得喇。。所以我連LB都無。。。。祗有SP。。。。

引用:
原帖由 par3 於 2008-11-20 11:54 發表
第一代LB休息兩年之後回歸作最後一擊賺多一輪錢,夜晚最後一刻決定返嚟搵佢.佢上晝仲同我講做緊思想掙扎,夜晚見倒佢時佢已經話填咗表準備聽日返工.果然爽快乾脆.其實見返佢勾起唔少過去嘅回憶,我同 ...
都OK喎。。。雖我唔識佢。。。
但希望如佢所願。。哩次係佢最後一擊。。。。。。。

散餐係甘嫁喇。。如果唔滿意。。唔緊要。。搵過另一件好D。。。
又唔係做人世!

引用:
原帖由 par3 於 2008-11-26 20:37 發表
題外話先
啱啱去用張免房費劵,第一輪入嚟兩個,貧乳嗰個令我只能用目瞪口呆嚟形容,實在係太靚啦.靚到我完全將身材置身事外,但囡囡有少少假,同埋好耐未試過被人偷偷地戴袋吹,加上 ...
有靚相頭,身材我可以將就下。。 。。(不過要至少好過旺旺小漫頭)

引用:
原帖由 par3 於 2008-11-27 14:06 發表

http://next.atnext.com/template/next/images/new ...
車!。。甘都得。。不如我去做啦。。(如果有大錢搵)。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-12-20 20:18 發表
Any party for 3 Jan 2009 ?  Why you change your logo statement again ? Did you dig the tunnel?
我PM你。。。費時有人話我地吹雞

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-12-22 10:56 發表

已经做紧地下工作啦。。。
咦..個地下電台係咩頻道..我未收到喎...

引用:
原帖由 par3 於 2008-12-23 21:43 發表

http://next.atnext.com/template/next/i ...
邊份報紙黎嫁?唱到甘行。。。+2一定無運行。。乜佢地D經理甘鬼蠢

相關搜索目錄: 報紙

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。