推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 一個囡囡求救的信息

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-5-25 14:13 發表
個多星期前去SN玩,選了個佢話剛來4日嘅GC,囡囡21才好fresh,非常陽光、笑容滿面、工作態度認真。事後抱佢在一起休息,那時感覺好有GF灰,大家非常盡興!最後交換了手機號碼,準備下次番卓。
事隔幾天,囡囡 ...
哩D情況...都唔係少見嘞...
當中有真有假.....

但最重要係..我係"真女票客"....
我除左俾足服務費用...我又可以做D乜呢...

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-5-25 14:51 發表
大海,你點解教兄弟去死?你明指條黑路給他行!
甘要睇C兄出道左幾耐...其實唔沉過..又點可以係救國路上成長呢....

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-5-25 15:02 發表

系好野就吾区呀。。至怕系比人坤者。。。
食一餐...俾足錢就走....邊有人呃到你啊?

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-5-25 16:11 發表

Likes CACEO ?!
都可能係....只不過佢條成長路...係長(或遲)左D啫.....

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-5-26 11:12 發表

就系甘啦。。女女沉果阵仲厉害呀。。。
两个都真沉就过瘾啦。。女女吾会同你讲钱既啦。。只想日日见住你。。。
我上星期個SP就係甘上下.....不過我都係只能當佢係SP.....
有機會再出個短報告.....

引用:
原帖由 sayonara 於 2009-6-15 18:13 發表
人生就是如此無奈。其實好多農村真的還好窮好窮。
或許有些我等港男就算玩都比較尊重人一些,所以都易惹來一些桃花。說到底,好多內地農村女仔被家鄉叫出來做工,做一會又揾不到錢,一些老鄉說有快錢揾 ...
lomondsam, sayonara 師兄...兩個都講得好0岩.......

我雖然出黎開心...但都當囡囡係...一般人看待...唔會話睇唔起佢地....
當然..亦需當我地係人甘睇..(唔係當水魚囉 )

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。