推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

65 123
發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-6-8 17:59 發表

想快d無d粒粒. 真係要keep住.
要足夠睡眠.

你女友咁笨...?
幫你打飛機, 你又用手摷佢?
咁玩都不做, 一定有不妥...
你就好, 女人笨笨地先好.

我無在15樓醫生那裡做過醋測試去確認粒粒.
我去睇1 ...
嗯 足夠睡眠+營養

佢... 為人單純吧...
唉.... 我覺得自己真係搵到沙漠綠洲.....

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-6-8 23:26 發表

咁你現在大致上仲有咩問題?

我就得d粒粒....
我就係等2個月去驗血...
同埋條野好容易敏感脫皮...
可能以前用得多..而且我又係割左包皮..容易乾燥...

希望在明天!!!

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-6-9 00:15 發表

係差驗血?
我都有d皮膚乾燥...
可能係因為茶左藥膏.
係~

對了各位, 請問生的粒粒是什麼樣子?
還有係什麼時候開始發出來? (搞野後幾日?)

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-6-10 18:43 發表

我都無留意.
我諗兩三日內開始發出來.
我初初個粒, 我以為係暗倉之類, 無理到.
o即左幾日又生返...
粒野生左半年無大粒左又無細粒左.
係之後睇左個黃綠茶左籃色藥水.
第一次脫左, 之後就發到好大粒...
...
D粒粒係咪白色架?

相關搜索目錄:

大家努力啊!!

係啦..唔知道大家有沒有興趣去知道自己中了什麼類型的粒粒呢..?

有個LAB話用尿液樣本可以CHECK...

我打算星期5去..

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-6-14 12:59 發表
温馨題示:
十五樓醫生好似18/6~28/6放假.
要去搵佢既師兄自己就返時間~

sorry~~~
打錯左. 已更正.
有懷疑打去問下!!
喔 多謝題示~!

有些正面的消息:

http://www.hkacs.org.hk/content/anti_cancer_society.php?page=164
引用:
# 「低危型」HPV病毒(例如第6或11型HPV病毒)其感染雖然持續,但幾乎沒有再進展的危機。總括而言,大部份的HPV病毒感染在感染後首24個月內會自行被清除。

# 「高危型」HPV病毒如16及18型病毒與CIN 2期或更嚴重病變的形成有關。雖然HPV病毒感染不經治療亦會自行被清除,但較嚴重的病變(CIN2/3期)有可能進展成癌症。
所以大家努力啊!!

今日去了15樓醫生檢查...
有1粒紅點,不過醫生話應該不是HPV...
不過都係安全噤做個HPV DNA +尿液測試...

好貴... $2000....

引用:
原帖由 CandyChung 於 2008-6-16 20:46 發表

佢話冇出去攪攪震, 我會信佢, 因為再反駁都無補於事....
要我成日都check住佢d野, 會令到我既心情唔好..
咁我寧願分手............就算係過後先俾我發現係佢做錯事, 我都會唔要佢

其實我喊係因為唔 ...
其實如果你有去溫泉的話,
都有機會惹到HPV...

其實外國人當hpv不是什麼問題呢...

引用:
原帖由 hktony 於 2008-6-16 23:24 發表

大家又唔好咁睇既....你睇下沙士既時候,大家對傷風感冒又何嘗不是嚴陣以待。....
任何性病,係香港...仍然是一項禁忌,大家都希望避之則吉啦。
曾幾何時, 自己都有同樣既想法啦,耐何於家又咪中左囉, 都 ...
引用:
原帖由 小肥t 於 2008-6-16 23:30 發表

總之不要揚開,對自己好d
因為外國開放...

其實所謂的性病都只係因為性行為而傳播的病...
跟傷風感冒差不多...
不過係有HIV先恐怖...

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-6-20 10:47 發表

唔係
只是有一粒懷疑後來自己退左
恭喜!

我個hpv dna報告都出左...
無事...
鬆晒∼

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-6-20 18:53 發表

恭喜師兄!
你都需要努力啊!

引用:
原帖由 andus 於 2008-6-22 12:31 發表
由發現有珍珠疣到而家己經三個月, 唔知大家會點睇我1而家情況

開始時只係JJ有五六粒到..好細粒好似酒米咁....做左凍超過六次....
到而家, JJ冇再有LA..而且己經兩個月冇發現有.....不過個肚, 胸部同腳都見得到 ...
本人沒有打過,所以不清楚

不過還有7個月就可以clear的話,可能真的不打比較好..

雖然我都明白你現在心靈還有身體的痛苦...

或者你可以問多1個專科的意見?

引用:
原帖由 verjai 於 2008-6-23 11:09 發表
andus, 你呢隻野好似唔係太麻煩播!起碼唔會復發,唔會跟你成世啦!

我前排jj時,嚮jj到見有個近血管位置好敏感,摸落哪哪地,但又唔見有損。即刻又驚!
第日馬上去搵15樓醫生。佢話可能有小小發炎嗟。但係無 ...
發炎個度好返了?
恭喜啊∼∼∼

印象中herpes係14日都會出...
不過如果是隱型的就當然唔包..

最近龜頭脫皮... 好煩啊~~

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-6-23 23:21 發表

ISaidNeverAgain:
我就近毛毛位d皮好干.
好似想脫皮咁...
可能之前搽得藥膏多.
咁你龜頭脫皮咁點算?
我個醫生話可以用aqueous cream... 可以去藥房買~

醫生給了d藥我搽...不過好似沒有改變.....

什麼時候條野先可以100%健康...

可能係15樓醫生個白醋測試搞到敏感...

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-6-24 02:28 發表

ISaidNeverAgain師兄:
其實白醋測試係點??
我無做過...
佢攞支棉花棒,上面有白醋既... 去抹條jj睇下會晤會有白點...
有白點的話就係花仔...

65 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。