推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

老婆就未試過,帶自己條女去比人砌就有,真係好過癮

引用:
原帖由 sexyroma 於 2010-7-18 02:06 發表

bro有咩方法令到條女又肯去比人砌既?
首先要唔只一條女
第二係借去飲酒為名,實質show條女比其他bro識,條女有意思想玩就上房砌......
網上有這些活動搞過,每次其中一人帶條女出黎比其他人砌...自己就做觀眾,都幾過癮

引用:
原帖由 sexyroma 於 2010-7-18 02:20 發表

我都覺得飲左酒會放d, 但老婆好少飲, 佢又細細粒驚比兩條仔砌佢頂唔順
有老婆都可以有女朋友
我就老婆唔比人砌,要砌就砌我條女
有個bro條女都好細粒,照比幾條仔砌到成條死魚都係咁

引用:
原帖由 sexyroma 於 2010-7-18 02:31 發表

當時既情況一定好激, 想入場睇下, 但有冇條女帶去

我同老婆最近都係玩下震旦, 蒙眼 + 少少強姦 feel 黎砌佢, 佢都好 enjoy
真人表演確係唔同
尤其蒙眼玩d女叫得特別淫,成日問我地: 完未呀
事實上我地分批上房,比幾多個bro砌左都唔知

引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-18 21:27 發表

女人受唔受得屌,唔關高大或細粒鵅A最緊要係佢鴾葀z質素,玩唔玩得夠放同夠唔夠淫隉I
女人細細粒仲好玩
兩三個男既抱起玩龍舟掛鼓輪流插,條女次次都high死

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-18 23:54 發表
女人細粒唔代表佢淺,好多細細粒既女人,六七吋長都可以入得晒哦!
有bro話深淺度,睇個女人個鼻分得出

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-7-21 00:43 發表

各位C Hing, 真佩服你地D老婆可以应付甘多个, 我老婆被一条友砌吾到半粒钟左右就变左成条死鱼。。滩系床到连大比都Mark开晒由得D精流出黎。。。系 ...
係唔係你老婆年紀適應唔到太劇烈?
可惜我老婆就唔會玩

但去party見過有個女仔(bro帶出嚟)要比十幾個砌完,先至變死魚攤喺度
頭3個鐘仲好砌得,到3個鐘後先至比人小到冇晒力

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-21 15:20 發表
呢位師兄既故事可信度真係極低!玩多p既多數唔會搵朋友,唔驚會俾人趙完唱咩?但你既故事就梗係一D朋友呀,舊同事,細佬之類,希望呢位師兄講故事都應該合理小小,唔好咁犯駁先得架!
聽古唔好駁古
學你話齌,搵朋友同老婆搞可信性好低

和異性朋友玩多P多的是
但多數係出外旅遊同外國人玩; 或者個異性朋友只係sex partner,帶出去同人交換玩

相關搜索目錄: 旅遊

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-22 21:11 發表
其實真係有好多人好大條撚,我見過幾個真係有成七八吋長架,果D咁大條既人,大把人都會搵佢地玩多p。
引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-22 21:43 發表
老實講!係女人既角度睇 ,佢地唔係咁中意太大條,五吋左右就最舒服,一路屌一路大聲叫  "好正呀!好正呀!........."
小弟見既又唔同
多數d bro會逗黑黑實實猛男吊佢sp或哎呀女友,尺寸反而唔係最大個point
何況除非玩過夾開,唔會無端端知d bro幾大條

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-7-24 08:45 發表
尼到几时变“尺寸“讨论区 ?

我得5寸,味系OK. 老婆无Complain...
唔夠你地講.....因我老婆一定唔會玩.....
討論尺寸,討論多P....睇黎我要另開版討論

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-25 01:07 發表
總之一句講晒啦,大條點都好過細條,你試下問你地D老婆,問下佢地如果出去玩要大條定係要三吋長 (如果唔玩既當然除外啦,因為佢地都未試過大同細既分別,所以唔可以作準) 我諗佢地一定會話 "如果得三吋長我做乜要出去 ...
依我所見,D女人最緊要夠粗

引用:
原帖由 remyred1 於 2010-7-25 02:02 發表

錯,係技術
小弟上星期,只係用手燙條女隻西已經令條女黎幾次高潮
之後仲叫我快靆x佢
金手指

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-5 23:51 發表
小小啦,唔及直接睇住朋友插住老婆抽插咁興奮
你地就好啦,有個咁正既老婆又玩得
我果件每次返黎香港,都當我無到,搞到我要食自己或食隔離

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。