推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 PrintPro 於 2008-7-20 21:07 發表
long long time no chat la!  hope everyone is doing fine!!
大哥好想見你
最近好嘛?

引用:
原帖由 snghk 於 2008-7-22 21:02 發表

有左呢個病,都幾難結婚生仔
如果能自制
打1-2年飛機+運動夠訓+唔掂任何女人
80%以上得
可能有既人99%都是玩惹到的
而玩.....即証明是自制力好低好低的人
我是其中之一

相關搜索目錄: 結婚 運動

引用:
原帖由 snghk 於 2008-7-24 19:06 發表

肥t兄,80%得的既意思是都可以唔帶套做同生bb?
醫生話保守2年冇事是可以生育
當然2年冇事是keep住醫生follow up2年
唉.....發現原本乳頭有一粒芝麻咁大粒
都95%知道一定是
唉..............雖然下面暫時冇事
但心情又down番

tony大哥歡迎你

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-7-29 20:56 發表

基本上睇得lee科, d醫生全部都奇視病人.
一定問係不係去滾野返黎.
你理西人點野...
有時好多野不洗講都知.
我話不係去滾野返黎.
你都不信...
有時真係問個個又多9魚,
答你個個又side 9氣...  
我都出post小過呢d人好多次
大家求神拜佛15/f醫生唔好咁快移民
唔係大家都好慘
因為除左15/f、大部份一係「唔寸+有用+但貴」、其次一係「寸、有用、貴」、最衰一係「寸、冇用、昆」
好少好似15/f
另一個我覺得好是「佐敦道醫生」
93已經是專科
有料到、好人、有醫德但貴
但情況太難搞可以搵佢

引用:
原帖由 KK2534 於 2008-7-30 00:31 發表

醫生打算移民嗎@@????

我只是話如果

引用:
原帖由 殺菌者 於 2008-8-3 22:40 發表

最緊要斷到尾, 我而家得幾粒仔(一大幾細), 唔擴散的話我估唔會好煩卦.....
睇你彩數
總之冇休息死梗.............

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-8-9 01:07 發表
有無師兄在15/F睇過"生癬"?
我出汗up損左大脾生癬,
茶完醫生比d藥膏好似嚴重左...
紅既地方大左...
總之有癬....最好不要著牛仔褲
焗住你用咩藥都死
同埋搽好左沖完涼用少少潤膚膏
等d皮膚厚返

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-8-19 20:14 發表
今日下午又上左去15/F.
同佢講左用上次d癬藥膏紅得仲勁.
咁又同佢講停左無用佢開個d, 自己用返自己一直用開既癬藥膏(藥房買).
好返好多, 不過未斷尾.
比個盒佢睇, 其實真係怕佢嬲.
你不用佢開個d藥用第二d, 好多 ...
其實西藥不同中藥
冇事不要茶
d皮膚弱左薄就係經常返發主因

相關搜索目錄:

今天是一個難過的日子
我女朋友剛剛說想冷靜下
睇下大家合唔合適
在有病時我常常她離開
到了今日....我刻意冷淡終於「如願以償」
但不是預計的鬆一口氣,而是不捨

今日叫做好番
不過大家好似"生保"左

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-8-29 16:52 發表

如果係椰仔, 預左至少要作戰年半至兩年.
師兄, 你都幾大膽, 見過鬼都不怕黑...
中過一次, 真係怕怕...
冇法
當成日上141網或身邊太多豬朋狗友
一壯膽又做蠢事
所以我已經轉左電話
費事d損友 / 舊相好打來

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-8-30 01:16 發表

小肥兄:
咁又係呀.
我現在連散餐(溝個d/送上門)都不敢食.
又怕自己野人, 更怕人地野我.
係呢, 你上次乳頭個粒係不係?
攪掂左未?
應該係
可能有左好耐
不過甩左冇再生

今日有疑似去了15/f
又過一關
如果我過了新年冇事就應該可以說冇事了
如果有呢一日
我會考慮捐一些錢出來,由一個可以幫到有需要兄弟既人 / 團體keep住
但一定唔會損俾某d 傳統既關注團體
果d人只會叫人﹕「你冇得斷尾架...不過你開心d....lor」

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-9-4 00:41 發表

小肥兄:
你過了新年係幾耐無事了?
捐乜鬼...
老實, 有好多人中左(錯左)都不知死...
你幫人有乜用...
中左係要自已承擔返後果(包括我自己)...
好返就可以有新生活, 就忘記之前啦.
對人地好d啦.(之前咁對人 ...
如果有呢一日先算........
講真有好多野都講唔埋

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-9-4 00:41 發表

小肥兄:
你過了新年係幾耐無事了?
.
對人地好d啦.(之前咁對人 ...
有人講過
嫖賭飲吹
一個男人最多一樣
兩樣就一定死梗
戒賭問題如有需要找專業人士
更直接是剪咭、斷晒d損友先

STANLEY大哥
唔好灰心
tony大哥我相信佢應該好返了
你夜訓 / 唔夠訓既情況有改善未?
同你都識左一年有多
唔好怪我直接
你搵埋搵埋都唔夠做一次冷凍
工作緊要我知
但搵完咁樣用左唔駛恨喇
如果我係你
搵少d 休番一年先
p.s.我都搵少左好多,但好怕再有

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-9-17 00:12 發表
有時在燈光下舊位有d印(不知係毛狼定點...)
都不知係不係個d...
係不係一定要發出來先睇到係不係?

之前d紅色一粒粒己退o西.
應該真係敏感.
好彩~
我既經驗係
唔太似既唔好理佢
講真
要惹開都惹開左
反而疑神疑鬼亂荼
d皮膚差左仲易生
太似先用3m
但如果有得睇醫生都唔好用
而家知道tony大哥點解叫人唔好亂茶的原因

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-9-16 22:08 發表

我都想快d去睇, 但係人在江湖身不由己, 我都想但係要食飯呢, 所以都話人大左煩既野就越多, 而且唔到自己選擇.
咁大哥試下睇中醫好d
西醫最叻叫你飲多d水
你應該飲d滋潤去濕既野

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-9-17 00:59 發表

小肥兄:
乜中醫醫lee d病毒性的病有用咩?
你有試過睇?
我成日覺得中醫只係睇跌打同用黎調理身子.
對d病毒性同d菌個d好似作用不太咁...
只係提高抵抗力,但花是過濾性病毒,會有幫助

引用:
原帖由 gooddog 於 2008-9-17 13:46 發表
各位帥兄你們好, 小弟有事請教. 事原數日前回國內開會. 初試無套口交後十分擔心. 現一切安好無病徵.
1. 如中招多少天後病徵會出現?
2. 未有病徵可否check到有否中招?
3. 到香港的桑拿打jj會否中招?
我已知自己不 ...
一句
驚就唔好玩
通常玩完先識驚中既機會大 (因為玩得多會50%知邊d囡囡有野)
你一定有呢個機會,大唔大睇彩數
有人淨飛機仲要用自己毛巾都中疱疹

引用:
原帖由 hktony 於 2008-9-18 23:57 發表

我都一路有運動,
只要你跑完即刻沖涼,
就會干爽。唔使怕。
其實皮膚好蝦人
由佢就會爛會損...有機會惹開
太照顧佢.......d皮膚嫩左......一"葉"即腫
除非不嬲d皮膚都差...唔係用清水洗......平時做咩照做便可

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 bibiboy 於 2008-9-20 00:40 發表
TONY兄請給我DR.HO的聯絡,
因我懷疑自己中左招呀!
...........................

都好多人pm我
我del左算
有d acc名我認得
就係其他forum平時口擦擦..別人中招就串人同只係問人「你玩過邊個ar等我唔好玩先」果d賤人
我不是魔鬼但也不是聖人
我一定唔會幫你
唔該死開

忍唔住講多幾句
希望有事既人唔好當人地一定要幫你
呢度個個都死有餘辜(包括我)
玩得咁開心,死都抵喇
係咪?
仲有
一個人咸濕唔係罪,但咸濕得嚟又蠢又懶......
自己去睇下專科醫生個網,或者呢度排幾版都懶
再唔係打多兩隻字,出多一兩個post先問有幾難?
一句﹕死不足惜!
我好歡迎唔好幫做cd rom既人
有你地d人喺度,警惕我唔好再出去玩
因為大把有事既人

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。