推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

42 12
發新話題

[桑拿浴室] 浪淘莎桑拿 (Sauna Lotto)

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-3 10:31 發表
土兄如你喜練髀筋宜先試 106.
咁就順番:106--->斑點--->返啅90

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-3 11:18 發表

只說其中一節:
A開完個不令人受落的小玩笑後,
問我: 「你剛才邊到過尼的?」
我答: 「我由山上跑落尼的」.
A或許收到我話中意後,
B手粗魯, 口失言, 又未收到我小回敬及生硬笑容之意, 轉頭又尼料! 由頭到 ...
講時講
水池佬終於開口"r"貼士
問題係我唔係走嗰轉先開口
係我一入去換褲嗰下"r"
你話嘞...

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-3 18:30 發表
咁你又知唔知我咩方法令佢只r 我一次以後無再r?

我都想知
至唔鐘意人"r"貼士
講真serve得好
貼士自然到

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-4 13:55 發表

請收Pm.

其實平頭Ben哥份人都唔錯既.
佢都ok吹得水...
只係嗰下真係俾佢打左個突
之前我都係臨走時簽.....
我唔係唔樂意俾只係佢個timing odd到爆

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-6 05:24 發表
唔係整體齋場,係個別.
銀泉就會,
浪淘沙哪有咁放.

(不過在Lotto有一個你相熟的,可能例外.)
點放法先....真係吊晒癮

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-9-6 14:25 發表

哈哈 ................ 會唔會係只得比你用手伸入去輕摸一吓個罩邊卦,

................... 純粹講吓笑,

這間齋場應該唔會玩到咁出位卦 ??????? ............ ...
斷估都唔會

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-9 23:30 發表
九十要.........「休息」, 暫別我們了.

好難遇到個令自己難忘的技師,
大半年前有LCW  8仔, 但無不散之延席.

現在, 這位姑娘暫不能常在我邊了.
可能我也太貪心了.
下?休息???

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-12 14:57 發表

不是我私有化,亦不是被人私有化,
我只是想她能留在埸耐點替我服務.
算啦....
舊嘅唔去
新嘅唔嚟
大家展望將來算啦

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-13 12:20 發表

可以少少沉齋女而非搞野女也不錯
可遠觀而不可褻玩焉?!

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2007-9-13 16:45 發表
最近試左"暈陀陀"
她來自蕰莎...
她也是中女...
她骨技不錯...而且純過蒸餾水.
ching是否指!@@?

引用:
原帖由 roederer 於 2007-9-23 12:38 發表

翻麥九兜??
!)! 呀ching

引用:
原帖由 teihosing 於 2007-10-4 14:44 發表
Btw, I want to squeeze out form the office this late afternoon (4pm) for a relex. But I don't want to go to Lotto as I need half dupping half VAS (only HJ is ok).  Any recommendation(s) - my office is in Central?
Ching it should be "meal" instead of VAS then
But you just voice out what I want......

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-15 17:40 發表

無牙, 佢第一次請我食XX糖,第二次又旋我隻腳,仲送我難忘的髮香, 仲教曉我「搓XX」,
我真係覺得佢一點都不似初學的新入行.

P.S. 你(地)估「XX糖」係乜?
吹波糖

對上個零月公司旺季,都冇乜上去...
應該裝修完啦可?!

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-23 09:08 發表
昨晚見到起碼兩對couple客, 一對在休息室,
一對應在房內.
你指女賓?
可以同房嗎?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-23 09:22 發表

Lotto's website doesn't work....anyone knows why?

42 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。