推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

女女都系呃人的吗?

回復 1# 的帖子

大海哥...我都同意你講法......

你都知道....我今年收果幾個SP....
都唔同我提錢...我又似你甘...可以成日上大陸搵佢地....

而家QT果個轉左去沙井賣傢俬.....有少少吊腳..我都唔知好唔好再搵佢.....
另外細個果件....仍然叫佢係鄉下讀書...唔好番黎搵我.....(佢太天真唔想傷佢心).....

而家都心大心細...暫時都係唔再收SP嘞...

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-1-6 00:49 發表

大家有缘才会遇到者。。虽然都知无将来。。但能开心一刻都是难得啊。。我就觉得可以多些见面丫。。。
都好矛盾....因為我都無辦法OFFERD乜野....有時成日想D..SP搵到個好男人....
但到佢要離開我時又唔捨得.....

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-1-6 17:39 發表

Yes, we do have some advantages over our competitors but age/ availability are of course the problems..  Someone like XX are young and available... hehe..
好似AA師兄甘。。。。好多囡囡沉佢船嫁

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-2-25 15:21 發表

我后生時邊玩邊放生, 或常去SN, 躺下就有人服侍, 連話都不說,刺激又快! 一天可以玩三,四間, 又可以試不同的女, 樂不心蜀!
突然有一天晚上, 和一個很健談的KTV女女談了一晚。 第二天又一起玩了一天, 第三天早,  ...
都係我唔0岩。。。。帶左你去DL DH。。。。害左你嘞。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-2-25 19:26 發表

心很疼的。。。很舍不得。。我要差不多半年才平复。。
我都有唔開心。。不過唔係因為唔捨得。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-2-25 23:42 發表
回头看了一下, 見我還在, 她注视我, 送上了–个微笑......結果......!!!
結果...係......長安客棧....少左個長期客人囉...

引用:
原帖由 hongkonger 於 2010-2-26 03:51 發表

我有個舊情人春節前要結婚
我知道就立刻去找她
結果.....玩到中出
我好想佢好, 但我又害佢
我覺得我好賤..唉
我都差唔多。。。不過我選擇放手。。。囡囡結婚啦。。。想佢有個好開始。。。

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 hongkonger 於 2010-2-26 04:06 發表

好多年前就有個湖北囡囡在三正上班
她是被狼狗從廠騙出來做雞
做了半年, 醒左, 好後悔, 但又好享受高消費生活

她常常看的就是這戲
我存起左。。不過都未睇。。你睇過未?

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-2-26 09:15 發表

連果度的媽咪都吾溝了, 有一兩女女吾錯家, 又高又純......都放生...
仲意DH多的. 心思思想再去DL........, 等你吹雞, 大哥!
我公司D鬼佬不斷來香港。。。三月比較困身。。。。要度度D期先得。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。