推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

大版主, moderator再受衝擊!!

我地吾係蒞踩場, 但希望各為明白, 我地攪模型綱既, 不論砌得有幾好, 有幾差都唔重要, 重要既係識尊重別人既作品, 偷圖當自己既野, 這種行徑極為低劣, 欺人自欺. 小小誠意都沒有, 我希望 貴譠可以PM 我 WAN1 既 IP , 好讓我等依版規辦理.

相關搜索目錄: 模型

清楚了便好, 及早發現對貴譠也是好的
引用:
原帖由 fighterplane 於 2007-7-14 00:13 發表
多謝
已經看到.
只有一句
深表遺憾

joe_lo係唔係 half jap ---> 唔係, joe_lo 我識, 亦唔係WAN1.
引用:
原帖由 allure 於 2007-7-14 01:44 發表

咦... 佢真係話過自己係姓 Lo 架! 佢又話過自己係 half Jap...
咁其實真正既 joe_lo係唔係 half jap 先??

有無可能搵到 Joe_Lo上黎澄清一下?  --> 可以, 但對貴譠有欠公道, 因為隨便揾個人扮 joe_lo 澄清係得既.  不如貴譠各版主, 係冇人知情下, 隨時到 HKML 開個 account 直接問 Joe_Lo本人, 真相便水落石出.
引用:
原帖由 allure 於 2007-7-14 02:17 發表

不過, 呢度既 batman話最好有evidence...
有無可能搵到 joe_lo上黎澄清一下?
或者我嘗試問下邊個蘋果記者做果篇訪問...
如果真係half jap... 果個記者都應該會有d印象既!  問下人先 ...

咁不如叫 WAN1影幾張相証明佢係蘋果日報既 Joe_Lo. 起碼唔使好似响HKML 唱 WAN1 ?!
引用:
原帖由 小公主HKML 於 2007-7-14 02:49 發表

叫Joe Sir 影幾張有名私人新相咪仲快靚正~~~

唔好意思, 多口講句, 重要既唔係佢逃之夭夭, 嗰位仁兄係度伸請開版是所提供既資料大部份都係偽造, 根本就係有心連你地都欺騙.
引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-7-14 18:15 發表

BAN? 咁點解上次偷野果位唔BAN呀?
坦白講WAN1 O係呢度都出好多力, 之不過佢逃之夭夭就錯晒囉

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。