推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 東莞遊Part1 - 初到CA K場 - 朱古力

東莞遊Part1 - 初到CA K場 - 朱古力

時間: 28-6-07
地點: CA朱古力廠
人物: 男兩件,女數件

下午四點零五點度,同朋友從深圳羅湖汽車站,坐大巴到長安.
果日落住雨,所以去到長安都六點多.先打的到x駿酒店擺低D行李.
一路坐電梯上去,都人sell我地D桑拿,足浴.打開電梯門.見到5,6個服務員响度.
我懷疑我地瞓果間其實係桑拿房!
放好左D野之後,我地就打去俾媽咪話我地到左去緊佢度.

去到朱古力廠果時,都差不多七點.(唔知算唔算遲?)
第一次跟朋友入到果場,感覺上裝修比較簡單,好有九十年代中FEEL.
見到媽咪來打招呼...哦...原來係個靚囡黎!
我朋友馬上叫佢帶囡來揀.
其間有個DJ.入黎話要幫我地睇房.我朋友都趕走左佢(最主要係都唔靚).
第一輪囡入到黎就幾失望.因為同祈望差好遠!
(乜唔係着"海鮮"同"茶包"咩?)
不過我無問媽咪點解?
我地都經過8,9輪之後,
終於到每人揀左兩件....
我果兩件係高矮頭陀(鹿鼎記),一個係157廣東妹,一個係175湖北妹
我朋友一件係長髪河南妹,一件係細粒湖北可愛教主.

其間我都有同D囡玩下除衫色中...我一個同兩個玩,梗係我最先無晒D衫啦...
不過我發覺左一個現象.就係我曾經玩到一個囡囡無晒D衫,但佢係甘意除左最後一件.
又馬上着番晒D衫.(其實而家CA係咪仲係度嚴打緊?)
再飲多兩個鐘.我都醉醉地.件矮頭陀唔同高頭陀講D咩野.
然後佢地兩接左我出去話行街....展轉之間就去到另外一間客房.....
佢先除晒我D衫.之後佢地又除晒自己D衫....
之後一齊沖涼.....
...................................
...................................
甘就起左個雙飛快餐....
番到K房我先知....原來求先果個係鐘點房...盛惠一百蚊..唔該

不過我又發覺左另一個現象,就係差不多十一點果時,
成個場D燈.較到光晒..又攞走晒門口擋視線毛巾...
我問媽咪咩時..佢話係查消防喎...

到左埋單果時,果兩件妹妹係甘叫我帶佢番去雙飛過夜.其實我另有計劃.
我靜靜雞問我個friend..佢今晚起邊件..佢話要..河南妹..
甘啱晒啦....我咪同高矮頭陀講...話太攰喇..早D番去瞓...
然後要個朋友話帶兩個走番去起雙飛囉....

到左酒店之後...我一手就拉左個可愛教主番房...
佢問"乜唔係同亞XX雙飛咩?"..
我話"同我唔好咩?"....囡囡話"好!"....搞掂!!
........................一夜無語.......再出三劑........
囡囡合作態度..一流...值得稱讚.....

第二朝起身.....就出發去另一站.....
Part2 待續......................

相關搜索目錄: 裝修 酒店 汽車

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-7-2 17:54 發表
謝謝c兄報告
我都想知"快餐房"去邊
應該係同一座樓裡面.....係咪酒店房.我就唔知....
不過房間尚算大...同企理......

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-7-2 18:01 發表
可愛教主.....可能我上過.....襟兄你好
是嗎?..是不是也是湖北的....白白的....156~157左右?

引用:
原帖由 ben7 於 2007-7-2 18:09 發表
師兄果真係一個身體健康既人,前前後後好似出左五Q喎

雙飛唔會只出一個掛

你估得啱...本來只打算...3~4右左...
不過可愛教主太可愛....變左N+1=5.....

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-7-2 18:36 發表

屁股對上有紋身唔知係咪一樣呢
哦...甘上次都無注意到....
有機會碰啱...咪一齊去研究下囉......好唔好?

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-7-2 18:10 發表
I also just got back from there. Very good experience but not much fun as yours because I went by myself.
One man band? Is that too boring and costly to KTV..why not sauna instead?

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-7-2 18:53 發表

你無用狗仔式咩
有機會一齊研究下
當然有啦....不過果晚幾醉下...
遇着D比較細粒0既妹仔......我仲做......
龍舟掛鼓...添.....

引用:
原帖由 CP仔 於 2007-7-2 19:26 發表
多謝報告~

你係咪住5樓丫,係咪桑拿房囉.
我住四樓...不過我覺得D格局似..囉....

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-7-2 19:30 發表

Yes K was 6xx, tip for DJ and Mami 400.MM 800.
Actually I like K more because overnight. Only that going alone is more expensive and boring. I left around 1030 yesterday, so I did not see the ...
you have to give tips to Mami?
Did the Mami give you any special services?

BTW,可愛教主...is a term that used by Taiwanese. It means somebody that really very cute or pretends to be very cute. Somebody might describe 可愛教主==楊丞琳

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-7-3 00:24 發表
諗諗下應該唔係....因為樓主呢句:
"囡囡合作態度..一流...值得稱讚"
....我覺得無可能o羅....
係吖。。仲好鬼好笑容添。。。。

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-7-3 00:24 發表
諗諗下應該唔係....因為樓主呢句:
"囡囡合作態度..一流...值得稱讚"
....我覺得無可能o羅....
係吖。。仲好鬼好笑容添。。。。

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-7-3 01:00 發表

原來我地未係老襟.....
放心。。一定有機會0既。。。

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-7-3 01:02 發表
幾時有part 2呀~~~~~
Part 2....係去左CP喎...唔知哩度D兄弟有無興趣睇........

引用:
原帖由 Kullman 於 2007-7-3 13:49 發表
謝謝師兄報告
請問雙飛快餐加鐘點房即盛惠幾錢
雙飛過夜又幾錢
雙飛快餐....咪係..5+5+1囉.....=11

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-7-3 13:03 發表

MaChi 師兄, 邊個媽咪嘅囡囡都會咁囉, 去到玩, 你就知啦 !
我覺得傘兄講得啱(雖然我地未見過)..........
有時好多野都要靠自己揾(我都係靠自己,無C兄幫過手嫁)........
太快發揚光大...下場會好可悲.....

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-7-3 23:26 發表

要你帶隊啦
CP有時都好玩嫁!!

引用:
原帖由 Jester 於 2007-7-3 23:58 發表

一次WUI WAH, 一次SING PING,兩次都跟手去SUNDAY溝女!
都係CP?昇Ping...比較少去...C對面果間?

引用:
原帖由 Jester 於 2007-7-4 00:47 發表

Yes, SING PING 147, girls not bad, budgeted place!
如果係C對面果間。。。去唱過歌。。。
但係果時同個極靚囡囡去。。。無揀過果度囡囡。。。

引用:
原帖由 Jester 於 2007-7-4 00:47 發表

Yes, SING PING 147, girls not bad, budgeted place!
如果係C對面果間。。。去唱過歌。。。
但係果時同個極靚囡囡去。。。無揀過果度囡囡。。。

引用:
原帖由 phpexpert 於 2007-7-4 14:04 發表

the price is 4. 6. 8?
MM 2.5.8
DJ 1

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-7-4 23:06 發表

我兩度都未去過幾時帶我去見識下
不如就今日啦..(星期四)....

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-7-5 10:44 發表

"抽水機"師兄, 咁不如見面先決定啦 !
真係有機會見嗎?....我今日去CP HW......抽水機C兄...黎唔黎?

係喎....
睇番...先記得...
我仲未寫..PART 2......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。