推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[檔案] Par3 貨架

引用:
原帖由 par3 於 2009-3-15 13:01 發表
貨架開咗就快兩年,其實上架日係我為咗紀念一個人嘅生日特登揀嘅.就係呢個貨架帶咗機會俾我衝出ZH,識倒以7少為首嘅一班比較有素質嘅bros.可以講係開貨架嘅最大收獲. ...
己經PM你...得閒睇....

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-3-24 01:57 發表

Bro CACEO told me that this sort of K-room is too loudly lor !!
我有次就坐D甘0既房...一直甘被人當金魚睇.........
卒之我忍唔住好嬲甘講...

我唔係金魚...我係正牌木魚..

兄弟唔係度...等我推番生佢....

引用:
原帖由 par3 於 2009-4-11 01:15 發表
橫掂上開嚟,俾少少誠意啦開始新嘅生活模式之後,好多時都去咗發掘新場,好少快閃啦
好耐無見你出野喎.....梗係要支持下啦....
期望下星期.....我地有天會重遇....!!

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-4-12 23:18 發表

Tomorrow is her lunar birthday and I bought a NDS Lite for her too !!
死仔又學我.... ............

引用:
原帖由 par3 於 2009-4-15 03:31 發表
尋晚睇咗套當年香港票房超低,但卡士都OK嘅杜十娘,本來一開始想轉台,但睇睇吓成套睇晒
估唔到令我諗咗好多嘢
同一個囡囡玩認真諗將來,美好嘅時間可能只係你令佢為咗你選 ...
哩套戲我都有睇......
其實個故事都..語重深長..........係風月場中不變定律...古代現代都一樣係甘....

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-4-15 21:57 發表
那些說人是淫婦的都是假道學人渣!
哩個世界..祗有啱食同唔啱食0既囡....
無所謂淫婦...

引用:
原帖由 par3 於 2009-4-19 19:03 發表
其實都係預計之內,因為我連房都冇卜,求其坐咗一個冇乜揀雀嘅囡囡.我暫時又潛一排水啦.下次你可以出動時話我知約埋大根兄啦.次次都差一個先齊腳
3哥.....我就慘....
過左一個好沉悶的3D2N.....茶仔又唔肯幫我揀囡!!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 par3 於 2009-4-25 02:18 發表
頭也不回地走,講得出,做得到.希望在明天

日期:2009/3/3011:00:22
你每天都很忙吗?怎么好久都没见你你了?  
日期:2009/4/81:28:57
你为什么不理我?我做错了什么?
( 您的好 ...
哦...三哥..又係孤島的人..給你麻煩?

引用:
原帖由 par3 於 2009-4-27 12:30 發表

大根兄就估啱咗,你係唔係以為呢個係LL呀?
因為呢課都唔係好貴啫,只不過係兩次較貴嘅ON價錢之嘛,因為我自動自覺外加貼士
出黎玩....放鬆/於縱..自己得啦....洗乜諗甘多.....
你上星期玩得開心嗎?

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-4-29 19:29 發表

May I have I look on this MM tomorrow ?
你聽日去邊度啊....點解有BRA睇嫁?

引用:
原帖由 par3 於 2009-5-8 04:01 發表
為九號作準備,參考一下

至尊俱乐部 高级夜总会,消费高档摇头店 半套:800柔情服务价:1200 90%
王府夜总会 中.高档夜总ߩ ...
你九号要遠遊?

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-5-16 01:18 發表

Bro par3, I'm very interested on the CHANEL perfume.  No.5 ? No.19 ? C0C0 ? Allure or else ?
always 19 la...尤其是送俾19才0既囡囡..差唔多每次都感動流淚.....

引用:
原帖由 par3 於 2009-5-15 23:48 發表
知道係邊個的話,請千祈唔好爆響口,因為我唔想咁啱幻想中嘅米飯班主(如果真係有)入嚟睇倒令佢斷咗米路,當作故事一則吧
前言,約咗幾次都被放飛機,決定臨走前來個了斷,就當能力以內幫自 ...
三哥..唔記得問你添...同你拖手果個..係咪長髪飄飄嫁?

引用:
原帖由 par3 於 2009-6-3 06:10 發表
囡囡唔只對男人耍手段,對姊妹亦然

你好!XX,首先我介绍下,我不是你的他,我和你是以前的同事,不过不在同一个组而已,你也不需猜测 我是哪一个?昨晚他醉了还 ...
開頭唔係好睇得明....
睇明左之後...覺得................絕!!!

引用:
原帖由 par3 於 2009-6-15 04:43 發表
唔駛啦.時間分配唔倒,筆直嚴重超支,兩點幾返到嚟,聽日中午走,依家屋又未執,行李又未執,睇嚟今次去到都要靜心休養一段長時間先回倒氣啦
呵呵甘快走......原本仲想介紹珠海MM你識...

睇下你可唔可以照顧到佢....(正常的照..唔係包養佢)....

引用:
原帖由 par3 於 2009-6-22 23:16 發表
係個大廚奶咗嘢想認錯定酒樓主攻大婆客源呢

P.S.唔知係技術高咗定係乜,我已 ...
哦..唔係喎...應該upload嫁喎...

引用:
原帖由 par3 於 2009-6-23 15:36 發表

我唔可以直接up上嚟呢度,張相係up去FB再轉貼條link過嚟
三哥...我上話做雞仔媒人....果位女士..你0岩唔0岩眼緣啊?......

我地D老人家鐘意做埋哩D媒人仔嘛....!!

引用:
原帖由 par3 於 2009-7-8 16:30 發表
仲未呀.入嚟一次要坐定定好有耐心咁等佢一頁load幾分鐘,仲要唔知load唔load倒,每版加插嘅廣告太多啦,版主可唔可以考慮唔好用呢個模式賣廣告呀?
可能近排敏感時刻,唔用代理連FB都上唔倒
我下次出黎...再講俾你聽..我個方法......應該係最快..不過唔係太直接的....

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 par3 於 2009-7-8 16:19 發表

佢幾好呀
但開始對應付妹妹仔有少少力不從心嘅感覺
都唔知佢哋邊句真
屈喺呢個小鎮人都就嚟發癲啦

始終都直接post唔倒相,唔知點解
PM..你啦....

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-7-9 07:57 發表

Is it https link ?
唔係............

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-7-21 19:18 發表
你是這兩天回到吧?打電話給我吧!
返左黎咩?。。。打左俾你未?

回復 1913# 的帖子

3哥。。。好耐無見你喇。。。你幾時復出?

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-8-10 18:28 發表

Those QT's MMs in 1.3.7 are not upto your standard wor.  Maybe they're only 155 height. Hehe !!
唔去華記試下咩?

引用:
原帖由 par3 於 2009-8-16 02:14 發表
每月一百萬學費
根據社署資料,現時正生書院一百二十名戒毒學生之中,九成約一百人都領取高逾萬元的住宿學費補助,每月合共一萬零四百六十五元,每年涉及公帑開支,高達一千二百六十萬元。就算家境富裕,未符申請綜 ...
哩篇文我都有睇。。。好在佢地開係福建。。。如果係DG。。。
甘又一間場打枈!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。