推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

死火
忽然醒起未問地址!!
新興咁多間
銀泉响邊層?

weekend去左
先講hardware
水池好明顯睇得出係裝修過
都叫做好企理,起碼冇一種老嘅感覺
但係休息室用左啡色,加上燈光稍弱,感覺上不太舒適兼且"老餅"(如有得罪莫怪)
骨房情況更嚴重,黑都人都睇唔清.....

講到service,水池同locker服務ok,不太貼身但又周到
不過擦背阿伯好Q煩,係咁依依哦哦r人擦背
我講左一句"下次先",佢居然話"你上次又話下次先(!)"
大佬
我明明第一次去你同我講我上次點點點??

入到休息室
主任無乜招呼
ok,無人盤我反而自在
但係唔至於連基本招呼、自我介紹都冇卦
當日客都唔夠十個
做乜事有生客都唔招呼一下??

正場,之前mark左"實易",大家大力推介
樣真係幾得,對眼真係好似識講野咁
笑容又夠,service 態度幾好
手骨一般,唔係好夠力,而且落位唔係好準,dup到我條腰痛左兩日.....技巧仍有進步空間
最攞命係part2時我閉目養神(無訓到),佢以為我訓左,跟住就----揸流攤!!!要扣分呀!!
之不過,有少少rpp+good vas
仲想點?
(btw,實易vas可以多啲,視乎你係唔係熟客)
overall
hardware我俾6分(out of 10)
service我5分半
bg我俾7分半

相關搜索目錄: 裝修

BTW,當日太晝食lunch
落到軔冇食啲乜野
所以食物不予評分

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-16 18:27 發表

佢認錯以為你係我?
點計都唔會卦...之前有巴打都話個阿伯成日都r撈
可以嗰句係佢口頭禪都未定

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-17 06:33 發表

若嫌12骨技麻麻
又想舒服鉔
可試下78.

另外, 8仔好紅, 亦靚女.
又未至於好不滿....只係覺得佢仲有進步空間姐....
anyway,thanks for your info!!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-18 09:16 發表
今次睇清楚M1房, 原來有放到假小仙花,
我們不如請佢地添置香薰燈, 由侍應帶入房, 仲好.
如果一路dup一路有香薰燈點下
呢啲"另類vas"都幾有睇頭
仲可以同人講話係香薰按摩添呀!!

相關搜索目錄: 香薰 香薰按摩

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-12 23:07 發表

How mean you are!  
Give at least 100 bucks.
If the bg service is not satisfactory enough, give 50.
If she is quite problematic/ has an attitude problem, t ...
同意
人地都要開飯o架

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-12 23:07 發表

How mean you are!  
Give at least 100 bucks.
If the bg service is not satisfactory enough, give 50.
If she is quite problematic/ has an attitude problem, t ...
同意
人地都要開飯o架

引用:
原帖由 50percent 於 2007-8-16 16:32 發表
1945年,一位非藉少女LATUALATUKA,乘坐一艘灰色小船由非洲漂到美國•一位神秘男人殺死了她,而且在背脊割了"LATUALATUKA"幾個字母。一星期後, 這消息傳到亞洲.現在你已看完這篇訊息, 她會在一星期後飄到 ...
呃post呃到呢度

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-21 20:17 發表
Massage started ok but not an expert style. Oil massage is better as she has a nice pair of palm. When massage legs she suggested to take off all my shorts + off light, sure I like that......the massage was nice and great, I really think SS is worth for visit!!! Thanks bro for your valuation reports and threads!!!!
再訪SS
有幾個點
1. 12手骨有進步空間....有啲招數好明顯學左其他C-fu,但尚欠火候.....
2. 佢個樣幾好,頭髮確實娘左少少
3. 關於毛巾.....佢地毛巾唔得!!好污糟!!我上次响床墊jj條毛巾有啲問題,但當醒覺時已經奶野....jj炎!!

引用:
原帖由 apple444 於 2007-8-22 14:33 發表

我上次都話要改善服務水平,要搞好D,D食物及招呼要改善下,點知重差了,
而最重要的衛生,重搞到甘,管理層要好好反省下,,唔系好快又打回原形.
我決定下星期再去試下,到時好的會講,差的重會亳不留情去批評!
等你見聞

引用:
原帖由 Fatten 於 2007-8-22 13:53 發表
可能係旺場的滯冇時間好好洗啫,我諗各位C Hing都有試過敷毛巾時唔够熱啦……,不過就真係要改下先得!
唔係呀
上次去唔係旺場時間
可能真係好似之前c-hing講
為左慳皮啦.....
我諗我有一段時間唔會去住

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-8-23 00:05 發表

我上次响水池見到D水池大佬用D毛巾抹地同門 ...............

引用:
原帖由 mpower 於 2007-8-28 01:13 發表
毛巾問題,暫別此場!去浪記同貓兄爭食
明智

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-3 10:58 發表

係呀, 其中有個一條小「浪」真係好囂, 射得我好很唔舒服.

我成個月無落「泉」, 落返去, 人地無寸我,仲會話「我地不嬲好錫你」
點會好似條「小浪」咁口臭, 令我火到尼埋!!
好有絃外之音咁喎

.......................

引用:
原帖由 s_chau 於 2007-9-10 18:25 發表
今日下午蛇鬙h銀泉, 卒之都試12, 報告一下:

樣  -  後生, pretty
身材 -  good (同意貓兄所言, 可能fake)
Dup skill -  no goodPart 2  -  good!

佢話老家在西安, 落鱄輕鉹@年, 如對part 1 要求不高 ...
真係要改進一下
話晒SS都算叫"vegi"場
如果dup skill唔得就真係講唔通

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-11 01:20 發表

fake好似唔係我講.
未驗過
唔敢講

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-15 23:58 發表

I have written a few comments on her on this thread, though they may be hard to trace by now when the thread has grown quite long.

18 has good dup skills, has a good face but her waist is a  ...
MCOT?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-17 13:19 發表

(not) My Cup Of Tea
I see....thanks for your explanation

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-24 11:23 發表
尋晚客唔多, (大市影響), 他們並不忙,
適逢唐曆本月十六, 水吧萍萍將拜神燒肉炒到香噴噴.
吉左幾舊俾我, yummy!~~~.
有啲公司尾禡年夜飯

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-30 23:56 發表

大家都忘了.
上次和雪姐傾起,老板的另一間場元郎銀湖, 01/02年有個幾靚bg, 有天因病感好痛,佢男友是護士亦是佢客,替她擅自打鎮痛針, bg香左. 這事發生係場外.
那男友誤殺入獄, 他也是01/02年時舊版xocat ...
唉.......

各位ching
好多個月冇落SS(對上一次係舊年9月)
唔知而家SS嘅VAS有冇變,同埋俾到幾多?
唔方便咁揚講可以PM我
因為心思思有啲想再落去
响度THANKS先!!

引用:
原帖由 confeee 於 2008-7-7 15:44 發表
Tried 89, night shift, i went at around 1am
manager said is young, I dont think so, maybe around 30+
quite a big woman, not super fat but for sure not skinny.
very strong force but not very comfort ...
Not-so-good experience wor, Ching......
you said "big woman", is it sth like"大山婆"??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。