推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

43 12
發新話題

桑 拿 吹 水 房

LY系乜呀?

同LV有乜關係呢?

麻煩你詳細說明一下,等我知多樣野丫。唔該!

哦....
原來咁多解釋既~

我仲以為系 L = liang 靚(國音)  Y = yang 樣(國音) = 即系好靚仔咁解添!

Good Morning~~~~~~~~~~~~~

still here, keeping alive!

引用:
原帖由 Butt 於 2008-1-30 10:45 發表
我又入黎good下個morning先!

(慎於言而敏於行,金手指出沒注意!)
畢師兄 早晨

慎之惕之 教矣受矣!

發表時間: 2008-1-30 12:49
所在論壇: HK Sauna 香港桑拿浴室及上樓骨
所在主題: 新手一問...芬蘭浴同桑拿既分別?

評分分數: 體力 -28  / 威望 -28
操作理由: 惡意灌水
>>>>

你常用"牠"字去比喻我,非常不尊重別人。偶爾開個玩笑的話,亦無不可。若然長此以往這樣子,就會讓人反感。

另一方面,你常追溯我曾說過的一些話,老是不放。我覺得你太絮絮不休了。
我認為,我約有回覆或轉貼任何報告,無論有否版友回應,都只是玩玩而已。若然認為是鱔稿,我亦無鼓勵各版友發言。

<<<<

你用牠字指我唔多尊重喎,偶有玩笑非不可,~9S:jz$F$l4]R
若延續下去難免令人反感.9BStW]#G{d:`
多人發言固是好事,
*P$}ayc)NFj        PXocat II Forum另一方面,你捉住我果日果句多次翻提也令我有歲歲(sorry唔識正字)不休的感覺,g        Qia,d7zd4o
我咁睇,我有時間貼報告或回應或轉貼, 有無人繼以回應,都係just for interest just for fun, 疑鱔的亦不轉貼.版友亦唔係只靠板主鼓勵發表

你唔識字就去問下人啦。
真系頂你唔順。

你自己無料,就唔好亂咁話人地。唉,都算把啦!費事同你講,你都 .... 唉

玩呢

就要識玩

玩到肉呢

先會有反應既,啊呵呵~~~~~~~~~~~~~~~~~~

上面個個post

我系話,去桑拿,玩得要到肉,如果唔系就唔好玩,明未?
本帖最近評分記錄
  • messenger 體力 +10 謝謝點到明! 2008-1-30 14:28
  • messenger 威望 +10 謝謝點到明! 2008-1-30 14:28

回復 #167 69sina 的帖子

哦,有你明都好D
中文好,或者英文好,又或者都唔好,
都唔緊要既。
唔好亂黎咁無品就無會話嫁啦!唉

引用:
原帖由 messenger 於 2008-1-30 14:44 發表
又講番揼骨...

昨晚又踩左去佐敦一間足穴店揼骨
咦!!!不單止獨立房,仲有獨立浴廁喎!
原來之前是網吧改建。

竟遇到位高手,指力驚人!!!!
之前是物理治療師!!!

HK$240/ 100 mi ...
點解你唔開條野,整個完整report
益下依度D老友??
你唔系轉左會牙馬??

回復 #206 messenger 的帖子

信生 早晨
祝你今日揼骨愉快!!
~  轉識為智  ~

引用:
原帖由 messenger 於 2008-1-31 10:16 發表

多謝張生!

祝你今天也玩得過癮!
大家咁話啦,揼得愉快!!
~  轉識為智  ~

回復 #212 messenger 的帖子

喔~~
我語文科唔合格。
不過,我認為,作敝不等同出貓,
作敝:亦可以解為... 作一個叫阿敝既人!唔等如出一隻貓o既!
~  轉識為智  ~

引用:
原帖由 messenger 於 2008-1-31 10:27 發表
各位再見喇!!!

我將會被ban!!!

重岡己隔紅塵斷,
村落更年冬。
移居要就,
窗中遠岫,舍後長松。
十年種"目"
一年種"谷"
都付諸洪。
~  轉識為智  ~

引用:
原帖由 messenger 於 2008-1-31 10:40 發表

唔多明添...

沒法啦! 要排除異己嘛!

今次寫英文: I DON'T CARE!!!!!!!!
中文唔明牙?我試下講ink門丫:
The error committed on impulse may turn out to be the sorrow of a whole life. The success has constructed from a whole life may collapse in a short while.
本帖最近評分記錄
  • messenger 體力 +10 佩服!!! 2008-1-31 10:54
  • messenger 威望 +10 佩服!!! 2008-1-31 10:54
~  轉識為智  ~

引用:
原帖由 messenger 於 2008-1-31 10:53 發表
我又有野想問....

如果香港警察唔惦
無力控制和平示威
是否會即要求解放軍來鎮壓架?
有關軍事同國防既問題,你要去北京問上大人o勒!
~  轉識為智  ~

引用:
原帖由 messenger 於 2008-1-31 11:32 發表

忽然想做桑拿版版主
support!!!!!!!!
要開thread公投??
~  轉識為智  ~

早晨...
打個招呼先!
~  轉識為智  ~

引用:
原帖由 messenger 於 2008-2-1 10:22 發表

MORNING MORNING!

GAME OVER? NO NO NO!!!

LET'S KEEP ON.....HAVE FUN....
YEA  
~  轉識為智  ~

43 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。