推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[疑難] 呢個政版既版主係咪愛國人士?

引用:
原帖由 albtkl2006 於 2007-6-28 12:01 發表

版主只應以版規為執法標準,佢係唔係愛國人士根本不是一個準則!
咁咪睇得出所謂的愛國人士幾咁目光如豆
有道理你就以理服人, 唔夠人講就問人係咪愛國, 愛國的標準唔係由你呢啲目光如豆的人可以厘訂

引用:
原帖由 雄叔2007 於 2007-6-28 14:25 發表

目光如豆既人咪係你 law. 野唔夠人地講, 道理又冇, 又唔愛國, 真係死得
唔使我講, 睇睇其他人點講
就算我講嘢無道理? 不過都唔似你, 講嘢自相矛盾, 呢頭話唔賭, 呢頭又講話同我賭邊個較愛國, 擺明輸打贏(自以為)要, 你係愛國但我唔信你會比我愛國, 但你的係愚忠, 你黨國不分, 而且唔知咩叫做愛之深責之切, 以為中共講乜你就附和為之愛國, 唔夠人講仲叫人『死得』, 最好全世界同你意見相反的人都死哂, 所以咪話你呢啲人目光如豆囉, 唔會以理服人囉

論愛國, 你都係有限公司咋, 我同你賭如果中共官方已經如你所述把所有資料公開足夠讓國人了解六四的真相, 就我俾雷劈, 如果未公開就你俾雷劈, 你咁愛國, 為了維護你所認知的『國』, 都唔敢捨身同我賭, 同我講鬥愛國? 我呸!

引用:
原帖由 szetokm 於 2007-6-28 13:54 發表

1) 支持一個中國
2) 選舉時, 只會投民建聯及其友好.
3) 支持循序漸進地發展民主.
4) 反民進黨.
5) 反民主黨為首的民主派.
6) 反英美.
7) 容許武力解決台灣問題.
8) 沒有參加過民陣發起的遊行.
9) 支持 ...
↑呢啲咪叫做愚忠囉

引用:
原帖由 雄叔2007 於 2007-6-28 18:36 發表

賭愛國 ?? 我雄叔幾時同你賭愛國呀?

唔夠我講, 你就屈得就屈, 正一福佳 :bird:
引用:
原帖由 雄叔2007 於 講到”留番俾歷史判斷”之纇的廢話,你慌雄叔唔通會有沙煲咁大個胆同你賭咩?
與其賭博, 不如留番o的錢去做一o的有益自己身心同社會既事仲好, 例如救國.
不如我地比較邊個較愛國仲好   
好嘢, 又俾你捉到字虱, 用比較兩個字, 不過講開賭命, 你忽然間話比較邊個較愛國, 真係俾你過到骨, 我認我無睇清楚, 但有無刻意誤導就好清楚囉

相關搜索目錄: 賭博

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。