推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

做左幾日CD Room ,而家想張自己病況同各病友分享,我都W左成年都未好,尼頭W完三四日就出番!唉!好失洛,我睇Dr.Ho Ka Keung既,態度好好,但係專業能力好似不足,有時佢會O漏眼,幾次出鰶E所我自己檢查先發覺有D部位佢做漏左,第日再上去做番,一直用激光直至我提議佬佢先做泠凍但做髐@次都無叫我再上去再做,而家又番發了,近幾月差下不多一星期上去診所一次,我成日番發,而家做乜都無哂心機,其實Dr.林英明我都睇過檢查得好指細連肛門都檢查好專業,第一粒不過收診金貴過Dr. Ho夜了,明天要上班下次再分享下患病歷程吧。

病友好:我都想轉W生但係轉W生又即係再次經曆第一次既羞愧,好難受,尤其是有女護在旁),受此教訓此生難忘。我終於係上星期去大陸南山(來回成三個鐘車程)買髐銢衪}完鰷臚@個療程,D疣而家好似脫落左但要四日後先知得唔得,我N同大家分享呢隻約得唔得,唉,無心機寫了下次再寫吧!

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-6-28 23:31 發表
stupitman
是化疣迪嗎?聽的兄弟說好似唔多掂.
x名叫疣迪擦劑,今日睇過D好似尖疣已全脫落,但可能我查得太多損驉C

引用:
原帖由 stanleysex 於 2007-6-29 00:59 發表

去南山太遠了, 真係去覆眕都煩啦, 最好係香港睇完唔得先上去醫啦
只是去買藥,沒看W生,我在香港已睇左一年W生(都係Dr.HO),每個月三至四次上佢診所,登記的護士相信都認得我,D疣到衣家都未停敢出,我都係無哂辨法先去M另類Wx隉C

引用:
原帖由 superykk 於 2007-6-29 10:05 發表
昨天又到了dr.ho度,今次不是做冷凍,而是做激光.......收費一樣(收幾多都要做~唔介意,最緊要好),做激光唔夠做冷凍痛......不過唔記得問醫生之後的護理需要點做.....有冇兄弟做過激光??
我一直都用激光,但係對我效果就唔係敢好。可能我的疣比效大粒,激光聚焦太細所以會清唔哂,重傅傳左去附近皮膚,但係泠凍只做過一次所以唔知得唔得。所以先想轉W生試下。

引用:
原帖由 小肥t 於 2007-6-29 00:51 發表

兄弟,我只想講一樣野﹕大陸d人千方百計想申請來港 / 來香港藥房買藥,其中一樣是因為本地醫療、不論服務同藥物都好過上面同有保証
轉個0岩你既醫生、快!
大陸而家患尖疣齔L一千都有幾百萬人,佢地DW生同制x廠都投入人力財力去發展x物冶療此病,有咁多病例可能因而令W呢隻病W生都經驗豐啦,可能當由中有藥物可以W好此病呢!雖然假藥多,但都博一博囉!其官我都建議病友留港O病N有信心D。

各位好:我想講講最新用疣迪擦劑後的情G, 共有三患處,已用了兩個療程,除了其中–處約2mm大返發其余兩處無再出,但好不幸竟然在陰道(射精出口)生髐@粒,好灰,今日用左疣迪擦劑希望得啦,我之所以試查其他藥,都係上次同Dr.何提出話網上有隻大陸出既約唔知可唔可以試而佢又叫我試,我先上網M左疣迪擦劑,今日本應BOOK左去睇,但左想右唸下過左鐘無去睇,其實話這病有無短尾,我都好矛盾,我打從心底相信係可以但佢又不停番發,最初發病時曾睇過Dr.林英明比佢做激光個粒(陰巠底部)一次治療就無番發但佢收得好貴(個次用左2400蚊)同埋診所好多邁賑容同普通皮膚病鴾H,所以感a好怪,不過約果重番發的話我想番佢度W。有無其他病友用過疣迪擦劑分享下冶療過程丫。

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-8-5 01:59 發表
stupitman
加油呀.這病煩就是不知道幾時再有.
TONY 1 先生,多謝你儮社y,多謝。

引用:
原帖由 小肥t 於 2007-8-5 11:11 發表
同埋想問下有冇邊間藥房買3m 信得過又平
旺角Nathan road(油麻地方向)近BUT街黻玥媄藺苤A老字號的大藥房價錢老實,好多人幫診買藥,好似480蚊盒。我都係鶣袪R。
祝你早日康復。

我早一排用疣定寧(3M)16個星期粒jj細鬫無完全脫落,怪激光去除後曾係六月又出番但唔知幾時又唔見驉A同埋我用佢有side effect即紅同腫及有水泡,近排即16-07-07試下三個星期後須小心地再用但又係一樣情G,可能我無介煙同飲酒加上常常失眠免疫力低所以效果無藥廠所講敢好啦。希望此藥對你有效啦。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。