推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

托賴但唔敢有好番既妄想
太多因素會令個病返發

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-9-22 22:46 發表

你諗得太差...
我都好有信心好返~~~
你不好再飲咁多芝華士/黑牌啦...
唔飲咁多了
而家少飲啤酒
最多是飲少少餐酒

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-9-23 15:39 發表
對對對! 如果唔睇多d版又點知性病帶來的苦與問題呢? 就算幸運地醫好番, 都會再去玩命架....咁就真係..唔識講...
更重要係,除左15/f,好多醫生要問野係同你計
即係我地既知識係用錢買來,係值錢的 (因為唔係一search就成堆任睇)
仲有
醫生好壞特點,是好多兄弟用血淚經驗換來的
而家免費,仲要送上門,冇野下話?
(歡迎各兄弟copy此蛄贈予所有想即食既人)

引用:
原帖由 xxxyyyzzz05 於 2008-9-23 23:33 發表
唉............我係新仔.........各位師兄好........
今日去左衛生科......中左椰仔.....
我仲好多粒......響龜頭都有.....唉...........唔知點算好
茶左佢果 d 啡色藥水...........好似仲衰左.................. ...
有錢睇私家
如果要醫生資料....由此版後數50版一定有你要既野
俾就唔俾架喇
理由就睇返我上面出既帖

相關搜索目錄:

冇安全玩法
唔中是好彩
有d人以為好聰明,睇晒d post知道邊度冇咁多中招report,入閘時睇下囡囡果度有冇異樣,就以為安全
咪傻喇
我唸每一個囡囡每日接觸1個以上有病既兄弟
囡囡冇事,係佢自己有抵抗力,或者未發出嚟
而兄弟冇事,可能是自己 / 囡囡抵抗力強冇事,或者是兄弟自己抵抗力強,或者是中左未發出來
所以,玩就預左中
自己有病、抵抗力差仲去玩就是玩命

引用:
原帖由 PrintPro 於 2008-9-24 09:47 發表
hihi, remember me bro?   let's do a gathering again with Tony1 la.
大哥好耐冇見
我ok架今個禮拜

引用:
原帖由 Maverick 於 2008-9-24 09:59 發表

要補充一點:

俾資料也要看看那個人和你交情如何,
三唔識七都要人過料,
根本沒有人會多謝你,
所以無謂做救世主!

放心版主大大,我呢d守規則

引用:
原帖由 minghin 於 2008-9-24 19:23 發表
各位 師兄
一週年了...足足過咗一年都無去15/F,
大步攬過.無事.各位唔好灰心呀..總有好的一天.
祝大哥無回頭

引用:
原帖由 PrintPro 於 2008-9-24 22:18 發表
me ok too.  cuz i just had a surgery today.  hehe got few days off this week.
u have my number??
just pm u....................

我又懷疑有一粒
查d 3m又唔係好變透明
30%可能係
星期一仲有又要睇醫生

引用:
原帖由 minghin 於 2008-9-25 19:05 發表
stanleysex. mochilo. 小肥t 兄
最近都有留意大家D  Post.
見到stanleysex &  小肥t 兄仲有返發.
時間都好長.不過都唔好灰心啦.
同期D師兄都一個一個好返啦.只係時間長短啫.
經一事.長一智.見過鬼都怕黑啦 ...
我都有10個月冇番發

引用:
原帖由 mochilo 於 2008-9-26 18:18 發表

小肥t兄,
咁就好啦,繼續努力,好快就返到家鄉啦.
其實10個月冇番發都可以話係返到家鄉門口囉.勝利在望.
我估過左新年應該叫冇事

經驗分享
我唸都有8-9個月冇玩
我覺得其實睇av都可以
最重要是唔好俾自己得閒
有其他野玩就唔會記得

引用:
原帖由 bbclee 於 2008-9-30 10:18 發表

請問長出來的位置在那裡呢
請不要問一些基礎性教育知識的問題
別人這樣問你
你有什麼感覺?

引用:
原帖由 伙記1 於 2008-10-2 12:44 發表
Hi BROTHER

放心啦, 一定會好返, 我2年半都無返發, 醫生話叫我唔駛擔心,
伙記大人
好耐冇見
我都有10個月了
如果去到11月27日就一年
如果對d懶既兄弟嚟講
我算是呢個版比較多兄弟知 (因為成日亂講野同鬧人...haha)
我如果有幸冇事....相信會對大家有個盼望
正如我見到伙記大人一樣

唔玩係好難
有時行開旺角
見到d少布既女
即時唸起去玩
真係要忍

唔~~~由於唔想因捱夜返發
呢一年都好得閒
都有d其他0耆好
打發下時間
唔駛唸咁多病、玩既野

引用:
原帖由 johnwong111 於 2008-10-12 23:35 發表
係咪中左疱疹就一世跟住我唔走????? >< 我想死, 救命~~!!!!! 我發誓今次醫得好, 我唔再叫, 唔再One night stand.....~~!!!!!!!!!
其實世界上有好多病都是終身的
例如水痘
終身潛伏
到老左可能變成生蛇
唔通你由3歲驚到80歲
唔好俾「終身」、「冇得斷」嚇親
對疾病多d認識會對你好d
同埋亦係一個機會學下唔好理人地不合理既目光
對好多人嚟講你是抵死的,亦冇興趣深究斷尾定點
你又唔係問果d人借,理q佢地喇

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-11-3 19:58 發表
Chiyau:
我同亞媽講左煲薏米水.
佢問我係生薏米定熟薏米呀.
佢話不兩種不同架wo.
你知不知究竟係生薏米定熟薏米?
熟蕙米冇用的
只不過有d人受唔到涼先落少少中和下

引用:
原帖由 minghin 於 2008-11-11 18:40 發表
點解D大哥除咗問之外.唔會細心睇吓其他人講咩...
話咗唔好問嫁啦...仲要問...唉~~~唔明???????
:wonder ...
唉~~~
如果我地「好熱心」pm你d 咁既人醫生資料
你地先驚喇

引用:
原帖由 hktony 於 2008-11-11 23:35 發表

其實清補涼都有蕙米 架啦!
會唔會都有少少功效呢?
如果熱底
生薏米煲水已經ok
主要是去濕
中醫講的

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-11-11 23:44 發表

小肥兄:
你有無煲過黎飲?
有ar
ok架

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-11-11 23:47 發表

我成日收到pm問15/F
我都無比.
如果介紹人上去, 診金有折就肥仔
問題是如果我地都出廣告
就冇咁多人睇呢個topic
此處的可貴是真人、真事、真意見
希望keep得住

相關搜索目錄: 廣告

其實都試過有醫生賣廣告、搞事者上過來
但都被我地打走了
大家還好嘛?

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 garamon 於 2008-11-12 09:38 發表
小肥 T 兄,見到你的再出現,我又再擔心,即是你可能仍未全部存癒?你狀況現在怎樣?
我唸唔係一定有事先上嚟下話????
去到27/11就一年冇事

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。