推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

Wai Wai+Candy---加威新組合

Wai Wai+Candy---加威新組合

Wai Wai 配 Candy在加連威老道開新店
裝修正如進行中,約於十二月上旬開幕.
新店有3間SPA房,2間普通房

相關搜索目錄: SPA 裝修

引用:
原帖由 艾新當 於 2010-11-30 09:48 發表
WaiWai是不是潞記那一個惠惠?
BINGO

引用:
原帖由 艾新當 於 2010-11-30 13:01 發表
咁CANDY是那一位CANDY呢?
Bali-Candy

引用:
原帖由 Promise 於 2010-11-30 16:24 發表
討論區是否應只交換資訊? 並非廣告。版主可否注意一下?
C Hing ,可否介定一下何謂資訊/廣告,以便遵守

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 on777 於 2010-12-4 00:33 發表

who is waiwai and Candy??
See #2 & #8

引用:
原帖由 xiantsang 於 2010-12-8 11:59 發表
其實是否廣告亦好難界定,例如下雨天忘記帶傘,
走去7仔買一把,揸住通街行,難道話你幫7仔賣廣告?
好似呢版嘅主角惠惠咁去年年中在油麻地已開始揾佢揼骨,
之後佢去咗旺角、太子 ...
Good!!! 講得好
惠惠講下星期五前OK啦

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 xiantsang 於 2010-12-16 10:08 發表
星期五和週末氣溫都很冷,到時最好去浸下SPA暖笠笠。
師兄,Candy講可能要星期一先開幕

引用:
原帖由 xiantsang 於 2010-12-21 08:08 發表
惠惠都會做,亦要提早預約。
發個春秋大夢
Angel+Candy+Wai Wai 三飛,你估成唔成事!!!

引用:
原帖由 messenger 於 2010-12-21 09:56 發表
我就唔敢奢望了
師兄要求到應該就問題不大啦
咁睇得起我呀!我話你chance高D!!!

引用:
原帖由 xiantsang 於 2010-12-23 18:49 發表
YES﹗答對了,100分﹗
師兄,你做了甚麼錯事,被人禁言了
餅主,請出句聲,以便適從~有乜講得有乜唔得

引用:
原帖由 xiantsang 於 2010-12-28 03:14 發表
昨晚好夜收工,上到御記本來想見下靚女ANGEL,點知佢休息,CANDY介紹EVA比我試,呢個EVA以前在潞記都見過,都有小小印象,原來是一個非常好力,絕無揸假灘嘅踩背高手,近排都未曾遇過令我咁舒服嘅 ...
天寒地凍,做乜攪到2個事頭咁夜收工
我的第一次都係被佐Eva.....

引用:
原帖由 xiantsang 於 2010-12-28 12:51 發表
話時話,EVA真係好鬼死好力,踩到我D脊骨拍拍響,勁﹗
C-Hing,最近很忙,好少碰上
話時話,你在Wai Wai 處做過畿多個技師?

引用:
原帖由 裴公子 於 2011-1-29 18:41 發表
有善心的師兄能告知在下這場的電話嗎
@^^**@**

引用:
原帖由 yamjim 於 2011-2-2 00:33 發表

我想問下是否一定要俾貼士 唔x俾係咪落唔到樓   
貼士隨意,何須介懷,去深圳按爪都耍放底卄皮啦

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-2-10 15:20 發表
邊位師兄生日呀?
昨天呀!你~我~她...................

引用:
原帖由 kitw 於 2011-2-11 15:45 發表

"要做到店內每一技師都保持一定水準,包括樣子身材骨技,絕不希望一粒老鼠屎搞壞一鍋飯。"

我上次去的時候都是抱著這個想法,不過可能我運氣不好吧,結果大失所望。
C-Hing,請道其祥,上次做了誰?

引用:
原帖由 bdfjoli 於 2011-2-24 13:34 發表 who is young not fat here?3q!!
A young girl name Co Co will serve Tomorrow  .

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。