推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

35 12
發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

貓兄, 可唔可以都pm埋我有邊d bg做機架?

其實我唔係好明什麼是 1/2, 3/4, VAS,唔知有冇兄弟可以講解一下呢?

咁多位大佬, 小弟剛剛開始愛上dup骨, 但係咩都唔係好知, 請問我唔係好明什麼是 1/2, 3/4, VAS,唔知有冇人可以講解一下呢? 識左玩得pro d

個日終於第一次去左銀泉, 夜晚點幾鐘去到, 由於係第一次去, 所以都有d緊張, 不過睇左大家既report同推介, 心目中都已經定左幾個bg number, 93, 72, 16. 去到沖左個涼, 換好衫, 坐左陣, 飲左杯野就入房. 沖涼既地方真係好新淨, 不過由於未見過舊既係點, 比較唔到, 但係個感覺都已經唔錯, 個池都幾大, 水吧同其他人d service都幾好, 幾nice

講番bg, 鐘房問有無咩bg搵開, 我話第一次黎, 不過都想搵93或者72, 最後都係mark左93. 入到房, 93已經係房, 細細粒, 但係個樣就真係好甜, 好靚, 眼大大, 長頭髮, 真係幾索架! 係人見到都一定mark. dup得幾好, 因為我本身唔受得好大力, 佢d力對我黎講fit哂, 仲要個日好攰, 俾佢dup完真係鬆哂. 佢幾好傾, 把聲又好聽, dup個陣我都不時望下佢個靚樣, 真係唔錯! 到第二個鐘, 佢自己熄燈, 佢話怕羞喎, 第二 part佢隻手開始按腳, 又按大脾, d位都幾準, 真係爽呀! 全程好舒服, 又好溫馨, 93好有女友feel! 最後沖埋涼, 埋單516, 加埋locker 20, 全數536

多謝大家推介, 下次會試72

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +60 精品文章 2007-7-21 22:38
  • 白貓兒 威望 +60 精品文章 2007-7-21 22:38

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-21 13:11 發表
我想重申: 銀泉唔算正式齋場, 只係部份bg有不同程度的VAS,
如看過報告想知更深入, 可PM問,
一些較敏感事不宜在版面講, 這是為bg好.
謝謝大家合作.
好! 很同意!

ikh630 可唔可以講多d 98呀?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-23 14:37 發表

你都睇在我上面98報告可?
睇左喇, 不過又想睇下其他人有咩感覺, haha

93真係好靚, 講樣真係無得頂

我成日都係想搵d靚bg, 反而手骨又唔係排第一concern,

除左93, 仲有邊個夜更靚? 起碼都要93個個level

等我今晚又去會一會93先, 太掛住佢

我梗係會等12點後喇, 平d抵d

不過貓兄, 其實我仲係諗緊93好定小湖鴨仔好, 我打左去問小湖鴨仔, 佢放假

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-23 23:36 發表

唔爭在等多兩日我同你落銀泉喇.
我都等緊你同我落去呀, 不過今晚又身痕, 想食好野, 其實我今日想開大多, 不過如果開大無咩target, 就搵番93溫馨下先, 開大有咩好介紹? 邊間場都ok, 鴨仔就無行喇今日, 仲有無好野?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-23 23:54 發表

嘩我地版好多開大場都有講喎.
如講翻小湖早更66, 夜更33都ok 架,
不過小湖地方細同up dup 喎.
咁你有無d心水呀? 12點喇, 想出發喇, 仲有咩好介紹?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-24 00:01 發表

Check PM
仲未收到既?? 好心急啊 :p

我諗93都應該係銀泉之花, 我未試過日更, 所以真係唔知日更情況

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-7-24 19:48 發表

師兄 ﹕ 你份精彩報告呢 ???? ..........

出左喇, 第6頁, post 178

未去呀, 我仲諗緊去remark定食新野

原本都想去架喇, 但係尋日俾我係三街見到有正野, 所以想食左個件正野先

又多左d資料可以參考下! 謝謝貓兄!

乜日更129真係咁靚?!

我又要pm呀貓兄, 遲幾日試

引用:
原帖由 fitman 於 2007-7-30 23:59 發表
約人未夠中 走左落去 可能因為周一 場面好冷清  * 及!@ 做 緊野  try !@( pretty face with more powerfur 'dup"  刀幾好心機  1/2-  3/4 之間   有樣野就系 佢手机成日响 好在我吾系好支力 冇比佢 ...
第三名個位點呀? 佢上鏡都幾索呀叫...

去到skw咁遠?! 唔就腳喎

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-8-12 01:12 發表

i will go next wednesday night
你地通常幾點鐘去?

93而家應該番12-10

引用:
原帖由 newkid 於 2007-10-2 15:10 發表
剛去完回來, 冇錯, 93係番12點, 不過今次冇試.

另終於試過新房, 真係幾正.
你入左邊間房呀? 我試過好幾間新房, 感覺上好好, 銀泉d hardware同招呼都算係旺角數一數二喇

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-2 16:21 發表

So long time no see bro sunriderjj, and you have been to S S a number of times again. Why haven't you given us some reports ma?
我都有一排無出入骨場喇, 呢排去番ss都係番mark, 所以都好似無咩野寫loo... 不過去多左密左, 同d staff同bg都熟左好多, 好有"家"既feel

35 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。